Kανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε να σας ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχετε 'εμβολιαστεί' ή όχι! ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Αν καταναλώσεις κάποιο από τα πειραματικά σκευάσματα γενετικής μηχανικής αγνώστων παρενεργειών, αν 'εμβολιαστείς' δηλαδή, και πας σε κάποιο φιλικό φαρμακείο και ζητήσεις (με τα στοιχεία σου) να μπουν στο σύστημα και να σου βρουν το αρχείο 'εμβολιασμού' σου, ο φαρμακοποιός θα αρνηθεί καθέτως.

Πρόκειται για απόρρητο προσωπικό δεδομένο ιατρικής πράξης. Ούτε ο ΕΟΔΥ δεν γνωρίζει (απαγορεύεται να γνωρίζει) αν έχεις 'εμβολιαστεί' ή όχι, διότι δεν έχει βέβαια σύστημα που να καταγράφει απόρρητα προσωπικά δεδομένα!

Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως παράνομο, ακόμα και σε μια...

αποικία του χειρίστου είδους σαν τη δική μας. Η προσωπική καταγραφή γίνεται μέσω ΑΜΚΑ, απόρρητα, και η γενική καταγραφή απρόσωπα, στα εμβολιαστικά κέντρα, κι έτσι βγαίνουν τα ποσοστά, τα πολύ χαμηλά ευτυχώς.

Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει αυτό;

Συνειδητοποιούμε ότι η εξωπραγματική προπαγάνδα των ΜΜΕ, οι ψευδείς ειδήσεις, η απόκρυψη στοιχείων, η οργανωμένη τρομοκρατία που απευθύνεται μόνο σε ηλιθίους και η προσπάθεια κατάλυσης των αυτονόητων δεν είναι μόνο κακουργηματική αλλά και απολύτως έωλη; Πρακτικά ανεφάρμοστη. Αρκεί να το αντιληφθούμε.

Υπάρχει εργοδότης, μαγαζάτορας, παρκαδόρος, θυρωρός, τσατσά, πορτιέρης, νταβατζής, παπάς, αρχιμανδρίτης, μπράβος, λακές, τζουτζές ή τσιράκι που θα τολμήσει να ΡΩΤΗΣΕΙ οποιονδήποτε αν έχει 'εμβολιαστεί'; (Δεν φτάνουμε καν στο επόμενο βήμα, το να του αρνηθεί υπηρεσίες ή να τον... απολύσει!)

Αν το κάνει (μόνο λόγω πλήρους νομικής άγνοιας είναι πιθανό) τον ηχογραφείς και, ακολούθως, του κολλάς στη μούρη μια υπεύθυνη δήλωση και απαιτείς να καταθέσει γραπτώς το γεγονός ότι προσπάθησε να σου αποσπάσει απόρρητα προσωπικά δεδομένα για να ΚΡΙΝΕΙ αν θα σε εξυπηρετήσει, ή αν θα σε κρατήσει στη δουλειά!

Αν διαχωρίζει δηλαδή τους πολίτες (ήδη ποινικό αδίκημα) με βάση πληροφορίες από προσωπικά δεδομένα στα οποία απαγορεύεται να έχει πρόσβαση!!! Εδώ έχουμε σειρά αξιόποινων πράξεων: παραβίαση της παραβίασης.

Πάμε στοίχημα ότι κανείς δεν θα τολμήσει να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση; Εμείς όμως δεν αρκούμαστε σε αυτό. Τον έχουμε ηχογραφήσει. Και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να του προξενήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά. Όχι απλά βάσει νόμου, αλλά και δυσφημώντας τον σε στενό, ευρύτερο και ευρύτατο κύκλο: πανελλαδικώς.

Και οι μηνύσεις να γίνουν καταιγισμός.

Επαναλαμβάνω: κανείς δεν έχει δικαίωμα ούτε να σας ΡΩΤΗΣΕΙ αν έχετε 'εμβολιαστεί' ή όχι.




Periklis Bozinakis

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/07/k_02086586306.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου