Έχει "βουίξει" το διαδίκτυο με αυτό το βίντεο και όχι άδικα. Δείτε το τυρί που... (ΒΙΝΤΕΟ)






Σε μια προσπάθεια να δώσει σε όλους μας μια ιδέα σχετικά με τις μεταποιημένες τροφές, ο Χοσέ Ραούλ Ρέγιες,σεφ στο επάγγελμα, διεξήγαγε ένα πρωτότυπο πείραμα για να...

δείξει αν οι μεταποιημένες φέτες τυρί για τοστ μιας συγκεκριμένης εταιρείας αποτελούνται από πραγματικό τυρί.




Έβαλε το συσκευασμένο τυρί απευθείας επάνω στην φλόγα και αυτό που συνέβη στη συνέχεια δεν είναι το περίμενε κανείς: Αντί να λιώσει το τυρί, αυτό απλώς μαύρισε και σχεδόν απανθρακώθηκε, ακριβώς όπως θα έκανε ένα κομμάτι πλαστικό!




Μερικά παρεμφερή βίντεο που είχαν αναρτηθεί πριν από μερικούς μήνες στο Youtube έδειχναν το ίδιο με μια πολύ πιο γνωστή μάρκα τυποποιημένων τροφών.




Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της εταιρείας, η οποία με δικό της βίντεο και ανακοίνωση, εξήγησε ότι τα προϊόντα της είναι απόλυτα υγιεινά και πως οι φέτες τυριού φτιάχνονται με πραγματικό τυρί και φυσικά πρόσθετα.




Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιεί γαλακτωματοποιητές, ουσία που εμποδίζει το τυρί από το λιώσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες και προστατεύει τις πρωτεΐνες και το λίπος.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στο εν λόγω βίντεο-απάντηση της εταιρείας δεν επιτρέπεται ο σχολιασμός κάτω από το βίντεο όπως γίνεται σε άλλα βίντεο στο Youtube...