Γαλλία:Έβαλαν σε ψυχιατρικη κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :







Στις 10 Δεκεμβρίου, ο Jean-Bernard Fourtillan, ένας Γάλλος συνταξιούχος καθηγητής πανεπιστημίου, γνωστός για την έντονη αντίθεσή του στα εμβόλια COVID-19, συνελήφθη από την προσωρινή κατοικία του στη νότια Γαλλία από αξιωματικούς επιβολής του νόμου υπό στρατιωτική διοίκηση – και τοποθετήθηκε υποχρεωτικά σε απομόνωση στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Uzès.

Τα κινητά του τηλέφωνα του είχαν ληφθεί, και κατά τη στιγμή της γραφής, δεν του επιτρέπεται να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Η εντολή για την απόσπασή του φαίνεται να έχει εκδοθεί από τον τοπικό «préfet», τον επίσημο εκπρόσωπο της γαλλικής εκτελεστικής εξουσίας.

Η συστηματική χρήση ψυχιατρικών νοσοκομείων για τη σιωπή ή την τιμωρία των πολιτικών αντιπάλων έγινε ευρέως διαδεδομένη από τον κομμουνισμό, ξεκινώντας λίγο μετά την μπολσεβίκικη επανάσταση στη Ρωσία το 1917. Η μέθοδος αναπτύχθηκε υπό τον Στάλιν και στη συνέχεια επεκτάθηκε ως αντίθεση στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» που θεωρήθηκε σημάδι ψυχικής ασθένειας. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της ΕΣΣΔ του 1966, η καταστολή των αντιφρονούντων στόχευσε ανοιχτά σε αυτούς που «διέδωσαν ψεύτικες προπαγάνδες που δυσφημίζουν το Σοβιετικό Κράτος και το κοινωνικό του σύστημα».

Ο Fourtillan, μακροχρόνιος κατακριτής των εμβολίων που χρησιμοποιούν επικίνδυνες ουσίες όπως το αλουμίνιο (τα 11 υποχρεωτικά εμβόλια για νεογέννητα στη Γαλλία περιέχουν 17 φορές τη μέγιστη δόση αλουμινίου που ορίζεται ως τοξικό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), ακούστηκε πολύ κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Προσφέρει «εναλλακτικές» εξηγήσεις και προειδοποιήσεις σχετικά με την εμφάνιση του ιού SARS-COV-2 και τα εμβόλια ARN που λειτουργούν με την έγχυση τεμαχίων ιού μηνύματος ARN με νανολιπίδια με σκοπό να προκαλέσουν στα ανθρώπινα κύτταρα να αρχίσουν να κατασκευάζουν ιικά σωματίδια και έτσι να προκαλέσουν μια ανοσολογική αντίδραση.

Συγκεκριμένα, ο Fourtillan κατηγόρησε το Γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ, ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ειδικεύεται στη βιολογία, τους μικροοργανισμούς, τις μεταδοτικές ασθένειες και τον εμβολιασμό, ότι «κατασκεύασε» τον ιό SARS-COV-2 για αρκετές δεκαετίες και συνέβαλλε και στην «διαφυγή» του ιού από το εργαστήριο Wuhan P4 – χωρίς να το γνωρίζουν οι κινεζικές αρχές που εποπτεύουν τα εργαστήρια – το οποίο χτίστηκε μετά από συμφωνία μεταξύ Γαλλίας και Κίνας που υπογράφηκε το 2004.

Οι σχέσεις μεταξύ Γαλλίας και Κίνας σχετικά με το έργο ψυχράθηκαν με την πάροδο των ετών, καθώς η Κίνα έθεσε πρώτα τα δικά της συμφέροντα, αλλά το 2017, ο τότε υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve, συμμετείχε στην επίσημη τελετή έναρξης του εργαστηρίου P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, μαζί με τον Yves Lévy, συμπρόεδρος της διευθύνουσας επιτροπής. Ο Lévy είναι σύζυγος της Agnès Buzyn, η οποία ήταν υπουργός υγείας της Γαλλίας όταν ξέσπασε η κρίση του COVID-19. Ήταν επίσης υπεύθυνη για την υπογραφή του διατάγματος που απαγόρευσε τις εξωχρηματιστηριακές πωλήσεις υδροξυχλωροκίνης στη Γαλλία τον Ιανουάριο του 2020.

Είναι αληθινή η κατηγορία του Jean-Bernard Fourtillan; Ενώ το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε προφορικά ότι θα μηνούσε τον Fourtillan για την κατηγορία, δεν υπήρξε καμία δικαστική δράση εναντίον του. Σε αντίθεση, ο Fourtillan υπέβαλε καταγγελία εναντίον εκπροσώπου του Ινστιτούτου Παστέρ για «δυσφήμιση και ψεύδη που είναι επιζήμια στους λαούς του κόσμου.»

Ο Fourtillan είπε ότι ελπίζει ότι οι νομικές διαδικασίες θα του επιτρέψουν να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτει: συγκεκριμένα, τις απαντήσεις στα ζητήματα που διακυβεύονται. Όμως, τώρα που τον εξανάγκασαν σε νοσηλεία ψυχιατρικού νοσοκομείου, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό – προς το συμφέρον της ανακάλυψης της αλήθειας – μειώνονται δραματικά.

Μεταξύ των δημόσιων εγγράφων που έχει αναλύσει και δημοσιοποιήσει η Fourtillan είναι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) για το SARS-COV-1, το οποίο περιέχει τμήματα του ιού της ελονοσίας, που χρονολογούνται από το 2003. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιήθηκαν από διάφορα εργαστήρια για την ανάπτυξη εμβολίων. Το 2011 το Ινστιτούτο Παστέρ υπέβαλε μια περαιτέρω αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το «SARS-COV-2», το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το προηγούμενο, σύμφωνα με τον Fourtillan, ο οποίος λέει ότι αυτό έγινε επειδή η εμπορική εκμετάλλευση του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας διαρκούσε 20 χρόνια, ξεκίνησε το 2003 και θα έληγε σύντομα, το 2023. Σύμφωνα με τον Fourtillan, τέσσερις αλληλουχίες του ιού HIV – ιού υπεύθυνου για το AIDS – προστέθηκαν στον ιό, ενόψει της δημιουργίας περαιτέρω εμβολίων.

Αυτό το ζήτημα τέθηκε επίσης στη Γαλλία τον περασμένο Απρίλιο από τον καθηγητή Luc Montagnier, ο οποίος έχει κερδίσει το βραβείο Νόμπελ το 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV το 1983 μαζί με έναν άλλο Γάλλο επιστήμονα, τον Françoise Barré-Sinoussi. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Montagnier δήλωσε ότι ο ιός SARS-COV-2 ήταν το αποτέλεσμα μιας ανθρώπινης διεργασίας. Οι μεγάλοι τηλεοπτική σταθμοί προσπάθησαν να τον γελοιοποιήσουν, αλλά τον Αύγουστο, ένας Ιταλός μικροβιολόγος κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα: Ο καθηγητής Joseph Tritto δημοσίευσε ένα βιβλίο που αποκαλούσε τον ιό Wuhan ως «χίμαιρα».

Ο Montagnier, συνεργάστηκε με έναν μαθηματικό και περιέγραψε τα ευρήματά του μέσω μιας αναλογίας.

“Φανταστείτε τον κορονοϊό ως ένα «παζλ» με 30.000 κομμάτια και, στη συνέχεια, σκεφτείτε διάφορα άλλα παζλ των 9.000 κομματιών που αντιπροσωπεύουν τους ιούς HIV-1, HIV-2 και SIV (ένας άλλος ρετροϊός κοντά στον ιό του AIDS, αλλά στοχεύει πιθήκους). Αν υποθέσουμε ότι τρία κομμάτια που προέρχονταν από κάποια από τα μικρότερα παζλ (των 9.000) βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο και μέσα στο μεγάλο παζλ (δλδ. το κορονοϊό) των 30.000 κομματιών, η πιθανότητα να συμβεί αυτό θα ήταν μηδενική. Αυτό είναι ανάλογο με την παρουσία τμημάτων της ακολουθίας του HIV στο SARS-COV-2 το οποίο δεν υφίσταται χωρίς την εκλεπτυσμένη διεργασία από επιστήμονα“, εξήγησε ο Montagnier.

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Νομπελίστα, για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, Δρ. Luc Montagnier στο FranceSoir, με ελληνικούς υπότιτλους, όπου ο δημοσιογράφος, προς το τέλος της συνέντευξης, τoν ρωτάει αν φοβάται μήπως θα έχει την ίδια τύχη με τον Δρ. Fourtillan ως συνέπεια των όσων λέει για τον Covid-19.

Σύμφωνα με τον Fourtillan ο παρών ιός που προκαλεί τον COVID-19, είναι ο τεχνητός ιός που εξηγεί ο Montangier παραπάνω. Ο Fourtillan, όπως και άλλοι ερευνητές της παρούσας κρίσης του COVID-19, θεωρούν αυτή την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η πανδημία COVID-19 είναι προσχεδιασμένη. Διαθέτει και έχει δείξει τις αποδείξεις (μπορείτε να τις δείτε και στο βίντεο) ότι στις 13 Οκτωβρίου 2015, κατατέθηκε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τα τεστ για τον COVID-19, το οποίο εμπορευματοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο το 2017 φτάνοντας τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται με την αιτιολογία ότι η αναφορά στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του 2015 είναι μόνο μέρος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Μαΐου 2020, το οποίο επίσης κατατέθηκε από τον Richard A. Rothschild, αλλά αναφέρθηκε ότι σχετίζεται με την απομακρυσμένη διάγνωση του COVID-19, ενισχύοντας το πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως ήταν για τη συγκεκριμένη περίπτωση του COVID-19. Βεβαίως ο Fourtillan έχει δείξει τις παγκόσμιες προμήθειες που είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της Παγκόσμιας Τράπεζας (WITS).

Εδώ μπορείτε να δείτε και τις προμήθειες της Ελλάδας για Covid-19 τεστ από το 2017.

Μια ειλικρινή, δημόσια εκτίμηση και συζήτηση θα απομάκρυνε οποιαδήποτε σύγχυση ή λανθασμένη αντίληψη, αλλά ο Fourtillan τώρα αντιμετωπίζεται σαν να είναι τρελός και επικίνδυνος, και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε και τον λόγο που το Ινστιτούτο Παστέρ δεν προχώρησε νομικά στις κατηγορίες του Fourtillan, πολύ απλά επειδή αν πηγαίνανε στο δικαστήριο, ο Fourtillan θα είχε το δικαίωμα να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέει, οπότε.. το ψυχιατρείο βόλεψε την αδιαφάνεια καλύτερα..

Ο Fourtillan κέρδισε ευρεία δημοσιότητα όταν μια πρόσφατη ταινία του Pierre Barnérias, που δίνει φωνή σε επιστήμονες που κατακρίνουν το επίσημο αφήγημα για τον κορονοϊό, έγινε viral στη Γαλλία. Στο Hold-Up, ο Fourtillan μίλησε για την ανησυχία του ότι η κρίση COVID-19 δημιουργήθηκε και χρησιμοποιείται για την επιβολή επικίνδυνου εμβολίου στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Fourtillan είναι εξοικειωμένος με τις διαδικασίες κατοχύρωσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως φαίνεται και στο βιογραφικό του, έχοντας καταθέσει προσωπικά περίπου 400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον ιατρικό τομέα. Το γαλλικό διαδικτυακό μέσο France Soir τον περιέγραψε ως εξής:

«Ο Jean-Bernard FOURTILLAN, Ph.D., Χημικός Μηχανικός, Φαρμακοποιός, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός, Καθηγητής Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής στη Σχολή Ιατρικής και Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Poitiers, Ειδικός Φαρμακολόγος Τοξολόγος, ειδικευμένος στη Φαρμακοκινητική.»

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός του Fourtillan στο ψυχιατρείο απέτρεψε την εξέλιξη της διαμάχης για τον COVID-19, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει οδηγηθεί σε δικαστικές διαδικασίες. Σε αντίθεση έχει γίνει μια αγωγή εναντίον του Fourtillan που τον διασυνδέει με παράνομη πρακτική ιατρικής λόγω της εργασίας του σε ένα ορμονικό έμπλαστρο κατά των νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Πάρκινσον, το Αλτσχάιμερ και άλλες που επηρεάζουν την κινητικότητα, την ισορροπία και τη μνήμη, καθώς και διαταραχές του ύπνου.

Η θεωρία του είναι ότι η ρύπανση, οι ουσίες όπως το αλουμίνιο στα εμβόλια και οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές καταστρέφουν τη σκοτεινή ύλη στον εγκέφαλο λόγω της έλλειψης ορμονών και, με επιτυχία, ισχυρίζεται – δοκίμασε τη χορήγηση ενός ορμονικού επιθέματος βαλεντονίνης και 6- Méthoxy-Harmalan (ορμόνες ύπνου και αφύπνισης), για την αντιστάθμιση της βλάβης, σε 402 ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, οι οποίοι αποδέχθηκαν τη διαδικασία υπό την αποκλειστική ευθύνη τους και οι οποίοι προειδοποιήθηκαν ότι το έμπλαστρο δεν ήταν φάρμακο, αλλά τεχνικό δείγμα, όχι για ανθρώπινη χρήση. Η διαδικασία κοστίζει μόνο ένα κλάσμα της τιμής των πρόσφατα αναπτυγμένων φαρμάκων για αυτές τις καταστάσεις.

Κατά τις πρώτες ανακρίσεις του στα τέλη του 2019, η δικαστής στην προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης Brigitte Jolivet of Poitiers, πείστηκε από τα επιχειρήματά του Fourtillan και η υπόθεση προχωρούσε κανονικά.

Τον περασμένο μήνα τέσσερις χωροφύλακες που προέρχονταν από τη Μασσαλία, επισκέφθηκαν, τον Fourtillan, ο οποίος έμενε στα νότια της Γαλλίας με τη σύζυγό του, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο εξοχικό του Fourtillan και ζήτησαν τους υπολογιστές του. Αν και δεν είχαν ένταλμα αναζήτησης, ο Fourtillan τους παρέδωσε, λέγοντας ότι δεν είχε τίποτα να κρύψει και ότι, αντίθετα, ήταν αγχωμένος να τελειώσει κάποιες εργασίες του αλλά τους παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Είδε τους χωροφύλακες να φεύγουν και να παραδίδουν τους υπολογιστές του σε έναν άνδρα με απλά ρούχα σε ένα κοντινό αυτοκίνητο.

Μέρες αργότερα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πιστωτικές του κάρτες μπλοκαρίστηκαν ξαφνικά από κάποια αρχή/εξουσία της οποίας η ταυτότητα δεν του αποκαλύφθηκε. Οι συντάξεις του μπλοκαρίστηκαν επίσης.

Ο Fourtillan είχε κληθεί σε ακρόαση σχετικά με την αγωγή σχετικά με τη «θεραπεία» του valentonin στις 4 Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Δεν πήγε, επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν είχε πλέον τρόπο να πληρώσει εισιτήριο για το τρένο προς τη γαλλική πρωτεύουσα.

Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στο LifeSite από συνεργάτη του Fourtillan στον ιστότοπο http://verite-covid19.com [Σημείωση: καταργήθηκε] και που τον γνωρίζει καλά – αρκετά καλά για να δηλώσει ότι «σίγουρα δεν είναι τρελός». έχοντας περάσει χρόνο μαζί του πρόσφατα.

Έξι ημέρες αργότερα, την Πέμπτη το πρωί, οι χωροφύλακες πήγαν και πάλι στο σπίτι του Fourtillan και του ζήτησαν να τους συνοδεύσει για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την άρνησή του να συμμετάσχει στην ακρόαση της 4ης Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Ο Fourtillan συμφώνησε εύκολα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του με τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Ένας από τους δικηγόρους του, ο Marc Fribourg – ο οποίος είχε πει ότι ο Fourtillan είναι “συνομωσιολόγος” – αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Uzès του Le Mas Careiron, όπου έκτοτε κρατείται. Ο άλλος δικηγόρος του, ο οποίος προηγουμένως επαίνεσε τον Fourtillan για την αποτελεσματικότητα των ορμονικών εμπλάστρων του, δεν ήταν προσβάσιμος.

Βίντεο ΕΔΩ

Δημοσιογραφική έρευνα -επιμέλεια: Βάγια Πάλη

fyllokaiftero
By TG
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/covid-19_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου