Πως νόμιμα να αρνηθείς έναν εμβολιασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.

21 σχόλια :





Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα.

Τώρα γνωρίζετε!


Προσωπικά και σε ότι με
αφορά, δεν προτίθεμαι να κάνω το εμβόλιο, με όποιο κόστος.

Θα συμπλήρωνα όμως στα παρακάτω, για όσους τρέξουν να το κάνουν και δεν αντισταθούν στο τσιπάρισμά τους, να βάλoyn τον γιατρό να τους υπογράψει ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, πως αναλαμβάνει την ιατρική και οικονομική ευθύνη, για οποιαδήποτε παρενέργεια δημιουργηθεί…

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή



ΠΩΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ.


Βήμα 1ον. Μην αρνείσαι ένα εμβόλιο, αλλιώς θα θεωρηθείς επιθετικός. Αντιθέτως μπορείς να απορρίψεις ευγενικά τις υπηρεσίες τους, κάνοντας τα παρακάτω.

Βήμα 2ον. Ρώτησε τον γιατρό εάν το εμβόλιο περιέχει MRC-5
(Όλα τα εμβόλια περιέχουν, όπως και άλλα DNA. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν εμβόλια που παράγονται χρησιμοποιώντας έμβρυα από εκτρώσεις.) Εάν περιέχει, τότε έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε.

Βήμα 3ον. Επίσης ρωτήστε εάν υπάρχει πιθανότητα ιατρογενούς αντίδρασης (latrogenic reaction) (δηλ. μία αρνητική αντίδραση που προκαλείται από πολλαπλά στοιχεία ή από φάρμακα που αντιδρούν μεταξύ τους.) από το εμβόλιο (Όλα έχουν). Τότε ευχαριστήστε τον γιατρό και αποχωρήστε.

Έτσι μπορείτε νόμιμα να απορρίψετε την προσφορά τους και να μην μπορούν να σας κάνουν τίποτα.

Τώρα γνωρίζετε!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.



thesecretrealtruth

https://katohika.gr/diethni/pos-nomima-na-arnitheis-enan-emvoliasmo-parakaloume-moiraste-to-me-tous-anthropous-gyro-sas/?fbclid=IwAR3pEM-DB0kuCF5ZVgo-VHPyasVKY-L8mfjgkwd2Vtq1YRBcABiD7hStaBU

21 σχόλια :

  1. Όμως αναρωτιέμαι, αν θα απαντήσουν δίχως ψέματα στις ερωτήσεις μου οι γιατροί. Δηλαδή μπορούν να ισχυριστούν ψευδώς ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει το εμβόλιο. Αυτό δεν κάνουν όλοι? Μας λένε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις το εμβόλιο και ότι μας χρειάζεται. Τι λέτε κι εσείς Διότι όντως όλοι ψάχνουμε τρόπο για να αποφύγουμε το εμβόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ζητήσεις να στο βεβαιώσει γραπτώς, σε υπεύθυνη δήλωση!

      Διαγραφή
    2. Έτσι και μπει το εμβόλιο σε κάποιον, δεν θα έχει την απαραίτητη ισορροπημένη σκέψη ώστε να κινηθεί νομικά και να τιμωρήσει εκείνους που του δήλωσαν υπεύθυνα αλλά ψευδώς, για την καταλληλότητα και "αθωότητα" του εμβολίου. Το εμβόλιο μπορεί να είναι κάτι σαν δέκτης μέσα μας. Με ένα τους κουμπάκι που θα πατάνε, εμείς θα συμπεριφερόμαστε ως ζόμπι. Τι να το κάνεις να τιμωρηθεί κάποιος, αν πλέον είσαι ένα ζόμπι δίχως γυρισμό?

      Διαγραφή
  2. και που το διάβασα πολύ είναι ,σιγά μην το μοιράσω κιόλας !!!Τις βλακείες παιδιά να τις κρατάτε για τον εαυτό σας ,ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜaG...Φιλε μου δεν σου ειπε καποιος να το μοιραστης οποσδηποτε...κρατησε της βλακειες που για εσενα ειναι...για τον εαυτο σου και μην μας κανης τον εξυπνο και τον ξερολα...

      Διαγραφή
  3. αδελφε, αν σε ποναει το δοντι σου παιρνεις παυσιπονο; εχει παρενεργειες ξερεις. το ιδιο και μια αντιβιωση που παιρνεις οταν εχεις πνευμονια. τα δε περιφημα εμβρυικα κυτταρα ειναι απο μια σειρα κυτταρων που ληφθηκαν απο ενα εμβρυο αποβολης την δεκαετια του 60 και εκτοτε ανακαλλιεργουνται. τα κυτταρα δεν εμπεριεχονται μεσα στα εμβολια αλλα χρησσιμοποιουνται κατα την δημιουργια των εμβολιων.επισης δεν χρησιμοποιειται σε ολα τα εμβολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι λοιπόν ,ας βγάλουν αντιβίωση για όταν και αν αρρωστήσω , γιατί στο τέλος θα μας πουν να κάνουμε εμβόλιο για να μην αρρωσταίνουμε κι από πονόδοντο

      Διαγραφή
  4. Εμβόλια, κάνουν καλό ή κακό?...
    https://www.youtube.com/watch?v=YJTfRXDdn1k&t=1047s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε οποιον εχει προβλημα με αυτο το αρθρο: Σταματα να φωναζεις και να χτυπιεσαι. Αφησε το Δαρβινο να μοιρασει τα βραβεια του, μη μπλεκεσαι στα ποδια του και μην επεμβαινεις στη δουλεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίξτε με την υγεία σας για να ακούσετε τόν Δαρβίνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμως αναρωτιέμαι, αν θα απαντήσουν δίχως ψέματα στις ερωτήσεις μου οι γιατροί. Δηλαδή μπορούν να ισχυριστούν ψευδώς ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει το εμβόλιο. Αυτό δεν κάνουν όλοι? Μας λένε ότι δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις το εμβόλιο και οτι μας χρειάζεται. Σε αυτήν την περίπτωση, που θα ισχυριστούν ότι είναι ακίνδυνο το εμβόλιο, τι κάνουμε? Πώς μπορούμε να το αρνηθούμε και να είμαστε νόμιμοι? Τι λες κι εσύ? Διότι όντως όλοι ψάχνουμε τρόπο για να αποφύγουμε το εμβόλιο. Έτσι και μπει το εμβόλιο σε κάποιον, δεν θα έχει την απαραίτητη ισορροπημένη σκέψη ώστε να κινηθεί νομικά και να τιμωρήσει εκείνους που του δήλωσαν υπεύθυνα αλλά ψευδώς, για την καταλληλότητα και "αθωότητα" του εμβολίου. Το εμβόλιο μπορεί να είναι κάτι σαν δέκτης μέσα μας. Με ένα τους κουμπάκι που θα πατάνε, εμείς θα συμπεριφερόμαστε ως ζόμπι. Τι να το κάνεις να τιμωρηθεί κάποιος, αν πλέον είσαι ένα ζόμπι δίχως γυρισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βεβαίως και μπορείς να αρνηθείς το εμβόλιο με τεχνάσματα. "Ίσως δηλαδή..." . Άντε και τα κατάφερες και το αρνήθηκες. Θεωρείσαι πλέον δημόσιος κίνδυνος διότι ίσως φέρεις τον ιό ως ασυμπτωματικός και μπορεί να τον μεταδίδεις άθελά σου. Η τιμωρία είναι ότι σε πετάνε από το σύστημα. Δεν θα μπορείς να κάνεις συναλλαγές χρηματικές (και όχι μόνον χρηματικές...), καθότι δεν θα έχεις νόμιμη άδεια ως "υγιής" πολίτης. Δεν μου αρέσει ούτε εμένα αυτό που σχεδιάζουνε. Μπράβο όμως που ψάχνετε τρόπους και δεν κάθεστε άπραγοι. Μπορεί αν ψάξουμε κι άλλο, να βρούμε τρόπο. Θαυμάζω το έργο σας. Συνεχίστε την έρευνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω αναρτήσει σε σελίδες που κυκλοφορούν όσα σας γράφω. Όμως χρειάζεται ο κόσμος να ενημερωθεί με κάθε τρόπο, πριν πάει στον Γιατρό και μείνει έκπληκτος που ο Γιατρός θα του υπογράφει και θα δηλώνει υπεύθυνα ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο…. Είτε επίσης δυστυχώς, όσοι δεν δεχτούν το εμβόλιο, να καταλήξουν ως απόκληροι της κοινωνίας. Χρειάζεται να ψάξουμε κι άλλο και να βρούμε λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κανενας γιατρος δεν θα υπογραψει ενα χαρτι που δεν ισχυει. τα εμβολια εχουν παρενεργειες οπως και ΚΑΘΕ αλλο φαρμακο που παιρνουμε. ομως οπως και σε ολα τα φαρμακα, οι παρενεργειες ειναι τοσο σπανιες που δεν αξιζουν να αποτρεψουν απο την χορηγηση τους. Τα εμβολια και ολα τα αλλα φαρμακα σωζουν πολυ πολυ πολυ πολυ περισσοτερες ζωες απο αυτες που χανονται με τις παρενεργειες τους. το να επικαλεισαι τις παρενεργειες των εμβολιων για να τα αποφυγεις ειναι τοσο ανοητο οσο και να λες οτι δεν οδηγω αυτοκινητο γιατι μπορει να χαλασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η (π.ε.) τρελα δεν παει στα βουνα μον΄ παει στους ανθρωπους, κι εκανε τους γαυρους β-ηθους watt - ραχανθρωπους - θυρα 4 www.li/vadi.nypd vs Eleonora Zouganeli anafi.gr https://www.youtube.com/watch?v=zQVe-CO8qiI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή