Δείτε τι έπαθε ο πιο γκαφατζής κλέφτης όλων των εποχών(ΒΙΝΤΕΟ)Μπορεί ίσως να χαρακτηριστεί ως ο πιο αποτυχημένος κλέφτης όλων των εποχών… Ο δράστης που σίγουρα… δεν ήταν η μέρα του, προσπάθησε να διαρρήξει ένα αυτοκίνητο στην Ντρογκέντα -μια περιοχή 35 χιλιόμετρα βόρεια του Δουβλίνου- τελικά όμως κατάφερε να… σπάσει το κεφάλι του!

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας, ο άνδρας φαίνεται να πετάει αρχικά μια πέτρα στο αριστερό παράθυρο του αυτοκινήτου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το σπάσει, παρά τη διπλή προσπάθειά του. Ο άνδρας φαίνεται να απομακρύνεται, όμως λίγο αργότερα επιστρέφει με ένα μεγαλύτερο αντικείμενο -μάλλον τούβλο και δείχνει αποφασισμένος να σπάσει το δεξί παράθυρο του πολυτελούς αυτοκινήτου. Όμως το τούβλο κάνει γκελ και σαν άλλο… μπούμερανγκ επιστρέφει στον δράστη τον οποίο χτυπά στο κεφάλι. Ο άνδρας σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, όπου λίγο αργότερα τον εντόπισε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το θράσος του επίδοξου ληστή περίσσευε, καθώς αφού σηκώθηκε, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου 50 ευρώ προκειμένου να πάρει ταξί…

Τελικώς η αστυνομία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους συλλαμβάνοντας τον άνδρα.
 troktiko  troktiko

 troktiko
http://troktiko2.com/165766