ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ…


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ..

Αυτό τον Οκτώβριο αναμένεται η αρχή του τέλους για το δολάριο ως αποθεματικό νόμισμα του κόσμου. Δύο φορές κάθε δεκαετία το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνεδριάζει για να συζητήσει τα Σχέδια για τα Ειδικά Δικαιώματα (SDR) των νομισμάτων του. Σήμερα η φαρέτρα του αποτελείται από το δολάριο, το γεν Ιαπωνίας, τη Λίρα Αγγλίας και το ευρώ… Και αν η Κίνα, που έχει τον τρόπο της, μέσα σε λίγους μήνες από τώρα, μπορούμε κάλλιστα να δούμε και το δικό της γουάν να παίρνει τη θέση του ανάμεσα στα μεγαλύτερα νομίσματα του κόσμου.




Οι Αμερικάνοι, που απειλούνται, έχουν ξεκινήσει ήδη την προπαγάνδα περί μη ετοιμότητας της Κίνας γι’ αυτή την εξέλιξη, ωστόσο αναμένεται για μια ακόμα φορά η πραγματικότητα να τους διαψεύσει. Ο ισχυρός άνδρας της Κίνας, Hu Jintao, αναφέρει ήδη ότι το δολάριο είναι ένα προϊόν του παρελθόντος. Η Κίνα αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό χρυσού στον κόσμο και παράλληλα τον μεγαλύτερο εισαγωγέα.

Η Κίνα … σε όλους τους τομείς … προετοιμάζεται για κάτι μεγάλο στην αγορά συναλλάγματος. Και μια λεπτομέρεια που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι Κινέζοι, ισχυροί σύμμαχοι των Ρώσων, έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια και για την Ελλάδα.
hellasforce.com



http://katohika.gr/2015/05/avto-ton-oktovrio-o-kosmos-allazei.html