Πνευμονολόγος Σ. Τσικρικά: Αυτά είναι τα δύο "όπλα" για την προστασία από τον κορωνοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια :






Η υπευθυνότητα και η ατομική ευθύνη αποτελούν «όπλα» για την προστασία από τον νέο κοροναϊό, λέει η πνευμονολόγος Σ.Τσικρικά



«Η εμφάνιση του νέου κορωναϊού είναι βέβαιο ότι για ορισμένο χρονικό διάστημα θα τροποποιήσει τις ζωές όλων μας. Η εφαρμογή των πολιτειακών μέτρων που πιθανόν θα ληφθούν στο προσεχές μέλλον επαφίεται στην υπευθυνότητα και ατομική ευθύνη όλων μας. Όχι ηρωισμοί χωρίς ουσία γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή την υγειονομική πρόκληση».
>
Τα παραπάνω τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Σταματούλα Τσικρικά Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος, Ιατρός Δημόσιας Υγείας, Συντονίστρια λοιμώξεων Αναπνευστικού Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Υπογραμμίζει ότι «οι επαγγελματίες υγείας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος από την ώρα μηδέν, προσπαθώντας να παρέχουν τις υπηρεσίες υγείας τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό με αυταπάρνηση και επιστημονική υπευθυνότητα, όχι μόνο στα ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου ιού, αλλά και στους υπόλοιπους πάσχοντες όπως γινόταν μέχρι τώρα».
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
https://kyklwpas.blogspot.com/2020/03/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου