Eπίθεση Ιβάν Σαββίδη σε Κ.Μητσοτάκη: «Δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός!»

Δεν υπάρχουν σχόλια :




Σε συνέντευξή του ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης μιλά για την σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την τροπολογία που αφορούσε στη διαγραφή προστίμου 38 εκατ. ευρώ από λαθρεμπόριο της ΣΕΚΑΠ που σήμερα υπηρετεί δικά του συμφέροντα.


Είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός επιχειρηματίας δεν φοβάται την σύγκρουση και μιλά για όλους και για όλα:
-Τάσσεται 100% στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα συμβουλεύοντας τους Έλληνες, «Να κρατηθείτε από τον Τσίπρα. Είναι προϋπόθεση επιτυχίας του μέλλοντος».

-Τον παραλληλίζει με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας πως ακούγοντας τον Τσίπρα την Παρασκευή, ήταν έτοιμος να τον χειροκροτήσει και πως αυτός, ένα τέτοιο πρόεδρο θέλει.
– Επιτίθεται ανοικτά κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως με τη στάση του διώχνει τους επενδυτές και… προβλέπει πως δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός!

– Διαχωρίζει τη θέση του από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή λέγοντας πως τον θεωρεί φίλο του, ενώ αφήνει πολλές αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά για τον τρόπο που του επέβαλλε την αγορά της ΣΕΚΑΠ λέγοντας χαρακτηριστικά πως μου μεταβίβασε τον δικό του πονοκέφαλο.


– Δηλώνει πως έτσι ή αλλιώς θα αποκτήσει σύντομα ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας και δηλώνει ενδιαφέρον τόσο για τον Πήγασο όσο και για τον ΔΟΛ που βρίσκονται σε διαδικασία εύρεσης στρατηγικού επενδυτή.

– Και τέλος όταν ερωτάται αν η επόμενη συνέντευξη του θα είναι στα Ελληνικά τονίζει πως όταν θα δώσει συνέντευξη στα Ελληνικά τότε αυτό θα σημάνει και την έναρξη της πολιτικής του καριέρας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου