Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για κανονική τουρκική εισβολή;

Δεν υπάρχουν σχόλια :



Είναι προφανές και ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα από την Παρασκευή βρίσκεται στα πρόθυρα μιας σοβαρότατης εθνικής κρίσης, η οποία λίγο έως πολύ αναμενόταν έστω και με διαφορετικό τρόπο, αλλά από την ίδια πηγή, την Τουρκία

Η
απόφαση του Ερντογάν να μας πνίξει με χιλιάδες μετανάστες, συντεταγμένα από το τουρκικό κράτος, αποτελεί εχθρική πράξη πιο ισχυρή και δόλια, ακόμα και από ένα θερμό επεισόδιο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι ικανός να δημιουργήσει και κάτι τέτοιο.


Από: protothema.gr - Τάσος Καραμήτσος


Μοχλός πίεσης οι μετανάστες


Εδώ δεν υπάρχουν ούτε αυταπάτες, ούτε δικαιολογίες, ούτε ψευτοδιλήμματα από κανέναν δικό μας, από κανέναν Έλληνα. Αντί να στείλει ο Τούρκος ένα πολεμικό να παρενοχλήσει στα Ίμια ή ένα ερευνητικό πλοίο να αφήσει ένα καλώδιο στην υφαλοκρηπίδα, έκανε κάτι πολύ πιο τρομακτικό, όσο και αποτελεσματικό. Χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες όπου οργανωμένα τους σπρώχνει στην Ελλάδα με βάρκες, με τρένα, με φορτηγά, ακόμα και με το... πιστόλι στον κρόταφο.




Ο Ερντογάν γνωρίζει καλά ότι όλοι αυτοί δεν θα καταλήξουν στην Ευρώπη, γιατί όλα τα σύνορα είναι πλέον σφραγισμένα, άρα το πρόβλημα το έχουμε εμείς ασχέτως αν εκείνος πάνω στην παράνοιά του εκβιάζει τους πάντες.


Προσοχή, πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία από τις πλέον αρμόδιες κρατικές πηγές μεταξύ αυτών που μας στέλνει ο Ερντογάν είναι ακόμα και ποινικοί από τουρκικές φυλακές, γιατί όχι και τρομοκράτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου