FASCISM IN DENMARK: Οι Δανοί πρέπει να δείξουν το διαβατήριο κορώνας εάν θέλουν να πάνε σε κομμωτήριο ή εστιατόριο

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Από τώρα και στο εξής, οι Δανοί χρειάζονται το περίφημο διαβατήριο κορώνας για να πάνε στο κομμωτήριο ή στο εστιατόριο. Η χώρα είναι η πρώτη στην Ευρώπη που ακολουθεί τα βήματα του Ισραήλ. Αλλά ποια είναι τα οφέλη που σχετίζονται με μια τέτοια κάρτα και πώς ακριβώς λειτουργεί;

Πρώτον, μια σύντομη ματιά στη στρατηγική εξόδου της Δανίας: κομμωτές, καλλιτέχνες τατουάζ και αίθουσες μασάζ επέστρεψαν στη δουλειά για δύο ημέρες. Αν το επιτρέψουν οι αριθμοί των φορέων κορώνας, θα ακολουθήσουν τα υπαίθρια καφέ στις 21 Απριλίου. Από τις 6 Μαΐου θα είναι η σειρά των αιθουσών συναυλιών, των θεάτρων και των κινηματογράφων. Στη συνέχεια, οι σερβιτόροι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να εξυπηρετούν πελάτες εντός του εστιατορίου τους.


Από τώρα και στο εξής, οι Δανοί θα χρειαστούν ένα διαβατήριο κορώνας για όλα αυτά τα ταξίδια.

Πότε πληρούν τα κριτήρια οι Δανοί;

- Εάν έχουν εμβολιαστεί, φυσικά και όταν θα ακολουθήσουν δύο εβδομάδες μετά τη λήψη της τελευταίας δόσης.

- Εάν είχαν κάνει αρνητικό τεστ κορώνας τις τελευταίες 72 ώρες. Τόσο μια δοκιμή PCR όσο και μια γρήγορη δοκιμή χρησιμεύουν ως απόδειξη.

Τι διακινδυνεύουν οι παραβάτες;

Οι χειριστές που αφήνουν τους πελάτες στο κατάστημά τους χωρίς κάρτα θα τους επιβληθεί πρόστιμο 400 ευρώ. Όποιος κάνει λάθος αρκετές φορές μπορεί να δει το ποσό να αυξάνεται στα 6.000 ευρώ. Οι ίδιοι οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν 330 ευρώ σε περίπτωση παραβίασης.

Αυτά τα νέα από την Δανία, ετοιμαστείτε να πάρετε το διαβατήριο αοράτου-19 και νέα επίθεση απο τους αοράτους, ορατούς μέσω του αοράτου.




KORAKAS NEWS

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/fascism-in-denmark.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου