Οι Τούρκοι κατέχουν την πατρίδα σου και εσύ ¨πολεμάς¨ τους αστυνομικούς και τον στρατό…

Δεν υπάρχουν σχόλια :






Επικίνδυνα συνθήματα που καλούν σε εμφύλιο διχασμό, καλλιεργούν το μίσος κατά της Αστυνομίας και στοχοποιούν το προσωπικό της, και δαιμονοποιούν την αντίθετη άποψη βαφτίζοντάς την αυθαίρετα “φασιστική” και “ρατσιστική” ακούστηκαν και πάλι προχτές, Κυριακή σε πορεία “Antifa”
και ακροαριστερών οργανώσεων στη Λεμεσό. Η “αντιρατσιστική πορεία”, όπως την ονόμασαν οι διοργανωτές, έγινε για αλληλεγγύη υπέρ των μεταναστών όμως υπό την κάλυψή της ακούστηκαν διχαστικά και εμφυλιοπολεμικά συνθήματα.
Βίντεο από την πορεία, τα οποία αναρτήθηκαν χθες και σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνουν μια γεύση από τα πιστεύω των διοργανωτών. Εικόνες από την πορεία εικονίζουν άτομα με με μαυροκόκκινες “σημαίες” πάνω σε χοντρά στυλιάρια, πράγμα που προκαλεί εύλογες απορίες.
Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν “η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών” και “ούτε Λεμεσό, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”. Σε άλλο βίντεο, ακούγεται από αυτούς που προπορεύονται της πορείας το σύνθημα “φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”.

Ανάμεσα στα πλακάτ των διαδηλωτών ξεχώριζε ένα που στοχοποιούσε τον “Πιν”, τον γνωστό σκιτσογράφο του “Φιλελεύθερου”. Τον τελευταίο καιρό ο “Πιν” δέχεται ανοίκειες επιθέσεις από αυτούς που διαφωνούν μαζί του πολιτικά, σε σημείο που να γίνονται κριτές του τι πρέπει να θεωρείται αστείο και τι όχι.
Δαιμονοποίηση των ΜΜΕ υπήρξε και τις ημέρες πριν.
Μια από τις οργανώσεις (τα μέλη των οποίων είναι ανώνυμα) που συμμετείχαν στην πορεία δημοσίευσε πριν λίγες μέρες το σύνθημα “μπάτσοι, tv, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί”, στοχοποιώντας απευθείας το “SigmaLive” με ορατούς τους κινδύνους για την ελευθερία του λόγου και της ενημέρωσης.
Όπως φαίνεται και από τα πανό και τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη πορεία προσπαθεί να συνδέσει τα όσα εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ με την Κύπρο. Στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό, ξέσπασαν μεγάλες διαδηλώσεις οι οποίες ωστόσο οδήγησαν σε καταστροφές, εμπρησμούς και πλιάτσικο. Επίσης, κορυφώθηκε η ρητορική και το μίσος κατά της αστυνομίας, αφού τα προβλήματα που υπάρχουν σε μια πολιτεία γενικοποιούνται με τέτοιο τρόπο που να συμπεριλαμβάνουν τις διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες. Τέτοια είναι η ένταση του αντι-αστυνομικού μίσους που καλλιεργήθηκε, που πολλοί Αφροαμερικάνοι αστυνομικοί αγανάκτησαν με την κατάσταση, ιδιαίτερα μετά τη δολοφονία του 77χρονου πρώην αστυνόμου David Dorn.
Ωστόσο, η έντονη στοχοποίηση και δαιμονοποίηση του αστυνομικού και στρατιωτικού προσωπικού ξεκίνησε πολύ πιο πριν, τουλάχιστον από τον Δεκέμβριο, όταν κυκλοφόρησαν στη Λευκωσία αφίσες κατά της ΜΜΑΔ και της ΕΦ, με αφορμή τις κοινές περιπολίες με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας. Οι αφίσες εικόνιζαν άνδρες της ΜΜΑΔ και έγραφαν «τούντες ροές ποιος εννά τες καθαρίσει;»
Στο βίντεο που ανέβασε η «Collective Spirithkia»,
οι διάφοροι Κύπριοι ακροαριστεροί θολώνουν τα πρόσωπά τους και τα κρύβουν, όμως στην περίπτωση δύο αλλοδαπών γυναικών (μάλλον από Φιλιππίνες) τα πρόσωπα παρουσιάζονται χωρίς καμία έγνοια για τη δική τους ασφάλεια.
Πιο ανησυχητικό είναι το βίντεο που ανέβασε ο Δώρος Πολυκάρπου της ΚΙΣΑ και δημοσιεύθηκε στον “Διάλογο” που καταγράφει τα αποτρόπαια συνθήματα που ακούγονται από αυτούς που ηγούνται της πορείας,
μαζί με σημαίες των “Antifa”. Μερικά από τα συνθήματα που ακούγονται είναι “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι”, “βία στη βία της αστυνομίας” και “τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά”.
Ένα άκαιρο σύνθημα που ακούστηκε ήταν και το εμφυλιοπολεμικό “ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – Μελιγαλάς” που παραπέμπει στη γνωστή μάχη στην Πελοπόννησο μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1944. Δημιουργείται έτσι μια επικίνδυνη τάση μέσα στην κοινωνία που οδηγεί προς την ριζοσπαστικοποίηση. Αυτή ενισχύεται και από άλλες προβοκατορικές, εμφυλιοπολεμικές πράξεις των τελευταίων ημερών, όπως οι φωνές κατά του αγάλματος του Γρίβα Διγενή και η ύποπτη έκρηξη κροτίδας κατά τζαμιού στη Λεμεσό.
Ο Δώρος Πολυκάρπου, μαζί με το Δώρο Μιχαήλ και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΙΣΑ, έχουν πρόσφατα καταδικασθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για συκοφάντηση και για στοχοποίηση ανθρώπων με αναλήθειες. Η ίδια ΜΚΟ συνυπέγραψε στην απελευθέρωση υπόπτου για τις διαδηλώσεις που κάλεσε η “Unite Cyprus Now” για το προσωρινό κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Σε εκείνες τις διαδηλώσεις, έγιναν επιθέσεις κατά προσωπικού της Εθνικής Φρουράς και τραυματίστηκαν Κύπριοι αστυνομικοί.
Επίσης, όπως φαίνεται και από τα βίντεο, δεν τηρήθηκαν καθόλου κοινωνικές αποστάσεις και τα μέτρα για αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρά το ότι κάποιες ιστοσελίδες που διαφήμιζαν την πορεία τις ίδιες περίπου μέρες επέκριναν έντονα την κυβέρνηση για την υπόθεση του κέντρου στον Πρωταρά και την κατηγορούσαν πως δεν λαμβάνει μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες Δευτέρα συστάθηκε ειδική ανακριτική ομάδα η οποία έθεσε στο μικροσκόπιό της βίντεο και φωτογραφίες για εντοπισμό των συμμετεχόντων. Στην πορεία φέρονται να συμμετείχαν περί τα 200 άτομα. Η Αστυνομία, όπως αναφέρει στο “SigmaLive”, είχε προχωρήσει σε προειδοποίηση προς τους διοργανωτές της πορείας αφού είναι σε ισχύ τα Διατάγματα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, που θέτουν περιορισμούς στις συναθροίσεις. Ωστόσο προέκυψαν καταγγελίες κατά των διοργανωτών και δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες μετά και την μελέτη των βίντεο.
Sigmalive.com  16/6/2020
Σχ. : Οι Τούρκοι μπήκαν στην πατρίδα σου, κατέλαβαν το 40%, σκότωσαν, βίασαν, έκαψαν και οι συγγενείς έγιναν πρόσφυγες στην ίδια τους την χώρα. Κιαεσύ είσαι λέει ANTIFA !
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον ¨τελευταίο όροφο¨…



ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/06/blog-post_5882.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου