Δημοσίευμα Βόμβα! Η Κίνα, Είχε Την Πατέντα Για Το Εμβόλιο Πριν Από Το Ξέσπασμα Της Πανδημίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :






Νέες αναφορές αποκαλύπτουν ότι ο Zhou Yusen, στρατιωτικός επιστήμονας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Μάιο, είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ένα εμβόλιο Covid-19 στις 24 Φεβρουαρίου 2020.

Η Κίνα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού από την αρχή της υγειονομικής κρίσης. Αλλά η χώρα εξακολουθεί να αγωνίζεται να βρει ένα σημείο διαφυγής, καθώς εμφανίζονται όλο και πιο αμφιλεγόμενες αναφορές.

Σύμφωνα με μια νέα αποκάλυψη, ένας στρατιωτικός επιστήμονας του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος (ΚΚΚ) που έλαβε χρήματα από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, υπέβαλε πατέντα για ένα εμβόλιο Covid-19 το Φεβρουάριο του 2020.

Αυτή η νέα έκθεση εγείρει τώρα ανησυχίες, ότι το ανώνυμο εμβόλιο δοκιμάστηκε ακόμη και πριν γίνει γνωστή η πανδημία Covid-19.

Σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της εφημερίδας The Weekend Australian, ο Zhou Yusen, ένας σεβαστός στρατιωτικός επιστήμονας του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) που συνεργάστηκε με το αμφιλεγόμενο Ινστιτούτο Ιολογίας Wuhan (WIV) και Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, υπέβαλε πατέντα για ένα εμβόλιο Covid-19 στις 24 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.

Ο επιστήμονας, πέθανε αργότερα κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, τον Μάιο του 2020.

Παρά την ιδιότητα του Zhou ως βραβευμένου στρατιωτικού επιστήμονα, δεν υπήρξαν αναφορές ή αφιερώματα, με τον ίδιο να χαρακτηρίζεται ως “νεκρός” μόνο σε ένα κινεζικό δημοσίευμα των Μέσων Ενημέρωσης από τον Ιούλιο και σε μία επιστημονική δημοσίευση από το Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Ωστόσο, η έκθεση αποκάλυψε, ότι η πατέντα που κατατέθηκε από το Ινστιτούτο Στρατιωτικής Ιατρικής της PLA, κατατέθηκε μόλις πέντε εβδομάδες αφότου η Κίνα αναγνώρισε τη μετάδοση του νέου ιού από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Ο καθηγητής Nikolai Petrovsky από το Πανεπιστήμιο Flinders δήλωσε στην εφημερίδα: “Αυτό είναι κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ να επιτυγχάνεται στο παρελθόν, εγείροντας το ερώτημα, αν η εργασία αυτή μπορεί να είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα”.

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει ότι ο Zhou εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ και συνεργάστηκε με το Κέντρο Αίματος της Νέας Υόρκης πριν ενταχθεί στο PLA.

Ο Zhou, συνεργάστηκε επίσης στενά με το εργαστήριο Wuhan, το οποίο έχει τεθεί υπό αυξημένο διεθνή έλεγχο για τον ρόλο του στην πανδημία, καθώς και με τη διάσημη “γυναίκα-νυχτερίδα” ή την κινεζική ιολόγο Shi Zhengli.

Σύμφωνα με την έκθεση, η στενή σχέση συνεργασίας του ζεύγους στηρίζει τα αποχαρακτηρισμένα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών που κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο του 2021, τα οποία υποστήριζαν ότι οι εγκαταστάσεις της Γουχάν συμμετείχαν σε “μυστική στρατιωτική δραστηριότητα”.

Είπε: “Παρά το γεγονός ότι η WIV παρουσιάζεται ως πολιτικό ίδρυμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διαπιστώσει ότι η WIV έχει συνεργαστεί σε δημοσιεύσεις και μυστικά πρότζεκτ με τον στρατό της Κίνας”.

“Το WIV έχει συμμετάσχει σε διαβαθμισμένη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων σε εργαστηριακά ζώα, για λογαριασμό του κινεζικού στρατού τουλάχιστον από το 2017”, προστίθεται στην έκθεση των μυστικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται επίσης, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι δωρητές που υποστήριξαν την πολιτική έρευνα στο WIV, έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να διερευνήσουν, εάν κάποια από τα κονδύλια της έρευνας εκτράπηκαν σε μυστικές κινεζικές στρατιωτικές πρωτοβουλίες.

theflagreport.com
https://www.ksipnistere.com/2021/06/blog-post_910.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου