Η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει το φόβο και τη τυφλή υπακοή, όχι την επιστήμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια :








«Οι άνθρωποι λένε ότι «ακολουθούν την επιστήμη». Σπάνια το κάνουν στη πραγματικότητα. Ακολουθούν τους επιστήμονες που τα Μέσα Ενημέρωσης τους λένε να ακολουθήσουν...»




«Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί που πήγαν στο κολέγιο έμαθαν να υπακούν τυφλά και αναμφισβήτητα στους «ειδικούς».» Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ίσως στην Ελλάδα είναι ακόμα χειρότερη η κατάσταση καθώς όσοι διαφωνούν με το "σύστημα" έχουν αρχίσει και να συλλαμβάνονται...! Ένα εξαιρετικό άρθρο που πρέπει να διαβάσετε...







Πηγή: The Epoch Times



Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Γράφει ο Dennis Prager




Όταν βλέπω ανθρώπους να περπατούν έξω, συχνά μόνοι τους χωρίς κανέναν κοντά τους, φορώντας μάσκα, οι κύριες αντιδράσεις μου είναι η απογοήτευση και η θλίψη.

Είμαι απογοητευμένος γιατί περίμενα καλύτερα από τους συναδέλφους μου Αμερικανούς. Ποτέ δεν πίστευα ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί θα διέπονται από παράλογους φόβους και αναμφισβήτητη υπακοή στην εξουσία. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είχα μια κάπως ρομαντική άποψη για τους συμπατριώτες μου.

Ο αμερικανικός χαρακτήρας

Μου είπατε πριν από ένα χρόνο ότι σχεδόν κάθε Αμερικανός σε σχεδόν κάθε μητροπολιτική περιοχή θα κάλυπτε τα πρόσωπά τους για πάνω από ένα χρόνο, επειδή τους είπε ένας άνθρωπος,
ένα πολιτικό κόμμα και τα μέσα ενημέρωσης, θα είχα απαντήσει ότι υποτιμάτε τη δύναμη των Αμερικανών χαρακτήρας.

Αλλά εδώ είμαστε, πάνω από ένα χρόνο αργότερα, και όπου ζω (η περιοχή του Λος Άντζελες), είμαι συνήθως το μόνο άτομο στο δρόμο που δεν φοράει μάσκα. (Προς ρεκόρ, φοράω μάσκα στα καταστήματα και όταν μπαίνω στο κτίριο στο οποίο εργάζομαι, ευγενικά από όσους πιστεύουν ότι ένα άτομο που δεν φοράει μάσκα αποτελεί θανατηφόρο απειλή.)

Σε σπάνιες περιπτώσεις περνάω άτομα που δεν φορούν μάσκα, τους ευχαριστώ και τους επαινέσω. Είναι πάντα ενθουσιασμένοι από την αντίδρασή μου.

Η ανόητη χρήση εξωτερικής μάσκας

Δεν χρειάζεστε ιατρική ή επιστημονική εξειδίκευση για να κατανοήσετε την ανοησία της εξωτερικής χρήσης μάσκας. Αρκεί η κοινή λογική, αυτός ο μεγάλος αχρησιμοποίητος οδηγός για τη ζωή.

Εάν φοράτε μάσκα, το πιστεύετε ότι προστατεύετε τον εαυτό σας (και άλλους) από το COVID-19. Λοιπόν, λοιπόν, γιατί με νοιάζει αν δεν φοράω μάσκα; Δεν σας προστατεύει η μάσκα σας; Εάν συμβαίνει αυτό, η μη χρήση μάσκας μπορεί να σας ενοχλήσει επειδή δυσαρεστήκατε τον ισχυρισμό μου για ελευθερία, την προφανή έλλειψη σεβασμού μου για τις κυβερνήσεις και τις ιατρικές αρχές και τον εικαζόμενο εγωισμό μου, αλλά δεν θα υπήρχε λογική ιατρική - δηλαδή, «επιστήμη- βασισμένο »- λόγος για τον οποίο αντιτίθεστε στο ότι δεν φορώ μάσκα.

Dying Alone - Είναι άχρηστες οι Μάσκες;

Και αν οι μάσκες προστατεύουν εμάς και άλλους, γιατί δεν τους δόθηκε το δικαίωμα να επισκέπτονται ένα αγαπημένο πρόσωπο καθώς αυτός ή αυτή πεθαίνει μόνος του; Γιατί δεν μπορούσε ένα άτομο - φορώντας την ίδια μάσκα που φοράει γιατρός, νοσοκόμα ή οποιοσδήποτε εργαζόμενος στον χώρο της υγείας όταν μπαίνει στο δωμάτιο του γονέα σας - να μπει σε αυτό το δωμάτιο; Υπάρχουν δύο πιθανές απαντήσεις: Το ένα είναι η σιωπηρή παραδοχή ότι οι μάσκες είναι ουσιαστικά άχρηστες.

Σας εμποδίστηκαν να επισκεφθείτε τον πατέρα σας που πεθαίνει επειδή το νοσοκομείο πιστεύει ότι ο αγαπημένος σας ή άλλοι στο νοσοκομείο ενδέχεται να προσβληθούν από τον ιό από εσάς, παρόλο που φορούσατε μάσκα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τρέχουν το νοσοκομείο δεν πιστεύουν ότι οι μάσκες λειτουργούν πραγματικά. Το άλλο είναι ότι το ιατρικό ίδρυμα και οι λαϊκές αρχές έχουν εγκαταλείψει τη στοιχειώδη ανθρώπινη ευπρέπεια στο όνομα του AOC, ή «αφθονία της προσοχής». Αναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να πεθάνουν μόνοι τους θα μειωθούν ως μια από τις πιο σκληρές πολιτικές που έχουν υιοθετηθεί ποτέ από τις αμερικανικές ιατρικές και πολιτικές αρχές.

Υπακούοντας στους «ειδικούς»

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί που πήγαν στο κολέγιο έμαθαν να υπακούουν αναμφισβήτητα στους «ειδικούς». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κοινή λογική, η λογική και ο λόγος σημαίνουν ελάχιστα για τους καλά μορφωμένους - και, όλο και περισσότερο, για όλους τους άλλους, επειδή όλοι διδάσκονται από τους καλά μορφωμένους. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι αυτό που λένε οι «ειδικοί». Αυτό συν μια φανατική προσχώρηση στον κανόνα του AOC έχουν συντρίψει τη λογική και το λόγο.

Οι μάσκες δεν λειτουργούν, λένε οι ειδικοί

Η ειρωνεία, ωστόσο, είναι ότι «η επιστήμη» δεν δικαιολογεί τη φανατική δέσμευση για τη μάσκα. Υπάρχουν πολλοί ειδικοί με αντίθετες απόψεις βάσει τεκμηρίων. Εδώ είναι μερικά μόνο παραδείγματα:

Ο ίδιος ο Δρ Anthony Fauci είπε την αλήθεια για την περιττότητα της μάσκας στα 60 λεπτά στις 8 Μαρτίου 2020: «Αυτή τη στιγμή, στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι άνθρωποι δεν πρέπει να περπατούν με μάσκες. … Δεν υπάρχει λόγος να περπατάς με μάσκα. Όταν βρίσκεστε στη μέση μιας επιδημίας, η χρήση μάσκας μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο καλύτερα και μπορεί ακόμη και να μπλοκάρει ένα σταγονίδιο, αλλά δεν παρέχει την τέλεια προστασία που πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι. Και, συχνά, υπάρχουν ακούσιες συνέπειες: Οι άνθρωποι παίζουν με τη μάσκα και συνεχίζουν να αγγίζουν το πρόσωπό τους. "

Ο Δρ Ramin Oskoui, καρδιολόγος στην Ουάσινγκτον σε ακρόαση της Γερουσίας τον Δεκέμβριο του 2020, κατέθεσε υπό ορκωμό όρο: «Οι μάσκες δεν λειτουργούν». ( The New York Times , 8 Δεκεμβρίου 2020.)

Η Wall Street Journal ανέφερε στις 11 Νοεμβρίου 2020: «Ο προβλεπόμενος αριθμός ζωών που σώθηκαν και η σιωπηρή υπόθεση για εντολή μάσκας βασίζονται σε ελαττωματικό στατιστικό στοιχείο».

Ο Δρ Paul E. Alexander, Καναδός επιδημιολόγος, έγραψε: «Οι χειρουργικές μάσκες και οι υφασμάτινες μάσκες, που χρησιμοποιούνται όπως είναι σήμερα, δεν έχουν απολύτως καμία επίδραση στον έλεγχο της μετάδοσης του ιού Covid-19, και τα τρέχοντα στοιχεία υποδηλώνουν ότι οι μάσκες προσώπου μπορεί να είναι πραγματικά επιβλαβείς " (Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας, 11 Φεβρουαρίου 2021.)

Χωρίς όφελος στο γενικό πληθυσμό

Ο Roger W. Koops, ο οποίος έχει διδακτορικό στη χημεία από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Riverside, έγραψε: «Μια« μάσκα », και αυτός ο όρος αναφέρεται συνήθως είτε σε μια ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ μάσκα είτε σε μάσκα N95, δεν έχει κανένα όφελος στον γενικό πληθυσμό και είναι μόνο χρήσιμο σε ελεγχόμενες κλινικές ρυθμίσεις. Επιπλέον, έχει θεωρηθεί μεγαλύτερος κίνδυνος μετάδοσης από όφελος στον γενικό πληθυσμό. ... Στο ανοιχτό περιβάλλον, κανείς δεν πρέπει να φοράει καλύμματα προσώπου. " (Αμερικανικό Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας, 16 Οκτωβρίου 2020.)

Τέλος, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine στις 21 Μαΐου 2020, κατέληξε στο συμπέρασμα: «Γνωρίζουμε ότι η χρήση μάσκας εκτός των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει ελάχιστη, αν όχι καμία, προστασία από μόλυνση. Οι αρχές δημόσιας υγείας ορίζουν μια σημαντική έκθεση στο Covid-19 ως πρόσωπο με πρόσωπο επαφή εντός 6 ποδιών με έναν ασθενή με συμπτωματικό Covid-19 που διατηρείται για τουλάχιστον λίγα λεπτά (και ορισμένοι λένε περισσότερα από 10 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά ). Η πιθανότητα σύλληψης του Covid-19 από μια αλληλεπίδραση που περνά σε δημόσιο χώρο είναι επομένως ελάχιστη. Σε πολλές περιπτώσεις, η επιθυμία για ευρεία κάλυψη είναι μια αντανακλαστική αντίδραση στο άγχος για την πανδημία.»

Σε αντίθεση με την κακή πληροφόρηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι γιατροί που έγραψαν αυτήν την έκθεση δεν απέσυραν αργότερα κάτι που έγραψαν.

Οι άνθρωποι λένε ότι «ακολουθούν την επιστήμη». Σπάνια το κάνουν. Ακολουθούν τους επιστήμονες που τα μέσα ενημέρωσης τους λένε να ακολουθήσουν.




Ο Dennis Prager είναι ένας εθνικός συνδιοργανωτής ραδιοφωνικών ομιλητών και αρθρογράφων. Το τελευταίο του βιβλίο, που εκδόθηκε από τον Regnery τον Μάιο του 2019, είναι το The Rational Bible , ένα σχόλιο για το βιβλίο της Genesis. Η ταινία του, "No Safe Spaces", κυκλοφόρησε στην οικιακή ψυχαγωγία σε εθνικό επίπεδο στις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Είναι ο ιδρυτής του Πανεπιστημίου Prager και μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο dennisprager.com.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου