Marie Calvert: Η 63χρονη που έχει κάνει σεξ με πάνω από 3.000 άντρες και ας είναι παντρεμένη [εικόνες]









H Marie Calvert δεν είναι μια συνηθισμένη εξηντάρα. Δεν πλέκει, δεν παίζει χαρτιά και δεν προσέχει τα εγγόνια της. Εδω και πολλά χρόνια μαζί με τον σύζυγό της επιδίδεται σε ατελείωτες ανταλλαγές συντρόφων.





Συχνάζει σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων ενώ από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το εναλλακτικό τρόπο ζωής η 63 Marie έχει πλαγιάσει με 3.000 άνδρες τα τελευταία 35 χρόνια.

«Δεν ζηλεύω γιατί ξέρω ότι με αγαπάει. Μέχρι την ηλικία των 28, ήταν ο μοναδικός άνδρας της ζωής μου και είχαμε μια καταπληκτική σεξουαλική ζωή. Μια μέρα θυμάμαι τις ημέρες που ο σύντροφός μου έφερνε περιοδικά με θέμα τα swingers »πάρτι», προκειμένου να »νοστιμίσει» η σεξουαλική μας ζωή και με ρώτησε αν ήθελα να δοκιμάσουμε. Του είπα να μην είναι ανόητος και ο ίδιος δεν το ανέφερε ποτέ ξανά. Μετά άλλαξα γνώμη γιατί είδα πόσο διασκεδαστικό ήταν» ανέφερε.



Με τον άνδρα της Barry είναι μαζί εδώ και 48 χρόνια. Τον γνώρισε όταν ήταν 15 και παντρεύτηκαν όταν εκείνη έκλεισε τα 19.



«Ο Barry είναι ο κόσμος μου. Αλλά κανείς από εμάς δεν βάζει το σεξ σε βάθρο. Το βλέπουμε όπως είναι: το διαχωρίζουμε από την αγάπη. Δεν είναι φυσιολογικό να μείνεις με έναν παρτενέρ στο σεξ για 60 χρόνια. Η ζωή είναι να πειραματίζεσαι, και εμείς αυτό κάνουμε».

Αν κάποιος αναρωτιέται ποια ήταν η πιο τρελή και τολμηρή της νύχτα η ίδια αποκάλυψε:«Μέσα σε μια νύχτα κοιμήθηκα με 14 άντρες».





Πηγή: iefimerida.gr