Μέτρα «Δύο Ταχυτήτων»: Οι Μετανάστες Σουλατσάρουν Ανενόχλητοι Στη Βόρεια Ελλάδα – Δραματικές Εκκλήσεις Από Τους Κατοίκους

Δεν υπάρχουν σχόλια :




«Κόβουν βόλτες» στη βόρεια Ελλάδα οι μετανάστες, σαν να βρίσκονται στα… οικόπεδα των παππούδων τους, τη στιγμή που οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους και οι κραυγές αγωνίας είναι πλέον έντονες.

Μια γυναίκα

από το Βαγιοχώρι, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας «δημοκρατία», κατήγγειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Focus
FM: «Είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας και οι λαθρομετανάστες σουλατσάρουν. Μήπως θέλουν να φύγουμε και να μείνουν αυτοί; Μας ρώτησαν αν τους θέλουμε; Καλούμε την Αστυνομία και δεν ανταποκρίνεται. Τι πρέπει να κάνουμε τέλος πάντων;»


Εξέφρασε την οργή της, καθιστώντας υπεύθυνους τον νυν και τον τέως πρωθυπουργό, λέγοντας τα εξής: «Πρέπει να ντρέπονται Μητσοτάκης και Τσίπρας. Να τους πάρουν στα σπίτια τους αν θέλουν. Δεν μπορώ να πάω ούτε στο μνήμα του άνδρα μου. Φοβάμαι να βγω από το σπίτι, γιατί τους βλέπω να περνάνε από έξω κατά δεκάδες. Τι θα γίνει; Πείτε και στον δήμαρχο να ξυπνήσει και να μας βοηθήσει»!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου