«Εισβολή 10 Τούρκικων F-16″ απο Βορρά & Νότο …Αλλά Αχμέτ δεν ήξερες ,δεν ρώταγες ;



Ορισμένα πράγματα με τους Τούρκους Στρατηγούς είναι τόσο προβλέψιμα που κυριολεκτικά κάποια στιγμή δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν τους στρώνουμε στο Κυνήγι ακόμη και στην «Μαύρη Περιοχή»!

Αφού είδαν ότι δεν μπορούσαν να σπάσουν το φράγμα του Βορείου Τομέα και η αναχαίτιση εξελισσόταν καθημερινά σε εμπλοκή που έχαναν κατά κράτος …Το γύρισαν στον καρσιλαμά !
Σήμερα έστειλαν τον γνωστό σχηματισμό απο το Βορρά με έξ (6) F-16 απο το Βορρά εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα ..Το ΑΤΑ απογείωσε 2 F-16 και δύο F-4 απο Λήμνο και Σκύρο που αναχαίτησαν τα ΤΟΎΡΚΙΚΑ …
Την ίδια ώρα θέλοντας να πιάσουν στον ύπνο την Ελληνική ετοιμότητα έστειλαν μια Τετράδα μαχητικά F-16 τα δύο Οπλισμένα να εισβάλουν στo FIR Αθηνών από το Νότο στην περιοχή της Ρόδου με οπλισμένα μαχητικά …Αλλά το ΑΤΑ είχε ήδη απογειώσει ένα ζεύγος Μαχητικών F-16 από την Κρήτη που πήραν στο Κυνήγι τα Τούρκικα !


Οι Οπλισμένοι Τούρκοι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν την Περιοχή και ενεπλάκησαν σε εμπλοκή ….Μετά την γνωστή κατάληξη οι Τούρκοι εγκατέλειψαν και το Βορρά και το Νότο !
Αξιωματικοί της ΠΑ και του ΓΕΕΘΑ πιστεύουν ότι θα έχουμε μπαράζ παραβιάσεων τις επόμενες ημέρες με πολλά και σύγχρονα μαχητικά ! Πάντως σήμερα οι Τούρκοι είχαν στείλει ένα ελικόπτερο και ένα CN-235 για Παραβιάσεις αλλά ο αέρας μύριζε κηροζίνη και δεν έκαναν τα γνωστά τους κόλπα !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
TΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (6 α/φ + 4 αφ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 (1 CN-235 + 1 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 12
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 4
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΠΗΓΗ



Το διαβάσαμε από το: «Εισβολή 10 Τούρκικων F-16″ απο Βορρά & Νότο …Αλλά Αχμέτ δεν ήξερες ,δεν ρώταγες ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/06/10-f-16.html#ixzz3dbqLL0SE