COVID 19 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΝΤΟΥ-ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ: ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ-ΦΕΥΓΑΤΙΖΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Παρά τον κινεζικό κορωναϊό, στους παράνομους μουσουλμάνους εισβολείς εξακολουθεί να επιτρέπεται η είσοδος στην Ιταλία και την Ελλάδα, χωρίς ουσιαστικά έλεγχο- μουσουλμάνοι εισβολείς κλέβουν σκύλους κοντά στο στρατόπεδο κράτησης.


ΕΛΛΑΔΑ: Γιατί οι παράνομοι μουσουλμάνοι εισβολείς κλέβουν σκύλους κοντά στο στρατόπεδο κράτησης της Μόρια στη Λέσβο;

Όποιος είναι εδώ ξέρει ότι αυτό είναι μια ρητορική ερώτηση. Ξέρουμε τι θέλουν να κάνουν οι μουσουλμάνοι στα σκυλιά.


Αντιμετωπίζουμε τη χειρότερη παγκόσμια πανδημία από το 1918 και τη χειρότερη παγκόσμια οικονομική κρίση από το 1929, αλλά η πολιτική ελίτ της Ευρώπης δεν ενδιαφέρεται.
Η μαζική μετανάστευση συνεχίζεται, ανεξάρτητα από αυτό!
200 Αφρικανοί μετανάστες εκφορτώθηκαν
από το σκάφος ΜΚΟ «Alan Kurdi» σε ένα ιταλικό πλοίο ακτοφυλακής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκάφος της Γερμανικής ΜΚΟ πήρε το όνομά του από το 5χρονο αγόρι της Συρίας που πνίγηκε στο δρόμο του προς την Ελλάδα.
Πνίγηκε επειδή ο πατέρας του επέλεξε να εγκαταλείψει παράνομα την ΑΣΦΑΛΗ Τουρκία για την ΕΕ επειδή «τα δόντια μου είναι κακά και υπάρχει δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη στην ΕΕ».


We face the worst global pandemic since 1918 &the worst global economic crisis since 1929 but Europe's politicial elite doesn't care

Mass-immigration most continue no matter the what!

200 African migrants offloaded from the NGO vessel "Alan Kurdi"to an Italian coastguard vessel

722 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πανδημία κορωναϊού ή όχι, μαζικές μεταφορές μεταναστών πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε μέρα στην Ελλάδα τώρα.
Εδώ έχουμε εκατοντάδες μετανάστες από τα κέντρα ασύλου στα νησιά του Αιγαίου που αποβιβάζονται στην Αθήνα (σύντομα θα μπορέσουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη Σουηδία και τη Γερμανία!)


Coronavirus pandemic or not, massive migrants transfers are taking place almost every day in now

Here we have hundreds of migrants from the asylum centers on the Aegean islands disembarking in Athens (soon they will be able to continue their journey to Sweden & Germany!)

743 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ένας Έλληνας οδηγεί πέρα από ένα κέντρο για τους αιτούντες άσυλο που η κυβέρνηση υποσχέθηκε ότι θα κλείσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται στους μετανάστες να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.
Φαίνεται ότι οι αρχές είπαν ψέματα στους ντόπιους.
Ποιος θα μπορούσε να το μαντέψει;


A Greek man drives past a center for asylum seekers thaat the government promised would be closed, meaning the migrants aren't allowed to leave the facility

Looks like the authorities lied to the locals

Who could have guessed?!

Video Credit: @thedukeoriginal

216 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ο Μηταράκης στη Μόρια κάνει show με «κόκκινες κορδέλες» και ζητά περισσότερα τεστ κορονοιου για τους λαθρομετανάστες! !!!




Ο Μηταράκης στη Μόρια κάνει show με «κόκκινες κορδέλες» και ζητά περισσότερα τεστ κορονοιου για τους λαθρομετανάστες!


Για την ουσία του θέματος άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! 

Είναι ντροπή!


Τό βίντεο>>> ΕΔΩ

Τό είδα>>>Κώστας Χήτας
Incredibile a Torino: rissa tra #risorseINPS africani in pieno giorno: Marocco vs Ghana. Povera Patria, quanto degrado. Questo è il frutto della accoglienza indiscriminata voluta dalla sinistra. Non sono integrabili. Espulsioni! #RadioSavana #CoronaVirus #Covid19 @BasedPoland
Απίστευτο στο Τορίνο: μάχη μεταξύ των αφρικανικών # πόρων INPS στο φως της ημέρας: Μαρόκο εναντίον Γκάνα. Κακή πατρίδα, πόσο υποβάθμιση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της αδιάκριτης υποδοχής που επιθυμεί η αριστερά. Δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Κόκκινες κάρτες! #RadioSavana #CoronaVirus # Covid19 @BasedPoland


Incredibile a Torino: rissa tra africani in pieno giorno: Marocco vs Ghana. Povera Patria 🇮🇹, quanto degrado. Questo è il frutto della accoglienza indiscriminata voluta dalla sinistra. Non sono integrabili. Espulsioni! @BasedPoland

1.839 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Ένα βίντεο από 392 μετανάστες που πανηγυρίζουν την ημέρα καθώς φτάνουν τα λεωφορεία για να τους μεταφέρουν από τα ελληνικά κέντρα ασύλου στην ηπειρωτική χώρα (& στην υπόλοιπη Ευρώπη).


Europe faces the worst health crisis since 1918 &worst economic crisis (just starting) since 1929

Buu our globalist leaders send us more migrants?

Vid of 392 migrants cheering y-day as buses arrive to take them from Greek asylum centers to the mainland (& to the rest of Europe)

658 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

ΤΟΡΟΝΤΟ: Εάν ένας αστυνομικός δεν μπορεί καν να το σταματήσει αυτό, ίσως δεν θα έπρεπε να είναι στη δουλειά


Στο Πακιστάν, τα πτώματα των μη μουσουλμάνων θυμάτων του κινεζικού ιού αντιμετωπίζονται σαν σκουπίδια… κυριολεκτικά!
Ένα βίντεο του Πακιστανικού Ισλαμικού Στρατού που πετά τα πτώματα μη μουσουλμάνων στην επαρχία FATA.


Την περασμένη εβδομάδα, αρκετοί δήμοι της περιοχής του Τορόντο είχαν χορηγήσει άδεια στα τοπικά τζαμιά να μεταδίδουν το αζάν πάνω από τους ομιλητές στο ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του Ramzan, του μουσουλμανικού ιερού μήνα.
Beautiful Adhaan (Call To Prayer) Recitation In Toronto Canada


Ο δήμαρχος του Μπράμπτον Πάτρικ Μπράουν
ανέφερε στο Twitter ότι οι νέοι νόμοι θα επιτρέψουν στα Τζαμιά να μεταδώσουν το Ισλαμικό Κάλεσμα στην Προσευχή (αζάν) και ισχυρίστηκαν ότι αντιμετώπισαν όλες τις θρησκείες ισότιμα.


CALL TO PRAYER: Toronto’s mosques get to break noise bylaw until Ramadan


Ο Πάπας Φραγκίσκος προτρέπει τους Καθολικούς να μοιραστούν το Ραμαζάνι με τους ανθρώπους που θέλουν να τους σκοτώσουν.
Το Ποντιφικό Συμβούλιο Διαθρησκευτικού Διαλόγου ενθαρρύνει τους Χριστιανούς να συμμετάσχουν στο ισλαμικό «τελετουργικό» γεύμα με την ευκαιρία του μουσουλμανικού φεστιβάλ του Ραμαζανιού.


«Οι παραδοχές του Βατικανού που προκύπτουν
από τις δηλώσεις του Βατικανού ΙΙ για τους Μουσουλμάνους μαζί μας να λατρεύουν τον Θεό του Αβραάμ».


«Συμμετέχοντας σε iftars, οι Χριστιανοί βοηθούν να γιορτάσουν μια επιτακτική ανάγκη να τους κατακτήσουν και να τους υποτάξουν», σημείωσε. «Το Iftar δεν είναι απλώς ένα γεύμα. Είναι το σπάσιμο της νηστείας του Ραμαζανιού κάθε βράδυ. Το Ραμαζάνι είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην ενδυνάμωση του σεβασμού του Ισλάμ και της μεγαλύτερης δικαιοσύνης».
«Στο Ισλάμ, η πιο δίκαιη πράξη από όλα είναι η τζιχάντ, η οποία περιλαμβάνει κυρίως τον πόλεμο και την υποταγή των μη μουσουλμάνων. Ένας Χαντίτ έχει έναν Μουσουλμάνο που ρωτά τον Μωάμεθ: «Διδάξτε μου σε μια τέτοια πράξη που ισοδυναμεί με την Τζιχάντ (σε ανταμοιβή).» Ο Μωάμεθ απάντησε, «Δεν βρίσκω μια τέτοια πράξη» (Μπάχικαρι 4.52.44) », εξήγησε
ο Σπένσερ.
Συγγραφέας των bestselling The History of Jihad: Από τον Μωάμεθ στο ISIS, ο ιστορικός είπε στην Εκκλησία Militant ότι επίσης σοκαρίστηκε από το Βατικανό που έφτιαξε έναν παράλληλο «μεταξύ της καταστροφής εκκλησιών και τζαμιών σε αυτήν την εποχή ή οποιαδήποτε εποχή».
Αυτή η ισοδυναμία καταδεικνύει τον ιστορικό αναλφαβητισμό, καθώς σε όλη την ιστορία χιλιάδες, αν όχι δεκάδες χιλιάδες, εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε τζαμιά για να δείξουν την ανωτερότητα του Ισλάμ έναντι του Χριστιανισμού και τη νίκη των Μουσουλμάνων έναντι των Χριστιανών », παρατήρησε ο Spencer.
Συνέχισε:
Το κύριο παράδειγμα αυτού είναι η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης το Τζαμί Umayyad, πρώην καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη Δαμασκό. Το τζαμί της Κόρδοβα μπορεί να φαίνεται να είναι ένα ισοδύναμο παράδειγμα ενός τζαμιού που μετατράπηκε σε εκκλησία, αλλά είναι ένα μόνο παράδειγμα ενάντια σε ένα βουνό παραδειγμάτων στην ισλαμική πλευρά. Το Ισλάμ δηλώνει ρητά ότι είναι η πραγματική ενσωμάτωση των διδασκαλιών του Χριστού και ότι ο Χριστιανισμός είναι παράνομος. Αυτό λειτούργησε για 1.400 χρόνια στην καταστροφή ή μετατροπή εκκλησιών.


The Vortex—Islam Is Not a Religion


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου