Ένα απίστευτο πείραμα σε Ρώμη, Αμστερνταμ, Πράγα: Η ομάδα που ξεφτίλισε τους κλέφτες ποδηλάτων(video)





Κάθε 5 λεπτά κλέβεται και ένα ποδήλατο στην Ευρώπη. Αυτό το στοιχείο είδε και το site «We love Cycling»και αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω όποιον κλέβει δημοσίως ένα πολυτελές ποδήλατο.

Συγκεκριμένα, το «We Love Cicling» διοργάνωσε τον πιο πρωτότυπο (και κρυφό) διαγωνισμό για να αναδείξει τον καλύτερο κλέφτη ποδηλάτων.


Πολυτελή ποδήλατα έμειναν παρατημένα στους δρόμους της Ρώμης, του Άμστερνταμ και της Πράγας. Μέσα στα ποδήλατα είχαν τοποθετηθεί βόμβες σε σκόνη κόκκινου χρώματος και δίπλα από τον «τόπο του εγκλήματος» είχε κρυφτεί μία μπάντα.



Στο βίντεο φαίνεται πως άτομα περιτριγυρίζουν το ποδήλατο μέχρι τελικά κάποιος να το αρπάξει. Στο Άμστερνταμ έγινε η πρώτη κλοπή, όπου μόλις ένας άντρας αρπάζει το ποδήλατο, ξαφνικά σκάει ο κρότος σκόνης και αρχίζει να παίζει η μπάντα, προκαλώντας έκπληξη στους περαστικούς.

Ο δράστης στο Άμστερναμ αφήνει το ποδήλατο και το βάζει στα πόδια, ενώ αυτός στη Ρώμη δεν φαίνεται να ενοχλείται ιδιαίτερα από τον θόρυβο.

Εντύπωσε έκανε, το γεγονός πως δεν επιχείρησε να κλέψεις κανείς το ποδήλατο σε πλατεία της Πάργας.
Όπως και να έχει, το εγχείρημα αν και ήταν αρκετά αστείο, αποσκοπούσε να δώσει ένα μάθημα σε όσους προβαίνουν σε μία τέτοια πράξη.