Αυτό είναι το Βίντεο μέσα από το Εργοστάσιο της Heinz που η Εταιρία απαίτησε να Σβηστεί από Παντού. Δείτε το ΠΡΙΝ το Κατεβάσουν!

Όταν αυτό το βίντεο από ένα εργοστάσιο της Heinz λίγο έξω από το Κάιρο της Αιγύπτου έγινε viral, η εταιρία προσπάθησε αμέσως να καλύψει τα ίχνη της.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, χρησιμοποιούνται σάπιες ντομάτες για να φτιάξουν το πιο δημοφιλές ketchup του κόσμου.

Φαίνεται ένας άντρας να στέκεται όρθιος μπροστά σε τελάρα με ντομάτες και να τις πετάει πάνω στην γραμμή παραγωγής. Τώρα που το βίντεο έγινε viral, η εταιρία δήλωσε πως “δεσμεύονται 100% για την ποιότητα” και λένε πως το βίντεο είναι ανακριβές και παραπλανητικό.

Η Heinz Egypt όμως δεν αρνήθηκε πως το βίντεο είναι τραβηγμένο στις εγκαταστάσεις της, αλλά ισχυρίστηκε πως είναι παραποιημένο. Δείτε το όμως και κρίνετε από μόνοι σας. Πλέον, καταναλωτές όλου του κόσμου έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για την ποιότητα της εταιρίας και έχει χάσει κατά πολύ την αξιοπιστία της.

Η εταιρία είπε σε μία δήλωσή της: “Οι εικόνες δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Είναι σημαντικό να μάθουν όλοι πως χρησιμοποιούμε καλές ντομάτες, οι οποίες είναι καλλιεργημένες με τα καλύτερα πρότυπα. Είμαστε 100% καθαροί και ποιοτικοί και οι ντομάτες μας είναι ασφαλείς για τους καταναλωτές.”Οι καταναλωτές στην Αίγυπτο έχουν εξοργιστεί και λένε πως οι δηλώσεις αυτές δεν μείωσαν καθόλου τους φόβους τους. Λένε πως δεν μπορούν πια να εμπιστεύονται την μάρκα αυτή.

Η Heinz Egypt είχε δημιουργηθεί πριν 25 χρόνια και κατέχει το 75% της αγοράς ketchup στην χώρα.

Εσείς θα εμπιστευόσασταν την Heinz Ketchup ξανά στη θέση τους;
Credit: awm.com

Σχόλια