ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ-ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :





Στην εποχή του παγκοσμίου lockdown συμβαίνουν πολλά τραγελαφικά γεγονότα για παράδειγμα στο Περού άλλες ημέρες επιτρέπεται να κυκλοφορούν οι άντρες και άλλες οι γυναίκες λες και είναι αυτοκίνητα μονά ζυγά.


>Στην Αμερική δε παρατηρείται το φαινόμενο αστυνομικοί ακόμα και στρατός να κάνουν μπλόκα στους δρόμους και να υποχρεώνουν με το ζόρι τον κόσμο να κάνει το τεστ του κορωναϊού , το οποίο έχει κατηγορηθεί από πολλούς επιστήμονες ότι είναι μια φάρσα.
Εδώ πέρα συμβαίνει και το εξής κόλπο αρνητικά τεστ τα γράφουν ως θετικά για να μπορούν πιο εύκολα να επιβάλλουν κατασταλτικούς περιορισμούς.
Peru, Panama Limit Movement By Gender In Bid To Slow The Coronavirus


And Now…Contact Tracing, Military Choke Points and Mandatory Testing or No Food For You


Clearing the Confusion Over CV19


Οι Γερμανοί ξεσηκώνονται

https://sun9-66.userapi.com/c853620/v853620498/22a6bd/UnRl0MZTIIw.jpg

Διαμαρτυρία περισσότερων από 1.000
ατόμων στο κεντρικό Βερολίνο – κατά των «περιορισμών της ελευθερίας» και της «προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης». Οι μεγάλες διαδηλώσεις είναι παράνομες αυτήν τη στιγμή – επομένως η αστυνομία σταμάτησε τα πάντα με βία. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι συνελήφθησαν προσωρινά. Τουλάχιστον ένας πολίτης τραυματίστηκε. Η ομοσπονδιακή κρατική κυβέρνηση δικαιολογεί τα μέτρα της με την «προστασία από λοίμωξη».


Coronavirus outbreak: Police confront COVID-19 lockdown protesters in Berlin


Δεν διστάζουν να χτυπήσουν
ανελέητα ακόμα και ηλικιωμένους που θέλουν να διαμαρτυρηθούν
Polizeigewalt gegen Alte Menschen Demo Berlin 25 04 20 Grundrechte Corona


RETWEET! The 4th Reich's hub of the New World Order, "Democratic" Socialist Germany, beats those who protest the New World Order's Conona "Virus" & its "New Normal" welfare state!!!

2.825 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Berlin: «Hygiene Demo» – Der Geduldsfaden reißt langsam.


Δημοσιογράφος τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί, τον πήραν το smartphone για να μην τραβήξει σκηνές  από την διαδήλωση   και πάρουν  το φως της δημοσιότητας τον απέλυσαν ότι θα τον φυλακίσουν αν συνεχίσει να μιλά κατά του Lockdown και  τον εκφόβισαν  να μην ξαναπατήσει το πόδι του σε εκδήλωση.
Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν φοβάται κανέναν και θα ξαναεπαναλάβει το ρεπορτάζ. Δεν φοβόμαστε είναι το σλόγκαν γιατί αυτό θέλουν να πετύχουν. Βγείτε και επαναστατήστε, μην κάθεστε στην πολυθρόνες τρώγοντας πατατάκια και περιμένοντας να σας αποτελειώσουν. Αυτοί σκάνε στα γέλια με την κατάσταση σας.


Henryk Stöckl und Inge Steinmetz von Polizei in Frankfurt am Main schikaniert!


Ενώ  απαγορεύουν  στην Ευρώπη  έξοδο από τα σπίτια μας, στην Κίνα άρχισαν και ανοίγουν τα Mac Donald’s και πάλι.


Jetzt GATES weiter… Vorhersagende Programmierung!


Το lockdown θα φέρει εμφύλιο παντού
Ξαναγυρίζουμε στην εποχή των σκλάβων  που τους υποχρέωναν να φοράνε μάσκες  και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θα μας υποχρεώσουν και σήμερα προσαρμόζοντας μας ψυχολογικά  ακριβώς αυτήν την εποχή τον δούλων και τον σκλάβων.


Αστυνομία που κυνηγάει και χτυπάει ηλικιωμένα άτομα, ακόμα και πιστούς που θέλουν να πάνε στην εκκλησία, ακόμα και ιερείς δεν είναι αστυνομία του νόμου αλλά αστυνομία του ανάθεμα.


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου