Το Wyoming Γίνεται η 11η Πολιτεία των ΗΠΑ που Απαγορεύει τα Διαβατήρια Εμβολίων

Δεν υπάρχουν σχόλια :








Ο κυβερνήτης του Wyoming απαγόρευσε τα διαβατήρια εμβολίων, εκδίδοντας οδηγία που αναφέρει ότι σε κανένα άτομο δεν πρέπει να απαγορεύεται η πρόσβαση σε χώρους ή υπηρεσίες με βάση την κατάσταση εμβολιασμού του.

Η οδηγία του Ρεπουμπλικάνου Mark Gordon περιγράφει ότι "τα προγράμματα διαβατηρίων εμβολίων έχουν τη δυνατότητα να πολιτικοποιήσουν μια απόφαση που δεν πρέπει να πολιτικοποιηθεί".

"Θα διχάσουν τους πολίτες μας σε μια εποχή που η ενότητα στην καταπολέμηση του ιού είναι απαραίτητη και θα βλάψουν όσους δεν είναι ιατρικά σε θέση να λάβουν το εμβόλιο", σημείωσε ο Gordon.

Ο Gordon τόνισε επίσης ότι η λήψη του εμβολίου "είναι μια προσωπική επιλογή που βασίζεται στις προσωπικές συνθήκες".

Δείτε το tweet εδώ : https://tinyl.io/46ly






Ο Gordon ήταν επίσης ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της κατάργησης της εντολής για τη μάσκα τον Μάρτιο και της δυνατότητας επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων.

Το Wyoming έρχεται να προστεθεί σε άλλες πολιτείες, όπως η Alabama, η Minnesota, η South Carolina, το Arkansas, η Arizona, η Florida, το Idaho, η Montana, το Texas και η South Dakota, οι οποίες είτε έχουν ψηφίσει νομοθεσία είτε έχουν εκδώσει διαταγές για να αποτρέψουν τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ή τα προγράμματα διαβατηρίων COVID.

Η Νέα Υόρκη, ωστόσο, εξακολουθεί να ακολουθεί την οδό των διαβατηρίων εμβολίων.

Αφού πραγματοποίησε δοκιμές τέτοιων συστημάτων, υπάρχουν τώρα εκτιμήσεις ότι θα απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού για την παρακολούθηση εκδηλώσεων, ακόμη και για την είσοδο σε μπαρ και εστιατόρια.

Δικτυογραφία:

1.-- Wyoming Becomes 11th State To Ban Vaccine Passports




https://humansarefree.com/2021/05/wyoming-bans-vaccine-passports.html

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/05/wyoming-11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου