Συγκλονιστικές μαρτυρίες κατοίκων Έβρου: «Γίνεται κανονική επίθεση από τους λαθρο ...»

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Συρματοπλέγματα, χημικά, πετροπόλεμος και χιλιάδες ανθρώπινα βλήματα έτοιμα να …

χτυπήσουν για την επίτευξη των στόχων του «σουλτάνου», συνθέτουν το σκηνικό στον ακριτικό Έβρο την τελευταία εβδομάδα. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το άνοιγμα των συνόρων άνθρωποι διάφορων εθνικοτήτων πήραν ανά χείρας τα λιγοστά υπάρχοντά τους και κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Ανδριανούπολη προκειμένου να περάσουν στον ελλαδικό χώρο ελπίζοντας πως από εκεί θα μεταβούν σε χώρες της Γηραιάς Ηπείρου.

Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν με τους στρατιώτες της γειτονικής χώρας να επιτίθενται με χημικά στην απέναντι πλευρά και την ελληνική κυβέρνηση να προβαίνει άμεσα σε ενίσχυση των χερσαίων συνόρων στέλνοντας δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού από κάθε πλευρά της χώρας.

Το σκηνικό πολέμου που δημιουργήθηκε μεταδόθηκε σε κάθε γωνιά του κόσμου και αποτέλεσε πρόσφορο έδαφος για ένα ντόμινο παραφιλολογίας εναντίον την ελληνικής πλευράς που έκαναν λόγο ακόμη και για νεκρό Σύρο.

Όπως εξηγεί στην «κυριακάτικη δημοκρατία» ο Θανάσης Καμηλάρης,
κυνηγός και ψαράς στο Δέλτα του ποταμού Έβρου που συμμετέχει εθελοντικά στις περιπολίες σε συνεργασία με το στρατό και την αστυνομία, δεν υπάρχει νεκρός από ελληνικά πυρά, όπως αφήνουν κάποιοι να διαρρέει τις τελευταίες ώρες.

«Τα όπλα τα έχουμε μαζί μας για δική μας ασφάλεια και για εκφοβισμό στον αέρα κι αυτό όποτε καταστεί ανάγκη. Η εντολή που έχουμε λάβει από την αστυνομία και τον στρατό είναι να μη σηκώνουμε ποτέ τα όπλα σε ευθεία βολή. Συνεπώς, οι ειδήσεις περί νεκρών είναι ψέματα», ξεκαθαρίζει.

«Μας επιτίθενται οι αλλοδαποί»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου