ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ !!! Η Ρωσία εκτέλεσε μεταθανάτια νεκροτομή σε ασθενή με Covid-19 ...

2 σχόλια :





Τελευταία νέα από τη Ρωσία:

, έγινε μεγάλη ανακάλυψη.

Η Ρωσία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που διενήργησε τομή (μεταθανάτια) του πτώματος του Covid-19 και μετά από ενδελεχή έρευνα, διαπίστωσε ότι ο Covid-19 δεν υπάρχει ως ιός. Είναι μια παγκόσμια απάτη που πεθαίνουν άνθρωποι εξαιτίας ′′ ενισχυμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας 5 G (δηλητήριο) ".

Ρώσοι γιατροί παραβίασαν τον νόμο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος δεν επιτρέπει αυτοψίες για να ανιχνεύσουν σώματα ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από Covid - 19 μετά από μια περίοδο η επιστημονική ανακάλυψη δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ιός, αλλά ένα βακτήριο που προκαλεί θάνατο, που οδηγεί στο σχηματισμό θρόμβων αίματος στις φλέβες και τα νεύρα, εξαιτίας των οποίων ο ασθενής πεθαίνει βακτήρια.

Η Ρωσία νίκησε τον ιό, υποστηρίζοντας ότι ′′ δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά η ενδοαγγειακή θρόμβωση (θρόμβωση) και η θεραπευτική μέθοδος είναι θεραπευτική ".

Αντιβιοτικά δισκία

Αντιφλεγμονώδης και αντιπηκτική χρήση (ασπιρίνη).

Αυτό υποδηλώνει ότι η ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί, αυτό το εντυπωσιακό μήνυμα για τον κόσμο προετοίμασαν Ρώσοι γιατροί μέσω της νεκροψίας (νεκρό σώμα) του ιού Covid-19. Σύμφωνα με άλλους Ρώσους επιστήμονες, οι οπαδοί και η μονάδα ΜΕΘ

(UCI) δεν χρειάστηκαν ποτέ. Τα πρωτόκολλα για αυτό έχουν ήδη δημοσιευθεί στη Ρωσία.

Η ΚΙΝΑ το ήξερε αυτό για πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν δημοσίευσε την αναφορά της.

Μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες με την οικογένεια, τους γείτονες, τους γνωστούς, τους φίλους, τους συναδέλφους σας για να φύγετε από τον φόβο του Covid-19 και να καταλάβετε ότι δεν είναι ιός, αλλά απλά ένα βακτήριο που εκτίθεται σε ακτινοβολία 5 G. η αιτία είναι να ζημιωθούν άνθρωποι με πολύ χαμηλή ασυλία. Αυτή η ακτινοβολία προκαλεί επίσης φλεγμονή και υποξία.

Όσοι είναι θύματα θα πρέπει να πάρουν Aprin-100 mg και Ποδιά ή Παρακεταμόλη 650 mg. Ier???... Είναι επειδή ο Covid-19 προκαλεί θρόμβωση αίματος που προκαλεί θρόμβους στους ανθρώπους και γιατί οι θρόμβοι αίματος στις φλέβες και άρα εγκεφαλικά, καρδιά και πνεύμονες, δεν μπορούν να πάρουν οξυγόνο, πράγμα που δυσκολεύει την αναπνοή και οι άνθρωποι πεθαίνουν γρήγορα λόγω έλλειψης του αναπνευστικού της ενέργειας.

Οι γιατροί στη Ρωσία δεν άκουσαν το πρωτόκολλο του ΠΟΥ και έκαναν αυτοψίες στα νεκρά πτώματα του Covid-19. οι γιατροί άνοιξαν χέρια, πόδια και άλλα μέρη του σώματος και μετά από μια σωστή εξέταση παρατήρησαν ότι τα αιμοφόρα αγγεία επεκτείνονται και οι φλέβες γεμίζουν με θρόμβους αίματος που συνήθως φρενάρουν τη ροή αίματος και μειώνουν επίσης τη ροή οξυγόνου. στο σώμα που προκαλεί τον θάνατο του ασθενή.

Όταν εξοικειωθεί με αυτή την έρευνα, το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας άλλαξε αμέσως το πρωτόκολλο θεραπείας σε Covid-19 και χορηγήθηκε ασπιρίνη στους θετικούς ασθενείς του. 100 mg και άρχισε να διαχειρίζεται το Empromak.

Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς άρχισαν να αναρρώνουν και η υγεία τους άρχισε να βελτιώνεται. Το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας απελευθέρωσε περισσότερους από 14.000 ασθενείς σε μια μέρα και τους έστειλε σπίτι.

Πηγή: Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.

Κωνσταντινιά Ντέμου

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/02/covid-19_20.html
https://kyklwpas.blogspot.com/2021/02/covid-19.html

2 σχόλια :

  1. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. aua.gr Eτσι τον λεει ολος ο ντουνιας - Δημητρης Λιγναδης, ο μουνιας. en.uoa.gr History that enlightns Knowledge that evolves... μουνοτριχι 1926 Πασχαλης Καμορα aua.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή