Νέο ροζ βίντεο κλονίζει την κυβέρνηση

Σαν να μην έφτανε ο σάλος που έχει προκληθεί από το βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη –και τα όσα ακούγονται από τον Μπαλτάκο για την παρέμβαση Σαμαρά στην Δικαιοσύνη και την παρακρατική δράση της κυβέρνησης-, ένα νέο βίντεο έρχεται να κλονίσει συθέμελα την κυβέρνηση Σαμαρά.....


Στο νέο βίντεο εμφανίζονται στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις στη σουίτα μεγάλου ξενοδοχείου της Αθήνας.

Τα σαδομαζοχιστικά ερωτικά παιχνίδια ανάμεσα...


στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής προκαλούν σοκ, αφού ξεπερνούν και την πιο άγρια φαντασία.
Στο βίντεο εμφανίζονται γυμνοί πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας να πίνουν σαμπάνια από την αρβύλα γνωστού χρυσαυγίτη που τους μαστιγώνει, ενώ, στη συνέχεια, φωνάζουν όλοι μαζί «Χάιλ Χίτλερ» και τραγουδούν αγκαλιά το «It’s Raining Men».
Στο ερωτικό όργιο –εκτός από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής- συμμετέχουν δυο εφοπλιστές, πέντε μεγαλοδημοσιογράφοι, τρεις καναλάρχες, έξι δικαστές, μια θεούσα εισαγγελέας και ένας νάνος.
Εγραψε o Pitsirikos

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2391.html

Ροζ βομβα Κασιδιαρη!Εκατομμυρια για γκομενες οι ηθικολογοι της ΝΔ! [Χρυση Αυγη]01:04reEmbeditRead more: http://www.oparlapipas.com/2014/05/blog-post_2121.html#ixzz30vyXwhcW