Οι ακραίοι Ισλαμιστές στην Ευρώπη περνούν στην ‘’δεύτερη φάση‘‘ αυτής του βανδαλισμού των χριστιανικών Ναών!






Οι χιλιάδες ισλαμιστές που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη περνούν στην δεύτερη φάση του σχεδίου της μουσουλμανοποίησης , που αφορά τον βανδαλισμό των Ιερών Ναών των χριστιανικών χωρών , σε όλες τις χώρες.

Συγκεκριμένα εξτρεμιστές ακραίοι ισλαμιστές , σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία , εισέβαλαν στην εκκλησία της Παναγίας , στην ισπανική πόλη της Rincon de la Victoria, στην Ανδαλουσία, αναφέρει δημοσίευμα .

Οι δράστες αφού έσπασαν τα ξύλινα αγάλματα της Παναγίας και του Εσταυρωμένου κατά τη διάρκεια της επίθεσης, έγραψαν με σπρέι στους τοίχους. Οι βάνδαλοι επίσης έγραψαν με σπρέυ την λέξη «Αλλάχ» στους τοίχους της εκκλησίας. Η ισπανική Πολιτοφυλακή έχει αρχίσει μια ενδελεχή έρευνα για το βανδαλισμό αυτό στην εκκλησία της Παναγίας, ο οποίος προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα όλων των Ισπανών.

Ένας εκπρόσωπος της Καθολικής επισκοπής της Μάλαγα δήλωσε ότι η επίθεση, ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον ιερέα Agustin Carrasco , και σύμφωνα με τον ίδιο δεν ήταν αντιπροσωπευτική όλων των μουσουλμάνων.

Φυσικά δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά οι ‘‘κακοί‘‘ μουσουλμάνοι πολλαπλασιάστηκαν με την άφιξη τόσων χιλιάδων μεταναστών.

Ο ίδιος δήλωσε επίσης ότι η Καθολική Εκκλησία είναι προσηλωμένη στη διατήρηση της «σεβασμού και της αδελφοσύνης μεταξύ των διαφόρων θρησκευτικών ομάδων».

Τον περασμένο μήνα ένας Μαροκινός άνδρας συνελήφθη στην ίδια πόλη, διότι προσπάθησε να καταστρέψει ένα άλλο άγαλμα της Παρθένου Μαρίας.

Ο 27χρονος έριξε ένα μεγάλο κομμάτι πέτρας σε έναν τοίχο προστασίας του αγάλματος.

Ο ίδιος , επίσης, λέγεται ότι φώναξε την αραβική φράση «Allahu Akbar» , που σημαίνει «ο Θεός είναι μεγάλος», ενώ την ίδια στιγμή συνελήφθηκε και οδηγήθηκε μακριά από το ιερό, από την ισπανική αστυνομία.

Ο μουσουλμανικός πληθυσμός της Ανδαλουσίας έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια λόγω της μετανάστευσης από το Μαρόκο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Breitbart του Λονδίνου.




Ένας έμπειρος γεωπολιτικός αναλυτής ισχυρίστηκε ότι, οι ισλαμιστές στην Ισπανία σύμφωνα με πληροφορίες , ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ την «Ανδαλουσιανή Άνοιξη» ΜΕ ΣΚΟΠΟ να «διεκδικήσουν» την περιοχή αυτή της Ισπανίας για λογαριασμό του Ισλάμ.

Το γεωπολιτικό Ινστιτούτο Gatestone ισχυρίστηκε επίσης ότι υπάρχουν πλέον εκατοντάδες ιστοσελίδες στις οποίες «συχνάζουν ισλαμιστές και τζιχαντιστές», και ότι οι ιστοσελίδες αυτές είναι «γεμάτες με εκλήσεις για την ισλαμοποίηση της Ισπανίας».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, και βασιζόμενοι σε κατά καιρούς δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου, βρίσκουμε ‘’θαμμένα‘‘ πολλές φορές, ανάλογα περιστατικά. Θυμίζουμε τα έκτροπα σε μικρά εξωκλήσια στα νησιά μας όπου ‘’πρόσφυγες‘‘ βανδάλισαν και έγραψαν ‘’μηνύματα‘‘στους τοίχους τους.

Υπενθυμίζουμε τις αναλύσεις έγκυρων και έμπειρων εμπειρογνώμων οι οποίοι μιλούν, χωρίς προκατάληψη, για ευθεία επίθεση των Μουσουλμάνων στον χριστιανισμό στην Ευρώπη.



Δεν πρόκειται να ‘‘καθίσουν ήσυχα ‘‘ τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων τα οποία έχουν γεμίσει τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την Ελλάδα. Θα ζητήσουν να ‘‘κατέβουν‘‘ οι Σταυροί από τα σχολειά, να μην ηχούν οι καμπάνες των εκκλησιών και άλλα ευτράπελα.

Για του λόγου το αληθές πόλεις στην Βρετανία και την Σουηδία έχουν καταληφθεί από Μουσουλμάνους οι οποίοι , έχουν αποκλείσει την πρόσβαση των γηγενών σε περιοχές ολόκληρες, κηρύσσοντας τες ως Χαλιφάτα. Το ‘’Τσουνάμι‘‘ του ακραίου ισλαμισμού κτυπά την Ευρώπη , αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

πηγη - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/11/blog-post_242.html#sthash.RIVcpZsu.dpuf