Ένα τηλεπαιχνίδι που έβαλε στη ζωή του έλληνα την κλειδαρότρυπα, την παρακολούθηση, την απώλεια αυτού που ονομάζουμε ιδιοτικότητα επανέρχεται.

Ο σκοπός αυτή τη φορά είναι να πάει ένα σκαλί πιο κάτω ή αν προτιμάτε, παρακάτω.

Διαβάζουμε στην espresso αλλά και σε άλλα ηλεκτρονική ΜΜΕ:

Δώδεκα κορίτσια... έτοιμα για όλα θα κλειστούν το προσεχές διάστημα σε πολυτελή έπαυλη, που θα βρίσκεται σε ζωντανή σύνδεση με τις μικρές οθόνες εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Το εκρηκτικό μείγμα μάλιστα των συμμετεχουσών έγινε κατόπιν προσεκτικής επιλογής, προκειμένου τα πρόσωπα του νέου ριάλιτι

Ξεμαλλιάσματα, ίντριγκες, σέξι παρουσίες και καυτές εξομολογήσεις, όλα είναι πιθανό να συμβούν μεταξύ 12 εκρηκτικών προσωπικοτήτων που θα παλέψουν στήθος με στήθος για το χρηματικό έπαθλο. Λεπτό προς λεπτό δεκάδες κάμερες, τοποθετημένες ακόμη και στα άδυτα της κατοικίας, θα καταγράφουν με κάθε λεπτομέρεια την καθημερινότητα των παικτριών

στην πιο hardcore εκδοχή του

Οι πρωταγωνίστριες, αν και άγνωστες μεταξύ τους, θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη για τρεις ολόκληρους μήνες και θα συγκατοικήσουν χωρίς κανόνες, ταμπού, απαγορεύσεις και savoir vivre, με τις βαλίτσες τους γεμάτες καυτά εσώρουχα, μικροσκοπικά μαγιό και ελάχιστα ρούχα. Γυναίκες με πλούσια προσόντα, που θα προσπαθήσουν άλλοτε με το σκέρτσο και το χιούμορ και άλλοτε με την καυτή τους παρουσία να κερδίσουν τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού και τις απαιτούμενες ψήφους για την παραμονή τους στο παιχνίδι.




Hardcore, καυτά εσώρουχα, μικροσκοπικά μαγιό, ελάχιστα ρούχα, οι κάμερες θα καταγράφουν τα πάντα, σέξι, καυτές, χωρίς ταμπού...

Δώστε σάρκα και ωμό κρέας στο λαό στο Κολοσσαίο ή καλύτερα στο Κωλοσσαίο την ώρα που θα πληρώνει τους φόρους, τα bail-in, τα κουρέματα, τους φόρους περιουσίας. Τραβήξτε του το βλέμμα με στήθια, μπούτια και οπίσθια. Αποχαυνώστε τον.

Ένα κανάλι που φιλοδοξεί να βγει από την αφάνεια μεταφέρει τη φινλανδική έκδοση στην Ελλάδα. Αναζητείστε σχετικές φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Θα μου πείτε, και συ τι είσαι ρε φίλε πουριτανός;

Όχι δεν είμαι πουριτανός, απεχθάνομαι όμως την εκμετάλλευση της έλλειψης μέλλοντος των άλλων για να τους βγάλει κανείς στο κλαρί.

Απεχθάνομαι το ωμό κρέας. Σιχαίνομαι το φθηνό. Φθηνό και καλό δεν υπάρχει.

Θεωρώ ύψιστη ξεφτίλα για μια ανθρώπινη προσωπικότητα να δέχεται να καταγράφεται την ώρα που θα κάνει μπάνιο, θα κατουράει, θα χέζει, θα ντύνεται.

Όποια βγάλει τα περισσότερα, θα μείνει στο παιχνίδι. Όποια δείξει μεγαλύτερη πουτ@νιά θα κατακτήσει το τρόπαιο. Και τι τρόπαιο θα είναι αυτό; Μερικά στρατσόχαρτα με ονομαστική αξία, μερικές φωτογραφήσεις κι από δω παν κι οι άλλοι (όπως πήγαν και οι προηγούμενοι αστέρες της κλειδαρότρυπας).

Θα περηφανεύονται στους φίλους τους; Έχουν γονείς; Κι αν ναι, πως θα αισθανθούν όταν βλέπουν την κόρη τους φόρα παρτίδα στην οθόνη να φτιάχνει τον κάθε ανώμαλο και την επόμενη στα περιοδικά που περιμένουν με το ψαροτούφεκο να αλιεύσουν τις...καυτές στιγμές;

Πόση πια κατρακύλα σε αυτή τη χώρα; Πόσο πιο κάτω θα πάμε;

Το μόνο που μας απασχολεί είναι αν θα μείνουμε στην Ευρωζώνη και αν θα χάσουμε το ευρώ;

Εδώ χρεοκοπήσαμε ως κοινωνία. Με τα παντελόνια κάτω για λίγα ευρώ. Βυζάκια έξω λοιπόν που θα λεγε και η Μελίνα Τανάγρη για το 8,33% πιθανότητα επιτυχίας στο παιχνίδι.
Του Στρατή Μαζίδη
http://www.freepen.gr/2015/03/blog-post_543.html