«Διαρροή» της Ρώσικης Πυρηνικής Τορπίλης προκαλεί Τρόμο σε «Θάλασσες και στα Στενά!»




Τρόμος στις θάλασσες: Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει «απόρρητα στοιχεία» που τυχαία διέρρευσαν από σχεδιαζόμενη πυρηνική Τορπίλη που μπορεί να χρησιμοποιούνται εναντίον του εχθρού σε παράκτιες Στρατιωτικές εγκαταστάσεις!




Το υλικό μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί και που προφανώς η εικόνα και τα σχεδιάγραμμά ήταν απόρρητα !



Το Ρώσικο υποβρύχιο «Νοβοροσίσκ»


Το υλικό δείχνει σχεδιαγράμματα από μια σχεδιαζόμενη Πυρηνική τορπίλη που μπορεί να εκτοξευτεί από Υποβρύχιο. Το υποβρύχιο «Νοβοροσίσκ» pr.06363…που το καλοκαίρι έκοβε βόλτες στη Μεσόγειο, χωρίς να γίνει αντιληπτό απο τους Τούρκους που δήθεν κάνουν ανθυποβρυχιακό πόλεμο με τα CN-235 για λογαριασμό του ΝΑΤΟ!



Ή από Καταδρομικό Πυρηνικό όπως το τύπου»Pyotr Veliky» .Το βαρύ καταδρομικό πυρηνικούς πυραύλους «Pyotr Veliky» pr.11442, ανήκει στο βόρειο Στόλο της Ρωσίας


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Σότσι, όπου η ανάπτυξη των στρατιωτικών δυνατοτήτων της Ρωσίας, έγιναν αντικείμενο συζητήσεων κάποιο από τηλεοπτικά συνεργεία ήταν σε θέση να υποκλέψει με βίντεο από ένα σχεδιάγραμμα της πυρηνικής Τορπίλης που σίγουρα δεν προοριζόταν για δημόσια προβολή.



veteranos.gr