Τιμές d-dimers, συμβουλή πρός ἐμβολιασμένους ἀπό μοριακό Βιολόγο

1 σχόλιο :







Αγαπητός μου φίλος διδάκτορας μοριακής βιολογίας, άνθρωπος πνευματικός και ευλαβής με αγάπη για την Ορθοδοξία μας, ο οποίος εργάστηκε επί σειρά ετών στο Τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ και τώρα εργάζεται στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, μου έστειλε τα κάτωθι από έρευνες που πραγματοποίησε:



Όσοι έχουν εμβολιαστεί με οποιοδήποτε από τα εμβόλια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, εμφανίζουν μετά τη 2η δόση μετά από 15-20 ημέρες και για έως τρεις μήνες πολύ υψηλές τιμές των d-dimers (d-διμερη), τα οποία είναι δείκτες μελλοντικών θρομβοεμβολικών επεισοδίων, που σημαίνει πολύ υψηλό κίνδυνο για εμφράγματα, εγκεφαλικά, εμβολές κλπ φαινόμενα. Αν έχετε εμβολιαστεί ή αν έχετε γνωστούς που έχουν εμβολιαστεί, ζητήστε τους για τη δική τους ασφάλεια να κάνουν την εξέταση των d-dimers και των αιμοπεταλίων τους. Το κόστος είναι πολύ μικρό και η εξέταση γίνεται με τυπική αιμοληψία και ανάλυση. Επίσης, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να του στείλουν ανώνυμα τα εξής στοιχεία: φύλο, ηλικία, ημερομηνία δεύτερης δόσης εμβολίου, ημερομηνία εξέτασης, αποτέλεσμα-τιμή, τιμές αναφοράς του εργαστηρίου που εξετάστηκαν. Σε όσους το επιθυμούν, μπορώ να τους δώσω το email του. Σας ευχαριστώ πολύ!

Κώστας Π...

(ἔχουμε τό ὄνομα, ἀλλά δέν τό δημοσιεύουμε γιατί μᾶς ἐστάλη προσωπικά σέ βάιμπερ καί ὄχι στό μέηλ μας)





Πηγή:

μᾶς ἐστάλη μέσῳ βάιμπερ στό Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ

https://kaiomenivatos.blogspot.com/2021/07/d-dimers.html

1 σχόλιο :

  1. ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTSTREAM ©


    Η καλύτερη εταιρεία δανείων LIGHTSTREAM είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητούσατε χωρίς άγχος ή πολύ χαρτί χωρίς κρυφές πληρωμές. Έχετε προβληματιστεί για το πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας σας; ή ανησυχείτε για τον online δανεισμό.

    Μην ανησυχείτε άλλο γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο έως 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Δάνεια επιχειρήσεων, Δάνεια αυτοκινήτων, Στεγαστικά δάνεια, Φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευών, στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικά δάνεια, δάνεια FHA, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κ.λπ.

    Το LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοί μας είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε αυτό το οικονομικό βάρος να σας πνίξει. Μην αφήσετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτήν την επιχείρηση, να σας στερήσει αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις email μας

    Email 1: (lightstreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightstreaminc@zohomail.com)

    LIGHTSTREAM ©

    ΑπάντησηΔιαγραφή