Έδωσε “στεγνά” τον Κικίλια ο πρόεδρος των κλινικαρχών για την “επίταξη”: Αδειάσαμε άρον άρον την κλινική αλλά και δεν έχει έρθει κανένας ασθενής και ο υπουργός δεν σηκώνει το τηλέφωνό του (βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :







Δεκατρείς ημέρες έχουν περάσει από το πρωινό που το υπουργείο Υγείας προχώρησε στην επίταξη δύο ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αποσυμφορηθεί το δημόσιο σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας. Παρ’ όλα αυτά, στη μία εκ των δύο κλινικών, δεν έχει μεταφερθεί ακόμα κανένας ασθενής, όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης της.



Σύμφωνα με όσα είπε στον ρ/σ Status FM, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών και ιδιοκτήτης της κλινικής «Λυσίμαχος», Γρηγόρης Σαραφιανός «ενώ μας αδειάσαν άρον άρον από ασθενείς, μπλέξαμε σε γραφειοκρατικά
και τεχνικά θέματα και δεν έχει έρθει κανείς».



Το χειρότερο, ωστόσο, είναι ότι, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ψάχνει και δεν βρίσκει τον υπουργό Υγείας…

«Οι ασθενείς που είχαμε μεταφέρθηκαν αυθημερόν σε κέντρο αποκατάστασης και δεν ήρθε κανένας ασθενής. Έχω το δικό μου προσωπικό, ήρθαν κι από τα δημόσια νοσοκομεία με φύλλα πορείας. Οι διοικητές της ΥΠΕ μου δηλώνουν παντελή άγνοια και ο Υπουργός δεν μου σηκώνει το κινητό του. Ακόμα εκκρεμεί η ΚΥΑ για την επίταξη. Δεν υπάρχει μηχανογραφική πλατφόρμα προκειμένου να αποζημιωθούμε για τους ασθενείς που στείλαμε στο κέντρο αποκατάστασης. Έπεσαν οι εισαγωγές αλλά αυξήθηκαν οι διασωληνώσεις και αυτό είναι ανησυχητικό».



πηγή

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/blog-post_695.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου