ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 15 ΚΙΛΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ





Γνωρίζετε ότι έχετε 15 κιλά Δηλητήρια στο έντερο; Εδώ είναι η λύση (συνταγή)

Για την θεραπευτική αγωγή πολλών ασθενειών, είναι επαρκής για να καθαρίσει τα έντερα της βλέννας, κοπράνων και άλλα παράσιτα. Σε μια διάρκεια ζωής 70 χρόνια, μέσω των εντέρων μας περνούν περίπου 100 τόνοι τροφίμων και 40 χιλιάδες λίτρα υγρών, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το στομάχι έχει διευθετηθεί περίπου με 15 κιλά καταθέσεις των κοπράνων,σε τοξικά απόβλητα. Έχουν δηλητηριάσει το αίμα μας και έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο σώμα μας.

Το γεγονός είναι ότι τα έντερα μας είναι βρώμικα, και αυτό φαίνεται από τις συχνές περιπτώσεις (δυσκοιλιότητας), διαταραχές του μεταβολισμού, ο διαβήτης, η υπερβολικό ή σε ανεπαρκή βάρος, νεφρική ή ηπατική νόσο, ακοής και προβλήματα όρασης, η κακή κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και άλλων ασθενειών, που κυμαίνονται από αρθρίτιδα εως καρκίνο.

Με τη βοήθεια των κλύσματων που μπορούν να καθαριστούν μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου – 40-50 εκατοστά, και ο καθαρισμός θεραπείες με μια ειδική συσκευή είναι ακριβή, χρονοβόρα και δεν είναι ακίνδυνη για την εντερική μικροχλωρίδα.

Υπάρχει μια λύση:

Η ρουτίνα της κατανάλωσης 1-3 κουταλιές της σούπας με λιναρόσπορο μια φορά την ημέρα έχει την ικανότητα να καθαρίσει εντελώς το παχύ έντερο και το λεπτό έντερο απο την λιμναζόντων βλέννα, κοπράνων πλάκα και τα παράσιτα μέσα σε τρεις εβδομάδες, ενώ διατηρεί πλήρως την εντερική μικροχλωρίδα. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την ταχεία ομαλοποίηση του σωματικού βάρους και την καύση του λίπους.

Έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Ο αλεσμένος λιναρόσπορο μπορεί να απορροφήσει και να αποβάλει τις τοξίνες από το σώμα και να μειώνει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα.

Τα οφέλη από το λιναρόσπορο

Η κατανάλωση του λίνου βοηθά τις-φλεγμονώδεις διαδικασίες του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και του γαστρεντερικού σωλήνα,βοηθά με γαστρίτιδα, κολίτιδα, έλκη και δωδεκαδακτυλικά έλκη, παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα, το υπερβολικό βάρος και ρυθμίζει το μεταβολισμό των λιπιδίων.

Έντερο καθαρισμός με τη χρήση του αλεσμενου λιναρόσπορου

Συνταγή:
Τρεις εβδομάδες αντί για πρωινό καταναλώνεις το ακόλουθο μίγμα:

1 Εβδομάδα : 1 κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο που αναμειγνύονται με 100 ml κεφίρ

2 Εβδομάδα : 2 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο έδαφος αναμιγνύεται με 100 ml κεφίρ

3 Εβδομάδες : 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο έδαφος αναμειγνύονται με 150 ml κεφίρ

Εάν δεν μπορείτε να πάρετε λιναρόσπορο αλεσμενο να αγοράσετε το λιναρόσπορο και το αλέστε λεπτά. Μην κάνετε προμήθειες για αρκετές ημέρες, δεδομένου ότι μπορεί να γίνει ταγγό. Το καλύτερο είναι – ένα νέο τμήμα κάθε πρωί.

Καταναλώστε αυτό το μίγμα αντί για πρωινό. Φροντίστε να πίνετε νερο τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Εξαιρετικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την κατανάλωση του νερού με μέλι.

Ο καθαρισμός των εντέρων με αυτόν τον τρόπο γίνεται ετησίως.
πηγη

http://www.naturalcuresandhomeremedies.com/did-you-know-that-you-have-as-much-as-15-kg-of-poison-in-the-intestines-heres-the-solution-recipe/