Γεμίζει γκέτο προσφύγων και μεταναστών η Ελλάδα. Αυτή τη λύση οραματίζεστε; Πρόταση να "αδειάσει" η Ειδομένη






Ολόκληρο το σύστημα αστυνόμευσης της χώρας έχει επηρεαστεί από την ενασχόληση χιλιάδων Αστυνομικών και Λιμενικών κυρίως, σε καθημερινή βάση σε Ειδομένη, "Ελληνικό", σε κέντρα «hot spot» στα νησιά του Αιγαίου κτλ.


Δυνάμεις που στερείται η κοινωνία, οι πολίτες, η έννομη τάξη και η εθνική ασφάλεια. Δυνάμεις που χρειάζονται περισσότερο αλλού.


Τι έξυπνο νομίζουμε ότι κάνουμε; “Πουλάμε” την λύση του προβλήματος για να "βγάλουμε" μερικές χιλιάδες ευρώ κύριοι όταν η Τουρκία λαμβάνει εκατομμύρια, "γελώντας μας ειρωνικά" …αυτή είναι η εξυπνάδα μας.


Οι αρχές του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης δεν φτάνουν πλέον για να "δώσουν" την τελική λύση στο πρωτόγνωρο αυτό πρόβλημα. Όλοι το έχουμε καταλάβει.


Από τις 66.400 θέσεις μετεγκατάστασης των προσφύγων που έχουν προσδιοριστεί ανά την Ευρώπη, μόνο οι 869 έχουν μέχρι σήμερα "καλυφθεί". Η λύση "βάλτωσε", το αδιέξοδο δημιουργείται μέρα με την ημέρα και ένας εφιάλτης σχηματοποιείται.


Χωρίς την λειτουργία του προγράμματος μετεγκατάστασης η λειτουργία των κέντρων «hot spot» είναι ανούσια και επικίνδυνη αφού, δρομολογεί ανθρωπιστική κρίση στην Ειδομένη και στα νησιά του Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού - μεταναστευτικού.


Μπορείτε να αντιληφθείτε τις συνέπειες από την συνδυαστική δράση των ανωτέρων; Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έχει συμβεί σε έναν χρόνο εάν δεν αλλάξουμε την κατάσταση;


Χωρίς την μεταφορά των προσφύγων σε οργανωμένα κέντρα , θα ανθεί η γκετοποίηση ό,που βρίσκονται, που με την σειρά της θα τροφοδοτεί την μικροεγκληματικότητα αλλά και την εγκληματικότητα, Ήδη τα περιστατικά που γίνονται γνωστά είναι αδιανόητα και πέρα από κάθε φαντασία, (πορνεία των 2 ευρώ, πορνεία ανηλίκων, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, εκβιασμοί, εκμετάλλευση απελπισμένων κ.α)


Δεν είναι μόνο αυτά. Οι διαδικασίες χορήγησης ασύλου με βάση τον ΟΗΕ και την οδηγία της ΕΕ, καθυστερούν «εγκληματικά» συσσωρεύοντας περισσότερα προβλήματα και λειτουργούν έτσι υπέρ των διακινητών.


Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!


Η τακτική της Τουρκίας (από όπου προέρχονται οι μεταναστευτικές ροές) να επιδιώκει την λύση του προσφυγικού – μεταναστευτικού με την ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο και όχι στην λύση του προβλήματος
Η διαίρεση της Συρίας, η κατάσταση στο Αφγανιστάν, η ανεξέλικτη δράση των γνωστών καθεστώτων στην βόρεια Αφρική, και η αποσταθεροποίηση της Λιβύης, θα στέλνουν σύντομα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ προσφύγων στην Ευρώπη.


Τι κάνουμε για όλα αυτά;


Ασκήστε όλη σας την "πίεση" σε ένα μόνο πράγμα στην φάση αυτή. Στο να "δουλέψει" ο μηχανισμός μετεγκατάστασης των προσφύγων και να συντομευτεί η διαδικασία χορήγησης ασύλου.


Παρακάμψετε την "Οθωμανική πονηριά".


‘Όταν δουν ότι "τρέχει" το πρόγραμμα μετεγκατάστασης μέσω των οργανωμένων κέντρων και πηγαίνουν οι πρώτοι πρόσφυγες στους προορισμούς τους, ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ σε οργανωμένα κέντρα.


Μόνο έτσι θα "αδειάσει" η Ειδομένη, το "Ελληνικό" και θα αποσυμφορεθούν τα κέντρα «hot spot» στα νησιά μας, μόνο έτσι δεν θα "βγουν" άλλα ανήλικα στην πορνεία για μερικά ευρώ, μόνο έτσι θα σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών εκεί, οι κλοπές, οι εκβιασμοί, η αγανάκτηση και το αίσθημα ανασφάλειας που δημιουργείται στους πολίτες στις περιοχές αυτές … μόνο έτσι θα σταματήσει η γκετοποίηση, μόνο έτσι θα βοηθήσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του ανθρώπους αυτούς… ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.


Αυτή είναι για άλλη μια φορά και η δική μας πρόταση!


ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
http://www.freepen.gr/2016/05/blog-post_1251.html