Ο φόβος κυριεύει την Μαλακάσα – Οι κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους – Συνεχή επεισόδια παρανόμων μεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια :





Η πολυπολιτισμική κοινωνία που μας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει σάρκα και οστά! Ιδού τα αποτελέσματα..Συμπλοκές, ξύλο, και οι κάτοικοι στην γωνία να φοβούνται για το τι θα συμβεί.



Διαβάστε τι γράφει το protothema.gr. Η αγανάκτηση των κατοίκων στην Μαλακάσα ξεχειλίζει, καθώς φόβος τους κυριεύει.
Είναι απόγευμα περασμένης Κυριακής και οι μετανάστες έχουν βγει στην κεντρική πλατεία της Μαλακάσας, συνωστίζονται και συμπλέκονται με καδρόνια, τη στιγμή που γύρω τους βρίσκονται μικρά παιδιά.



Το ξύλο που πέφτει ανάμεσα τους, είναι ανελέητο. Ανοίγουν κεφάλια, ακούγονται κραυγές, σχηματίζονται μπουλούκια, ξανά και ξανά.

«Η κατάσταση στη Μαλακάσα και στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού είναι τραγική» γράφει στην τελευταία επιστολή του προς το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας.

Ο αντιδήμαρχος Μαλακάσας, γράφει στην επιστολή του ότι οι 500 κάτοικοι
της περιοχής, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους καθώς η καθημερινότητα τους περιστοιχίζεται από ανασφάλεια. Ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα, πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα.


Με πληροφορίες protothema.gr

(Σχόλιο Hellas-now) Η Ν.Δ. ανοίγει hotspot σε όλη την Ελλάδα.. σύντομα και στην γειτονιά σας, για απολαύσουμε όλοι μαζϊ τα “οφέλη” του πολυπολιτισμού!

https://hellas-now.com/o-fovos-kyrieyei-tin-malakasa-oi-katoikoi-egkataleipoyn/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου