ΣΟΚ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ CIA: «ΕΓΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑ ΤΗ ΜΕΡΙΛΙΝ ΜΟΝΡΟΕ»!


«Ήταν η μόνη γυναίκα που δολοφόνησα»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το νοσοκομείο έκανε ο Normand Hodges, ένας 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της
CIA που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής.

Όπως υποστήριξε έκανε 37 δολοφονίες για την αμερικανική κυβέρνηση από το 1959 μέχρι το 1972, μεταξύ των οποίων και της Μέριλιν Μονρόε.

«Ήταν η μόνη γυναίκα που δολοφόνησα» υποστήριξε προσθέτοντας ότι «η Μονρόε έπρεπε να εξολοθρευτεί γιατί είχε καταστεί απειλή για την ασφάλεια της χώρας».


Σύμφωνα με το inquisitr.com ο πράκτορας της CIA υποστήριξε:

«Είχαμε στοιχεία ότι η Μέριλιν Μονρόε, δεν είχε κοιμηθεί μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο αξιωματικός μου Jimmy Hayworth, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και ότι έπρεπε να φανεί ως αυτοκτονία ή θάνατος από υπερβολική δόση.

Δεν είχα σκοτώσει άλλη γυναίκα ξανά, αλλά έπρεπε να υπακούσω στις εντολές. Θα μπορούσε να έχει μεταφέρει στρατηγικού χαρακτήρα πληροφορίες στους κομμουνιστές και δεν θα μπορούσαμε να το επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να πεθάνει. Έκανα απλώς, αυτό που έπρεπε να κάνω».

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ τον χρησιμοποιούσε ως εκτελεστή για να δολοφονεί πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια της χώρας.

Είχε εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες και ως ελεύθερος σκοπευτής, αλλά λέει ότι είχε επίσης και αξιοσημείωτη εμπειρία σε άλλες μεθόδους δολοφονιών, όπως τα δηλητήρια και τα εκρηκτικά.

Η Μονρόε, βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιό της στις 5 Αυγούστου του 1962 μεταξύ 12 και 1 τα μεσάνυχτα.

Ο Hodges είπε ότι άλλοι 4 πράκτορες της CIA έκαναν πολιτικές δολοφονίες σε όλη τη χώρα και η πλειοψηφία των θυμάτων ήταν ηγέτες συνδικάτων, πολιτικοί ακτιβιστές και δημοσιογράφοι.

Ωστόσο, ομολόγησε ότι μερικοί επιστήμονες και καλλιτέχνες των οποίων οι σκέψεις και τα έργα απειλούσαν τα ενδιαφέροντα των ΗΠΑ, ήταν επίσης στη λίστα θανάτου, όπως αναφέρει το apocalypsejohn.

Οι 4 πράκτορας της CIA που δούλεψαν με τον Hodges είναι πλέον νεκροί ή εξαφανισμένοι. Το 2011 ο αξιωματικός που όπως υποστηρίζει του έδωσε την εντολή δολοφονίας της Μονρόε, ταγματάρχης James Hayworth πέθανε από καρδιακή προσβολή. Αλλοι δύο δολοφόνοι της CIA είναι επίσης νεκροί ενώ ο τέταρτος, λοχαγός Keith McInnis, θεωρείται εξαφανισμένος από το 1968.

Προς το παρόν ο Normand Hodges βρίσκεται υπό κράτηση από το FBI και ανακρίνεται για αναφορικά με την ακρίβεια των λεχθέντων.

kontranews.gr