Η ΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ







Η Ρόμπιν Ριάννα Φέντυ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο ΑΝΤΙ.




Το άλμπουμ έχει τίτλο ΑΝΤΙ, και εκφράζει "ενα πρόσωπο που αντίκειται σε μια συγκεκριμένη πολιτική, δραστηριότητα ή ιδέα", το οποίο βέβαια δεν είναι άλλο από τον Αντίχριστο, όπου μας περνάει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Αντιχριστος είναι κοντά στο να να εμφανιστεί δημόσια, να χρηστεί Βασιλέας και να κυβερνήσει τον πλανήτη.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ, επιμελήθηκε ένας Εβραίος καλλιτέχνης o Roy Nachum, όπου έπαιξε (υποτίθεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του) με μια παιδική φωτογραφία της Ριάννα, στην οποία προσέθεσε ένα μαύρο μπαλόνι και ένα στέμμα να καλύπτει τα μάτια της.




Tυλιγμένη(ος) ο Αντίχριστος γύρω από ένα κόκκινο πέπλο. Η όλη εικόνα καλύπτεται με τελείες Μπράιγ, ενα σύστημα γραφής που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους που είναι τυφλοί και με χαμηλή όραση.

Το στέμα, η ονομασία του άλμπουμ και ο Εβραίος που το φιλοτέχνησε μας αποκωδικοποιούν την επερχόμενη δημόσια εμφάνιση του Αντιχρίστου.

Ολόκληρη η καριέρα της Ριάννα είναι δημιουργημένη και ελεγχόμενη από τους Illuminati των οποίων προωθεί σατανικά σύμβολα στα βίντεο κλίπ και τις παραστάσεις της.



Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi

Το διαβάσαμε από το: Η ΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_743.html#ixzz3opzcYeqj