Οργισμένο πλήθος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 4 αστυνομικούς - ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες!





ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΉΣ WENZHOU ΓΈΜΙΣΑΝ ΜΕ ΑΊΜΑ, ΌΤΑΝ ΑΓΡΙΕΜΈΝΟ ΠΛΉΘΟΣ ΞΥΛΟΚΌΠΗΣΕ ΜΈΧΡΙ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ, ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΝΩΡΊΤΕΡΑ ΕΊΧΑΝ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΜΕ ΣΦΥΡΊ ΈΝΑΝ ΆΝΔΡΑ...Ο αδικοχαμένος άνδρας επιχείρησε να φωτογραφίσει τους τέσσερις αστυνομικούς, την ώρα που είχαν επιτεθεί σε μια γυναίκα που ήταν μαζί με έναν πλανόδιο πωλητή. Μόλις αντιλήφθηκαν τον "παπαράτσι", άρχισαν να τον χτυπούν με σφυρί σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την ώρα που διακομιζόταν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους περαστικούς και σύντομα συγκεντρώθηκε ένα οργισμένο πλήθος γύρω από το φορτηγό των αστυνομικών, που το χτυπούσε με πέτρες, ρόπαλα και ό,τι άλλο έβρισκε, φωνάζοντας "σκοτώστε τους! σκοτώστε τους!".

Οι εν λόγω αστυνομικοί ανήκουν στους Chengguan, που φημίζονται για τη βιαιότητά τους και σπάνια έχουν τιμωρηθεί για τα εγκλήματά τους. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν τον κόσμο με χρήση δακρυγόνων και πυροβολώντας στον αέρα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τις τέσσερις δολοφονίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!