100 εκ των κορυφαίων μυαλών του κόσμου δολοφονήθηκαν κάτω από φριχτές και ύποπτες συνθήκες. Και η "αποψίλωση" των "ταραχοποιών" ευεργετών του κόσμου συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :





Η οικονομική ανέχεια, η εργασιακή ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση και η πιθανή πανδημία υποσιτισμού που, όπως ακούγεται πανταχόθεν, καταφθάνουν ως συνέπειες του κορωναϊού, αναμένεται να οδηγήσουν σε έξαρση μολυσματικών ασθενειών. Οι οποίες ενδέχεται να θέσουν σε πολύ σοβαρό κίνδυνο τις ζωές εκατομμυρίων, μικρών και μεγάλων. Όπως η κατεξοχήν αρρώστια της φτώχειας και ανέχειας, η φυματίωση. Που ήδη σκοτώνει μέχρι και 2 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως κάθε χρόνο. H επερχόμενη πείνα, που θα μετατρέψει το στομάχι σε πολύ κακό σύμβουλο του εαυτού κι άρα και η καταστολή θα γιγαντωθεί, δεν θα πλήξει μόνο τριτοκοσμικά αλλά και ανεπτυγμένα κράτη, με συνέπειες ακόμη απρόβλεπτες στην έκτασή τους.
Από όλη την κατάσταση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι θα επωφεληθούν οι υπερπλούσιοι και οι εταιρείες τους -που θα συγκεντρώσουν οριστικά και αμετάκλητα τα πάντα στον έλεγχό τους- και οι ευσεβείς πόθοι των ένθερμων υποστηριχτών του αποπληθυσμού.


Number of people facing hunger likely to double due to coronavirus

Προχωράμε τώρα στο επόμενο κομμάτι τη ανάρτησης που συνδέεται με το προηγούμενο.
Οι δολοφονίες επιστημόνων στα πρόθυρα πολύ σημαντικών κι ευεργετικών για την ανθρωπότητα ανακαλύψεων και αποκαλύψεων -όπως για την αληθινή φύση του παρουσιαζόμενου ως παγκόσμιας θανάσιμης απειλής COVID , γεγονός το οποίο έχει εξεταστεί σε άλλες αναρτήσεις, ψάξε αναγνώστη- αποτελούσε ανέκαθεν δοκιμασμένη συνταγή. Αναλόγως και των πολύ μεγάλων συμφερόντων κι ατζέντων που εκτίθονταν σε κίνδυνο από αυτά τα ευρήματα.
Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
Η περίπτωση του Stanley Meyer , με τη χαλάστρα στα μονοπώλια της Ενέργειας
Όταν η χειρότερη όλων Μαφία τιμωρεί παραδειγματικά...
Η περίπτωση των "ατυχών θανάτων" θαρραλέων γιατρών που ανακάλυψαν τον ρόλο των ιών κι εμβολίων στην επιδρομή της καρκινογενούς ναγκαλάσης επί του ανθρώπινου οργανισμού και την επίδραση αυτής στην εκδήλωση αυτισμού στα παιδιά
Σύστημα υγείας ή της πιο σκοτεινής μαφίας;-BINTEO
Η επιδημία θανάτων επιστημόνων, εξειδικευμένων και στον τομέα της ιατρικής, που είχαν συνεργαστεί και με τον αρχιερέα του επίσημου ψεύδους NASA
Το.. κύρος μιας λίστας περίεργων θανάτων δεκάδων επιστημόνων της NASA

Πάρα πολλοί επιστήμονες, ή από την αρχή ή έστω τώρα, κατανοούν τον "παραλογισμό με κορώνα" που παγιδεύει την ανθρωπότητα στις στοχεύσεις ειδεχθών ατζέντων. Και το τίμημα έχει αρχίσει να πληρώνεται δίχως ενδοιασμούς. Σαν την πρόσφατη δολοφονία του 37χρονου Κινέζου επιστήμονα Bing Liu στις ΗΠΑ, ο οποίος λέγεται ότι βρισκόταν στα πρόθυρα σοβαρών ανακαλύψεων για τον κορωναϊό. Η δικαιολογία του θανάτου του "μπάζει από παντού"..
Μυστηριώδης δολοφονία ερευνητή που ήταν κοντά στη θεραπεία του κορονοϊού

Στο βίντεο της εισαγωγής -το οποίο είδα αρχικά στο σάιτ αυτό - απαριθμούνται ύποπτοι και ασυνήθιστοι θάνατοι επιστημόνων με παρεμφερείς αποκαλυπτικές έρευνες, επικίνδυνες για τη συνέχιση της κατά συρροή θανάσιμης εξαπάτησης του ανθρώπου..

Ο Ένοικος...
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/100_41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου