Υπό την προστασία ΜΚΟ ως «ασυνόδευτα ανήλικα» οι δυό Αλγερινοί που σακάτεψαν τον Έλληνα σταθμάρχη του Μετρό!

1 σχόλιο :




Επίθεση στο Μετρό: Θέμα χρόνου η σύλληψη των νταήδων – Δίνουν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δραστών

Η Αστυνομία γνωρίζει που διαμένουν και από ποιούς προστατεύονται τα "ανήλικα" από την Αλγερία...

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της ακραία βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ Ομόνοια, στο πλαίσιο της έρευνας από την Ασφάλεια, και επίκειται η σύλληψή τους

Από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει καταγράψει επιβάτης του συρμού, και υλικό των καμερών ασφαλείας του ΜΕΤΡΟ, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τους δράστες της βίαιης επίθεσης σε βάρος του Σταθμάρχη της ΣΤΑΣΥ, στην αποβάθρα του Σταθμού Ομόνοια το μεσημέρι της Τετάρτης (13/01) .

Οι δράστες χωρίς μάσκες, για τουλάχιστον
20 δευτερόλεπτα χτυπούσαν τον εργαζόμενο ελεγκτή της ΣΤΑΣΥ, και στη συνέχεια αποχώρησαν από τις αποβάθρες του ΜΕΤΡΟ Ομόνοια. Από το κλιμάκιο της ΔΕΕ εξετάστηκε και ο συρμός προκειμένου στα πειστήρια να συμπεριληφθούν και τα αποτυπώματα από τα καθίσματα που είχαν κατά τη μετακίνησή τους, με το δεδομένο ότι δεν φορούσαν γάντια. Όπως επισημαίνουν αστυνομικές πηγές στο NantiaReport.gr οι δράστες οι οποίοι γρονθοκόπησαν τον 53άχρονο υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για “ασυνόδευτα ανήλικα” από την Αλγερία.

Οι δύο Αλγερινοί δράστες, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν με ακραία βία τον Σταθμάρχη, όταν τους παρατήρησε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, να φορέσουν μάσκα και τους υπέδειξε να κατεβάσει ο ένας εξ αυτών τα πόδια του από κάθισμα.

Με δύο κατάγματα στη μύτη, ένα κάταγμα στην κάτω γνάθο δεξιά και τρεις ραγισμένους σπονδύλους και μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο, ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, έλαβε εξιτήριο και βρίσκεται σε κατ οίκον νοσηλεία.




nantiareport.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/blog-post_215.html

1 σχόλιο :

  1. 1. https://www.gov.ie/en/ uirgga του βορρα, Πασχαλη Καμορα dw.com 2. Σπατιλη Πασχαλης Καμορα -3. Κινηδος Πασχαλης Καμορα - 4. Βωμαξ Πασχαλης Καμορα - 5. Δαγμνος Πασχαλης Καμορα - Πεσος Πασχαλης Καμορα - 6. aftumists Πασχαλης Καμορα - 7. Κοαλεμος Πασχαλης Καμορα - 8. Κανθηλιος Πασχαλης Καμορα - 9, uσσαξ Πασχαλης Καμοραυσσαξ - 10. Νενιηλος Πασχαλης Καμορα https://www.youtube.com/watch?v=coPKIiisrZQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή