ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :



Η ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΕΜΕΝΗ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ» ΙΑΤΡΙΚΗ

Γράφει ο Κυανούς Ουρανός

Θα αρχίσω
με ένα ανέκδοτο :

Ρωτήθηκε ο κόσμος για μια ασθένεια τι θα κάνει

1 – θα χρησιμοποιήσει τα ματζούνια της γιαγιάς του;
2 – θα ακούσει τον οικογενειακό του γιατρό;
3 – θα ακολουθήσει την κλασσικήν ιατρικήν; ή
4 – ό,τι του υποδείξει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου;

Το γκάλλοπ έδειξε με ποσοστό 95, 296439% : θα ακούσει τον Εισαγγελάτο της TV !!! (αποτελεί διασκευή άλλου πικρού ανεκδότου)

Με αφορμή την πρόσφατη κακοδαιμονία (κι όχι πανδημία – μάλλον πανβλακεία) του covid-19, παραθέτω σχετικό προσωπικό μου βίωμα και κάποιες σκέψεις, από συζητήσεις που κατά καιρούς είχα με ιατρούς, που τιμούν τον όρκο του Ιπποκράτη, ελπίζοντας να βοηθηθεί κόσμος όπως εγώ τόσα χρόνια

1 – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ήμουν στο Λύκειο, όταν αρχές καλοκαιριού ταλαιπωρήθηκα από μιαν ίωσιν. Το αντιβιοτικό (σύστασις του οικογενειακού ιατρού) δεν βοήθησε να υποχωρήσει η ίωσις και οι γονείς μου αναγκάστηκαν να απευθυνθούν σε κάποιο γνωστό τους "γιατρουδάκι" γειτονόπουλο, το οποίο μεν συμπαθούσαν αλλά δεν του έδειχναν ιδιαίτερην εμπιστοσύνην αφού τότε το "γιατρουδάκι" άνοιγε τα επιστημονικά φτερά του.

Μπαίνοντας σπίτι με το πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό παρουσιαστικό του, ρώτησε τι συμβαίνει.

– Έλα γιατρέ, γιατί ένας ιός ταλαιπωρεί τον γιό μου, είπε η μητέρα μου.

– Περίεργο, θα περίμενα
να τον ταλαιπωρεί μια θυγατέρα, απάντησε εκείνος, γλυκά με χιούμορ.

– Κυκλοφορεί ίωσις στο σχολείο, μας είπε ο γιατρός και πρότεινε αντιβιοτικό, συνεχίζει η μητέρα μου.

– Την επόμενη φορά, που θα σας πει γιατρός ότι κυκλοφορεί ίωσις θα τον ρωτήσετε : "γιατί γιατρέ αφού κυκλοφορεί ίωσις, τα μισά παιδιά είναι στο σχολείο και τα άλλα μισά κρεβατωμένα;".


Αυτό που είπε το "γιατρουδάκι" ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου κι ας είχα τότε 40 πυρετό :

ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΩΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΕΒΑΤΩΜΕΝΟΙ ;;;


Ο γιατρός συνέχισε :

– Η κατάστασις του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου επιτρέπει ή αποτρέπει το κρεβάτωμα. Ειδικά για τις πνευμονικές λοιμώξεις (εποχική γρίππη, ιώσεις κλπ) η κατάστασις των βλενογόνων της στοματορινοφαρυγγικής κοιλότητας είναι το κριτήριον άμυνας του οργανισμού.

Αν ο βλενογόνος είναι υγρός δεν υπάρχει περίπτωσις να ασθενήσει ο άνθρωπος. Αν είναι στεγνός, τότε κάπου θα σκάσει ο βλενογόνος κι από τη λύσιν συνεχείας του θα εισχωρήσει ο ιός.

Δείτε τα σκυλιά, όταν έχουν μύτη που στάζει υγρό, τι υγεία έχουν κι αντίθετα κάποια άλλα με στεγνή μύτη πόσο ψοφόσκυλα δείχνουν.

Η υγρασία του χώρου επηρεάζεται από την χρήσιν κλιματιστικού ή καλοριφέρ, γιατί ξεραίνεται η ατμόσφαιρα και στεγνώνουν οι βλενογόνοι.

Αν δεν γίνεται σωστά ο αερισμός του χώρου (άνοιγμα παραθύρων – όπως έκαναν οι παλιές νοικοκυρές κάθε πρωί, ανεξαρτήτως καιρού) φροντίστε να έχετε λεκάνη με νερό (εξατμιζόμενο συμπληρώνει την υγρασία του χώρου) ή χρησιμοποιήστε υγραντήρα.


Αυτά είπε το "γιατρουδάκι", τιμώντας τον Ιπποκράτειον όρκον κι αργότερα σαν ενήλικα με τίμησε με την φιλία του αποκαλύπτοντάς μου πολλά ιατρικά, όχι μυστικά αλλά στοιχεία όπως τα παραπάνω, που οφείλει ο καθένας μας να ξέρει ώστε να ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ τις ασθένειες. Η γνώσις αυτών (κι ασφαλώς συν Θεώ) με έκανε να είμαι 30 χρόνια "ακρεβάτωτος". Πολλές φορές θαύμασα το "γιατρουδάκι" να θεραπεύει πολλούς, τις περισσότερες φορές χωρίς φάρμακα, απλά ΑΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ κι ενεργοποιώντας την φυσικήν ικανότητα αυτοϊάσεως του ανθρώπου.


Ανάλογα μου είπε κι άλλος φίλος μου, όταν φοιτητής της Ιατρικής Αθηνών στο μάθημα Ιστορία της Ιατρικής του δόθηκε ο ορισμός του ιατρού :

ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΩΝ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΦΥΣΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΙΝ


"Σοφές" συμβουλές από άτομα, που τίμησαν το ιατρικό λειτούργημα έναντι άλλων που ασκούν ιατρικόν επάγγελμα. Τόσο καιρό, με τον covid-19, δεν άκουσα κάποιον ιατρό να δώσει αυτές τις απλές οδηγίες.

Είναι αίσχος και υποκρισία από τη μια η "σύγχρονη" ιατρική να κόπτεται για την πρόληψιν αρκούμενη στη διάγνωσιν των πρώιμων συμπτωμάτων και να αποποιείται την πραγματική πρόληψιν, που είναι η αποφυγή εκδηλώσεως του όποιου συμπτώματος.

Καλέ μου φίλε μου Θωμά (το "γιατρουδάκι"), σ'ευχαριστώ και καλή σου ώρα εκεί που είσαι ευχόμενος ολόψυχα την απόδοσιν της Θείας Δικαιοσύνης σ'αυτούς που σ'έστειλαν πρόωρα εκεί επειδή

«το φως εν τη σκοτία φαίνει και η σκοτία αυτό ου κατέλαβεν» (Ιωά.1)

2 – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχεδόν η πλειψηφία του κόσμου διακατέχεται από φόβον έως τρόμον για τον καρκίνο.

Αλλά τι είναι ο καρκίνος; Τα κύτταρα του οργανισμού δημιουργούνται-γεννώνται με ρυθμόν εντός κάποιων ορίων, αυξάνουν, ζουν κάποιο διάστημα και "πεθαίνουν", αποβαλλόμενα από τον οργανισμό.

Συχνά κάποια κύτταρα μεταλλάσσονται, μετατρέπονται σε "άτακτα κύτταρα", πολλαπλασιάζονται υπερβολικά κι ογκούνται (απ'όπου η λέξις "όγκος"), δεν υπακούουν τους φυσιολογικούς ρυθμούς του οργανισμού, δεν αποβάλλονται από τον οργανισμόν και δημιουργούν νοσογόνους
εστίες κι αιτίες.

Τι λέει η σύγχρονη ιατρική δια την γενεσιουργή αιτία του καρκίνου; ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απλά ρίχνει τις ευθύνες σε διάφορες συνθήκες κυρίως του σύγχρονου τρόπου ζωής (που ισχύουν βεβαίως) πλην όμως αγνοεί εντελώς τον γενεσιουργόν μηχανισμόν της αρχικής κυτταρικής μεταλλάξεως.

Πως θεραπεύει η "σύγχρονη ιατρική" τον καρκίνο; Με τρεις μεθόδους, μεμονωμένα ή συνδιαστικά :

α) εγχείρησιν αφαιρέσεως των μεταλλαγμένων κυττάρων, β) χημειοθεραπεία κι γ) ακτινοβολία (νέκρωσις των καρκινικών κυττάρων σε β & γ).

Και στις τρεις περιπτώσεις πλην του "χτυπήματος" των νοσούντων ιστών έχουμε και παράπλευρες απώλειες και ζημιές, που ηθελημένα η "σύγχρονη ιατρική" παραγνωρίζει και παραμερίζει προς χάριν της ιάσεως, όπως λέει.

Όμως για ποιά θεραπεία μιλά; Και οι τρεις θεραπευτικές μέθοδοι είναι "συμπτωματικές" κι όχι "αιτιολογικές". Με άλλα λόγια χτυπάμε το σαμάρι κι όχι τον γάιδαρο!

Ποιά από αυτές εξασφαλίζει ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξει πάλι μια τυχαία μετάλλαξις κυττάρου, όπως αυτή που δημιούργησε αρχικά τον καρκίνο; Και με ποιο θράσος η ιατρική μιλάει για θεραπεία, όταν δεν ξέρει τι της γίνεται;


3 – ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Στις μέρες μας η λέξις "επιστήμη" έχει χάσει το νόημά της, αυτό που της προσέδωσε η αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία και ειδικά οι Σωκράτης κι Αριστοτέλης.

Επιστήμη δεν είναι κάτι για το οποίο φοράς τήβενο, ούτε κάτι για το οποίον επιδιώκεις την διάκρισιν. Επιστήμονας δεν γίνεσαι καθήμενος σε μια πανεπιστημιακήν έδραν ούτε προωθούμενος (μάλλον "ωθούμενος") από το κατεστημένο και την TV.

Η Επιστήμη είναι η αντικειμενική γνώσις του θεματικού πεδίου της και η ανακάλυψις της αληθείας του.

Επειδή δε είναι μέρος της όλης Αλήθειας του Κόσμου, απαιτεί σεβασμόν αυτή η γνώσις γιατί δεν ανακαλύπτεται αλλά αποκαλύπτεται μόνον σε αυτούς που δείχνουν τον προσήκοντα σεβασμόν.

Αναφέρθηκα λοιπόν στο παράδειγμα του καρκίνου γιατί η υπόθεσις του covid-19 μας έδειξε ακριβώς τις ίδιες παθογόνες αντιλήψεις, αντιμετωπίσεις και δράσεις. Δεν ξέρουμε από που προήλθε, πως και σε ποιούς μεταδίδεται, πως μεταλάσσεται, αν πρέπει να φοράμε μάσκα και τόσα άλλα

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ
ΜΕ ΕΝΤΟΝΟΝ ΟΜΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΚΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΝ ΜΕΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Πέραν αυτών κηρύχθηκε μια πανδημία από τους ίδιους που είχαν ορίσει άλλα όρια πανδημίας (δηλαδή δεν ήξεραν τότε ή αυθαιρετούν τώρα; -

ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ;), μιλάμε για εμβόλιο, που όμως δεν είναι εμβόλιο!!! (αφού θα έχει άλλα χαρακτηριστικά από αυτά που χαρακτηρίζουν ένα εμβόλιο – αλλά δεν δηλώνεται), μιλάμε για υποχρεωτικόν εμβολιασμό (ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ ΟΡΚΟΝ
– πόσοι ιατροί το κατήγγειλαν;;;) και τόσα άλλα ... αλλόκοτα (επιεικής χαρακτηρισμός).


4 – ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο Θουκυδίδης είχε πει "πολεμούν το μυαλό μας αποδομώντας τις έννοιες κι άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους”, που για μένα αποτέλεσε την θρυαλίδα αναπτύξεως της Ελληνικής Φιλοσοφίας (εννοείται πολύ νωρίτερα πριν το διατυπώσει ο Θουκυδίδης) αφού η Φιλοσοφία ήταν η προσπάθεια ανακαλύψεως της αληθείας.

Όπως είπε κι ο Πλάτων (Μενέξενος, 245e-247b) : «Πασά τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης και της άλλης αρετής, πανουργία τις, και ου σοφία φαίνεται» (κάθε επιστήμη, όταν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή, γίνεται πανουργία κι όχι σοφία).

Οι πολλοί τι κάνουν; Δεν μιλούν; Φοβούνται; Δεν σκέπτονται ότι κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά τους να χάσουν τα κεκτημένα; Προσωπικά πιστεύω γι αυτούς ότι το πρόβλημα ξεκινάει όταν αρχίζουν να το συνηθίζουν... Εκεί είναι το δράμα...

Ασφαλώς και υπάρχουν άξιοι συνεχιστές του Ιπποκράτη, τους οποίους τιμώ αφού αποδεικνύονται πραγματικοί επιστήμονες, αναζητώντας την αλήθεια της υγείας και βδελύσσονται των "διαβολικών" πρωτοκόλλων, που επιβάλλει η Νέα Τάξη και προσκυνά η μεγάλη πλειοψηφία της σημερινής ιατρικής, προς χάριν του εφήμερου κέρδους και δόξας, αποπατώντας τον Ιπποκράτειον όρκον.

Επισημαίνω δε ότι αυτοί οι πραγματικά προσπαθούντες να αποδειχθούν επιστήμονες ιατροί, υφίστανται ανηλεή βρώμικο πόλεμο στη θεάρεστην επιστημονική τους προσπάθεια. Προσευχηθείτε γι αυτούς.

Για τους λοιπούς και τους "εισαγγελάτους" καραδοκεί η Νέμεσις και οι Συμπαντικοί νόμοι.

Κυανούς Ουρανός


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/blog-post_349.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου