Ο διακεκριμένος Βρετανός συγγραφέας Peter Hitchens προειδοποιεί: Τα εγγόνια σας, θα εξακολουθούν να φορούν μάσκες (φίμωτρα) και το 2050

Δεν υπάρχουν σχόλια :





Ο διακεκριμένος Βρετανός συγγραφέας Peter Hitchens προειδοποιεί ότι αν οι άνθρωποι συνεχίσουν να αποδέχονται αδιαμαρτύρητα τους περιορισμούς κλειδώματος, τα εγγόνια τους θα εξακολουθούν να φορούν μάσκες το 2050 και κανείς δε θα θυμάται γιατί.

«Αν οι άνθρωποι δεν αντιταχθούν σε αυτό τώρα, τα εγγόνια τους θα φορούν μάσκες το 2050, αν και κανείς δε θα θυμάται το γιατί», έγραψε στο Twitter ο Χίτσενς.

Ο Χίτσενς, απάντησε σε μια νέα έκθεση που αποκαλύπτει ότι παρά τον όρκο της βρετανικής κυβέρνησης να άρει όλους τους περιορισμούς και της μάσκοφορίας για την «ημέρα της ελευθερίας» στις 19 Ιουλίου, αεροπορικές εταιρείες, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις θα τους διατηρήσουν σε ισχύ.

Τόσο η Ryanair όσο και η EasyJet απάντησαν στην ανακοίνωση της κυβέρνησης, υποσχόμενες να αναγκάσουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να έχουν φίμωτρο επ’ αόριστον.

«Προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία των πελατών μας και του πληρώματος, η χρήση μάσκας προσώπου θα εξακολουθήσει να είναι υποχρεωτική σε όλες τις πτήσεις της Ryanair, ανεξάρτητα από τη χώρα αναχώρησης/προορισμού», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Σε παρόμοιο τόνο κινήθηκε και η EasyJet, η οποία ανακοίνωσε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν αλλαγές στην πολιτική της easyJet για τις μάσκες προσώπου επί του σκάφους και θα συνεχίσουμε να την επανεξετάζουμε».

«Θα ενωθούν με τις επιχειρήσεις σε άλλους τομείς που αποφάσισαν να αρνηθούν την παραγγελία από άτομα που δεν ακολουθούν τις κυβερνητικές “συμβουλές” μετά τις 19 Ιουλίου», γράφει ο Michael Curzon.

Με άλλα λόγια, ό,τι κι αν λέει η κυβέρνηση, επειδή δεν θα απαγορεύσει ρητά στις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν τις εντολές για μάσκες, η λεγόμενη «ημέρα ελευθερίας», δεν είναι τίποτα τέτοιο και οι περιορισμοί θα παραμείνουν εκ των πραγμάτων σε ισχύ επ’ αόριστον.

Αυτό θα είναι μουσική στα αυτιά των κυβερνητικών συμβούλων της SAGE, όπως η Σούζαν Μίτσι, μια δηλωμένη κομμουνίστρια που επιμένει ότι οι άνθρωποι πρέπει να αναγκάζονται να φορούν μάσκες «για πάντα».

Το Φεβρουάριο του 2020, ο Dr. Anthony Fauci παραδέχτηκε ότι μια τυπική μάσκα προσώπου που αγοράζεται στο κατάστημα «δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική στο να κρατήσει μακριά τον ιό, ο οποίος είναι αρκετά μικρός για να περάσει μέσα από το υλικό».

Μια μελέτη στη Δανία με τη συμμετοχή 6.000 συμμετεχόντων, η οποία αξιολογήθηκε από ομότιμους, διαπίστωσε ότι «δεν υπήρχε στατιστικά σημαντική διαφορά μεταξύ εκείνων που φορούσαν μάσκες και εκείνων που δεν φορούσαν, όταν επρόκειτο να μολυνθούν από το Covid-19», ανέφερε το Spectator.

«Το 1,8% όσων φορούσαν μάσκες κόλλησαν το Covid, σε σύγκριση με το 2,1% της ομάδας ελέγχου. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται ότι η όποια επίδραση των μασκών στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου στην κοινότητα είναι μικρή».




Πηγή: The Flag Report,

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/peter-hitchens-2050.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου