Δεν υπάρχει γιατρειά! Ποιες είναι οι τρεις φαρμακοβιομηχανίες που δήλωσαν ξεκάθαρα πως δεν θα διαθέσουν «τζάμπα» το εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια :




«Μην περιμένετε να σας το δώσουμε και τζάμπα…»,
ήταν σαν να είπαν όλες μαζί με μια φωνή οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες Pfizer, Merck και Moderna, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύουν να πουλήσουν σε τιμή κόστους τα όποια εμβόλια κατά του
νέου κορωνοϊού παρασκευάσουν.
Αντιθέτως, οι εταιρείες Johnson & Johnson και AstraZeneca δεσμεύτηκαν να διαθέσουν σε πρώτη φάση τα δικά τους εμβόλια χωρίς να αποκομίσουν όφελος.
Πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν λάβει επιχορηγήσεις ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων από την αμερικανική κυβέρνηση ή από άλλες χώρες. Ωστόσο, οι συμφωνίες τις οποίες υπέγραψαν δεν περιλάμβαναν όρους σχετικούς με την ανώτατη τιμή του πιθανού εμβολίου τους.

«Δεν
θα πουλήσουμε σε τιμή κόστους», δήλωσε ο πρόεδρος της Moderna, Στίβεν Χογκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε από μια βουλευτή. Η εταιρεία βιοτεχνολογίας φέρεται ότι αναπτύσσει ένα από τα πιο προηγμένα πειραματικά εμβόλια. Οι δοκιμές σε μεγάλη κλίμακα, η λεγόμενης Φάση 3, πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή 30.000 εθελοντών.
Καμία συμφωνία
ΔΕΙΤΕ  ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
https://kyklwpas.blogspot.com/2020/07/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου