Εμβόλια: 10+1 «γιατί;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :







Μερικά δεδομένα
Τα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson) χρησιμοποιούν για την κατασκευή τους ή/και τον δοκιμαστικό τους έλεγχο κυτταρικές σειρές που προέρχονται από ιστούς εκτρωμένων εμβρύων1. Αυτό είναι ανήθικο, απάνθρωπο και αντιχριστιανικό.
Τα εμβόλια αυτά είναι πειραματικά. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που αναγκάζονται εκατομμύρια άνθρωποι να εμβολιαστούν με σκευάσματα για τα οποία δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες δοκιμές και έρευνες.
Έχουν ήδη αναφερθεί πάμπολλες παρανέργειες των εμβολίων (θάνατοι, εγκεφαλικά επεισόδια, παραλυσίες, θρομβώσεις, τυφλώσεις)2.
Το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση που ονομάζεται ADE (Antibody Dependent Enhancement), με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί και όχι να βελτιωθεί η υγεία του εμβολιασμένου3,4.
Τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν αντισώματα που προσβάλλουν την ιική s–πρωτεΐνη. Αυτή η πρωτεΐνη είναι πολύ παρόμοια γενετικά με τις πρωτεΐνες που παράγονται στον πλακούντα. Έχουν ήδη αναφερθεί φλεγμονές στον πλακούντα εγκύων γυναικών που εμβολιάστηκαν. Τα εμβόλια ενδεχομένως να επιδράσουν αρνητικά στην ικανότητα των γυναικών για τεκνοποίηση5.
Τα εμβόλια χρησιμοποιούν μια γενετική τεχνολογία που δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε σε εμβόλια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιές μακροχρόνιες επιπτώσεις θα υπάρχουν.
Πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν ότι οι εμβολιασμένοι είναι περισσότερο επιρρεπείς να προσβληθούν από μεταλλάξεις του ιού από ότι οι ανεμβολίαστοι6.
Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες ανεμβολίαστα άτομα που είχαν επαφή με εμβολιασμένους παρουσίασαν αναπάντεχα σοβαρά προβλήματα υγείας (περικαρδίτιδα, έρπητα ζωστήρα, πνευμονία, θρόμβους αίματος στα άκρα και στον εγκέφαλο, Bell’s Palsy, κολπική αιμορραγία ακόμη και αποβολές κυοφορουμένων εμβρύων). Οι εμβολιασμένοι ενδεχομένως να εκπέμπουν την ακιδική πρωτεΐνη που τους δίνει το εμβόλιο με αποτέλεσμα να προκαλούν βλάβες στην υγεία όσων βρίσκονται κοντά τους7.
Λένε ότι «οι επιστήμονες υποστηρίζουν τα εμβόλια». Ψέμα! Κάποιοι επιστήμονες τα υποστηρίζουν, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι που δεν τα υποστηρίζουν. Αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά μεγάλα ονόματα που είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί προς αυτά τα εμβόλια: Luc Montagnier (Γάλλος ιολόγος, βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008), Michael Yeadon (Βρετανός, ανώτερος ερευνητής επιστήμονας και πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer), Sucharit Bhakdi (κορυφαίος Γερμανός μικροβιολόγος), Δημήτριος Κούβελας (Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Δημήτριος Γάκης (χειρούργος, πρώην διευθυντής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης), Πολυξένη Νικολοπούλου Σταμάτη (Παθολογοανατόμος, Ομότιμος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών), Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης (Επιδημιολόγος, Καθηγητής Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου) και πολλοί άλλοι.
Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, με το προφητικό χάρισμα που του χάρισε ο Θεός, μας έχει προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες ότι οι επιδημίες και τα εμβόλια θα χρησιμοποιηθούν ως μέσο εξαναγκασμού, εκφοβισμού και απόλυτου ελέγχου των ανθρώπων, για να επιβληθεί μια παγκόσμια αντιχριστιανική διακυβέρνηση8.

10+1 «γιατί;»

(1) ΓΙΑΤΙ οι Κυβερνήσεις υπέγραψαν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θα φέρουν καμιά ευθύνη και δεν θα πληρώνουν καμιά αποζημίωση για τις παρενέργειες των εμβολίων τους;

(2) ΓΙΑΤΙ όταν κάποιος θα εμβολιαστεί, δεν τον ενημερώνουν διεξοδικά για το τί περιέχει το εμβόλιο και ποιές είναι οι ενδεχόμενες παρενέργειές του. Αυτό αντίκεται στην ιατρική δεοντολογία και στις διεθνείς συνθήκες. Γιατί αρνούνται τη σφαιρική ενημέρωση;

(3) ΓΙΑΤΙ οι Κυβερνήσεις με έμμεσο τρόπο έχουν κάνει αναγκαστικούς τους εμβολιασμούς; Για να εργαστείς, να εκκλησιαστείς, να ψωνίσεις, να ταξιδέψεις κ.ά. πρέπει να έχεις εμβολιαστεί ή να κάνεις τεστ κάθε 3 μέρες (δηλαδή 10 φορές τον μήνα)! Μάλιστα σκέφτονται να μας βάζουν να πληρώνουμε για τα rapid test (όταν θα έχουν εξασφαλίσει πολλά εμβόλια). Για να τσακίσουν τα νεύρα μας, να αδειάσουν την τσέπη μας και να μας αναγκάσουν να εμβολιαστούμε χωρίς τη θέλησή μας, κατά παράβαση διεθνών συνθηκών (όπως είναι η συνθήκη της Νυρεμβέργης και η συνθήκη του Ελσίνκι) και παραβιάζοντας βάναυσα όλα τα νομικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα δικαιώματα.

(4) ΓΙΑΤΙ τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθημερινά προπαγανδίζουν υπέρ των εμβολίων; Γιατί δεν κάνουν αντιπαραθετικές συζητήσεις (debates) μεταξύ επιστημόνων που υποστηρίζουν τα εμβόλια και επιστημόνων που αντιτίθενται σε αυτά. Γιατί φοβούνται τον διάλογο; Ιδίως τα κρατικά ΜΜΕ, αφού χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους, ανήκουν σε όλους τους πολίτες και έχουν υποχρέωση για σοβαρά ζητήματα να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις.

(5) ΓΙΑΤΙ οι εμβολιασμένοι δεν επιβάλλεται να κάνουν τεστ, ενώ οι ανεμβολίαστοι πρέπει να κάνουν τεστ κάθε 3 μέρες; Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι υποστηρικτές των εμβολίων, και οι εμβολιασμένοι ενδέχεται να προσβληθούν από τον ιό και να τον μεταδώσουν. Γι’ αυτό άλλωστε τους επιβάλλουν να φορούν κι αυτοί μάσκα. Οι εμβολιασμένοι ενδέχεται ακόμη και να πεθάνουν από κορωνοϊό. Γιατί λοιπόν οι εμβολιασμένοι να απαλλάσσονται από το τεστ; Είναι φανερό: Οι Κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, είτε αυτοί είναι εμβολιασμένοι είτε είναι ανεμβολίαστοι. Ενδιαφέρονται να κάνουν δύσκολη τη ζωή για τους ανεμβολίαστους, έτσι ώστε να τους αναγκάσουν όλους να εμβολιαστούν.

(6) ΓΙΑΤΙ αποφασίστηκε πρόσφατα στην Κύπρο να μην ανακοινώνεται αν αυτοί που πεθαίνουν από κορωνοϊό είναι εμβολιασμένοι ή όχι; Μήπως θορυβήθηκαν; Πολλοί εμβολιασμένοι όντως πεθαίνουν από κορωνοϊό και έτσι κλονίζεται το κύρος των εμβολίων. Προτιμούν τη συσκότιση, την άγνοια και την παραπλάνηση παρά την αλήθεια.

(7) ΓΙΑΤΙ δεν επιτρέπουν να γίνονται νεκροψίες σε άτομα που υποτίθεται ότι πέθαναν από κορωνοϊό; Μήπως φοβούνται ότι θα αποδειχθεί ότι πολλά από τα άτομα αυτά στην πραγματικότητα πέθαναν από άλλες αιτίες;

(8) ΓΙΑΤΙ αποσιωπούν την αλήθεια ότι τα εμβόλια δεν σου εγγυώνται ούτε ότι δεν θα νοσήσεις, ούτε ότι δεν θα μεταδώσεις την ασθένεια, ούτε ότι δεν θα πεθάνεις από κορωνοϊό; Απλώς, όπως διατείνονται οι υποστηρικτές τους, μειώνουν τα συμπτώματα.

(9) ΓΙΑΤΙ αποκρύπτουν την αλήθεια ότι αυτού του είδους την προστασία μπορούν να μας την προσφέρουν προληπτικά και θεραπευτικά άλλα, ασφαλή σκευάσματα, που έχουν δοκιμαστεί και χρησιμοποιούνται επιτυχώς εδώ και δεκαετίες; Τέτοια σκευάσματα είναι οι βιταμίνες C, D3 και K2, ο ψευδάργυρος, η κερσετίνη, το μαγνήσιο, η υδροξυχλωροκίνη και η ιβεκτιμίνη9,10. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα σκευάσματα αυτά είναι πολύ ωφέλιμα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Γιατί οι Κυβερνήσεις δεν προτρέπουν τους ανθρώπους να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα;

(10) ΓΙΑΤΙ επίσημος κρατικός φορέας έστειλε επιστολή στους προσωπικούς ιατρούς αποτρέποντάς τους να χορηγούν οποιαδήποτε φάρμακα ή βιταμίνες σε ασθενείς με κορωνοϊό! Τους συστήνει να τους δίνουν μόνο παρακεταμόλη (π.χ. Panadol) και αν παρουσιάσουν έλλειψη οξυγόνου να τους στέλνουν στο νοσοκομείο! Γιατί; Για να επιδεινωθεί η κατάστασή τους και να διατυμπανίζουν ότι έχουν μεγάλους αριθμούς νοσηλευομένων;

(11) ΓΙΑΤΙ στην πατρίδα μας αποκρύπτουν τα περιστατικά θανάτων και παρενεργειών που προέρχονται από τα εμβόλια; Πώς γίνεται σε άλλες χώρες (Αμερική, Ευρώπη) να καταγγέλονται καθημερινά εκατοντάδες περιστατικά θανάτων ή/και άλλων σοβαρών παρενεργειών από τα εμβόλια και να καταγράφονται από κρατικούς φορείς των χωρών αυτών, ενώ στην Κύπρο να επικρατεί βαθιά σιωπή γύρω από το θέμα αυτό; Καθημερινά ακούμε από προσωπικές μας επικοινωνίες για θανάτους και σοβαρές παρενέργειες που προκλήθηκαν από τα εμβόλια, αλλά τίποτα δεν δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ. Οι παθόντες δεν τολμούν να τα κοινοποιήσουν, διότι φοβούνται τη στοχοποίηση (ένδειξη ότι έχουμε έλλειμα ελευθερίας και δημοκρατίας). Οι κρατικές υπηρεσίες γιατί αποφεύγουν σκοπίμως να διερευνήσουν αυτές τις περιπτώσεις;

Η ξεκάθαρη απάντηση σε όλα αυτά τα ΓΙΑΤΙ:

Θέλουν να μας ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ

να εμβολιαστούμε!!!

Το Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση» σέβεται την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου και γι’ αυτό διακηρύσσει:
Όποιος επιθυμεί να εμβολιαστεί να είναι ελεύθερος να το πράξει.
Όποιος πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι ωφέλιμα και χρήσιμα να είναι ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του.
Όποιος δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί να είναι εξίσου ελεύθερος να το πράξει, χωρίς να υφίσταται κοινωνικές διακρίσεις και κοινωνικό απόκλεισμό.
Όποιος πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια για οποιοδήποτε λόγο (θρησκευτικό, υγειονομικό ή άλλο) δεν είναι ωφέλιμα να είναι εξίσου ελεύθερος να εκφράζει τις απόψεις του, χωρίς να υφίσταται πολεμική και φίμωση της ελευθερίας του λόγου.

Ως χριστιανικό κίνημα θεωρούμε υποχρέωσή μας να πούμε τα εξής: Διάφοροι ιεράρχες έχουν εκφράσει διαμετρικά αντίθετες απόψεις για τους εμβολιασμούς. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Σε εκείνο όμως που όλη η σεπτή Ιεραρχία τόσο της Εκκλησίας της Κύπρου όσο και της Εκκλησίας της Ελλάδος συμφωνεί (και μάλιστα το έχει διατυπώσει και σε επίσημα κείμενα) είναι ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να είναι προαιρετικοί. Εμείς, κάνοντας υπακοή στην κοινά εκπεφρασμένη θέση της Ιεραρχίας μας, αγωνιζόμαστε για να μη γίνουν άμεσα ή έμμεσα υποχρεωτικοί οι εμβολιασμοί. Ανυπακοή στην Ιεραρχία κάνουν όσοι δεν αντιστρατεύονται στις πρακτικές έμμεσης επιβολής των εμβολιασμών που προωθούν οι Κυβερνήσεις.

Κίνημα «Χριστιανική Αντίσταση»

Πηγές

1. https://lozierinstitute.org/what-you-need-to-know-about-the-covid-19-vaccine/

2. https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=CAT&EVENTS=ON&VAX=COVID19

3. Kumaragurubaran K. et al., “Role of antibody-dependent enhancement (ADE) in the virulence of SARS-CoV-2 and its mitigation strategies for the development of vaccines and immunotherapies to counter COVID-19,” Human vaccines and immuno-therapeutics, 2020 Dec 1;16(12): pp. 3055-3060.

4. Lee W.S. et al. “Anti-body-dependent enhance-ment and SARS-CoV-2 vaccines and therapies,” Nature Microbiology 5,pp.1185–1191 (2020)

5. Cole Sh., “Ten medical facts regarding the COVID-19 experimental vaccines” https://www.americasfrontlinedoctors.org/

6. https://medicalxpress.com/news/2021-04-african-covid-variant-bypassing-pfizerbiontech.html

7. https://www.americasfrontlinedoctors.org/action-alerts/identifying-post-vaccination-complications-their-causes-an-analysis-of-covid-19-patient-data

8. Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου, Λόγοι Β΄, Πνευματική Αφύπνιση, κεφ. «Σφράγισμα–666», Σουρωτὴ 1999

9. https://www.americasfrontlinedoctors.org/hcq/the-science-of-hcq

10. https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Alliance-I-MASKplus-Protocol-ENGLISH.pdf



Πηγή: https://chr-antistasi.com/2021/05/17/202/
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/101.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου