Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ/ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΑΡΟ/ΠΟΥΡΟ!!!!





Δεν σας ξενίζει διατί η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να διώκει οιοπνεύματα και ρουφοκαπνοειδή;;;;

Πρώτον, φαίνεται αγαθή τη προθέσει και εξοντώνε τους επικριτές της, επίσης πείθει τους αδαείς ότι δεν υφίσταται καν τέτοια συνομωτική οργάνωσις.
Δεύτερον, η αιτία είναι πολύ βαθύτερη και αναφέρεται εις τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Με άλλα λόγια ΔΙΑΠΣΤΩΘΗΚΕ εξ αμνημόνευτων ετών ότι πρωτίστως τα οινοπνευματώδη και ύστερις τα ρουφοκαπνοειδή κάνουν τους ανθρώπους επαναστάτες, ατίθασους, μάγκες….
Και τέτοιους δεν θέλε η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…
Το ότι η κατάχρηση οινοπνεύματος είναι καταστορφική αληθεύει αλλά δεν αναφέροντε εις το γεγονός ότι η μη κατάχρηση και δη εύμετρη και ευισορροπημένη χρήση του είναι ΥΠΕΡΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ.
Όσον διά τους ρουφοκαπνούς βλάπτουν, είθε να μην ήσαν εθιστικοί και να καπνίζαμε δύο τρία τσιγάρα. Η συνήθεια αυξάνεται διότι το προϊόν ως καπνός όπου είναι δεν παχαίνει ούτε προίζει. Πάντως καλύτερα να μην καπνίζετε, προσωπικώς υπέφερα επανελειμμένως με την αποκοπή μου και επαναεισαγωγή μου εις την τοιαύτην συνήθειαν. Όμως αυτοί όπου κάνουν την εκστρατεία εναντίον του τσιγάρου έχουν δόλιους σκοπούς, όταν την ίδια ώρα μας ποτίζουν με χλώρια και έναν σωρόν άλλα δηλητήρια;
Γνωρίζετε ότι το φθόριον προξενεί ομοφυλοφιλική τάση διά τους νέους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τότε διατί το προωθούν; Επειδή θέλουν την υπερδιαφθορά της νεολαίεας διότι συνήθως οι ομοφυλόφιλοι δεν πιστεύουν ούτε σε θρησκεία, ούτε σ’ έθνος/πατρίδα, ούτε οικογένεια.

Π.Δ.


Το διαβάσαμε από το: Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΑΔΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ/ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΑΡΟ/ΠΟΥΡΟ!!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blog-post_740.html#ixzz3WuqO8sFy