Τρία παράδοξα αφροδισιακά που ξεσηκώνουν τις γυναίκες!


Αποτέλεσμα εικόνας για ξεκουραστη

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Το κόκκινο κρασί, η σοκολάτα και τα οστρακοειδή είναι μερικά από τα αφροδισιακά που ήδη γνωρίζουμε.


Όμως τι άλλο μπορεί να τονώσει την ερωτική διάθεση μιας γυναίκας;


1. Τα τρενάκια του λούνα παρκ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας διαπίστωσαν ότι μετά από μια βόλτα με το τρενάκι οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές απέναντι στο αντίθετο φύλο. Τα «συμπτώματα» της σωματικής διέγερσης – όπως η βαθιές αναπνοές και ο αυξημένος καρδιακός παλμός – φαίνεται πως διαρκούν αρκετή ώρα μετά από μια εμπειρία που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη.


2. Η φυσική μυρωδιά του άνδρα

Οι κολώνιες και τα αποσμητικά είναι περιττά για τον άνδρα, υποστηρίζουν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια. Οι δοκιμές που πραγματοποίησαν έδειξαν ότι οι φερομόνες που απελευθερώνει το ανδρικό σώμα πυροδοτούν την έκρηξη κορτιζόλης στις γυναίκες. Η ορμόνη αυτή συνδέεται με την εγκεφαλική αλλά και τη σεξουαλική διέγερση.


3. Ο ανδρικός χορός

Πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Biology Letters δείχνει ότι οι γυναίκες λατρεύουν τις άνετες και γρήγορες κινήσεις του κεφαλιού και του κορμού σε έναν άνδρα που χορεύει, επειδή φανερώνουν δύναμη και ζωντάνια. Οι ερευνητές τονίζουν ότι οι χορευτική επιδεξιότητα του άνδρα είναι σημάδι καλής φυσικής κατάστασης και φυσικά οι γυναίκες του εκτιμούν.


kikiri-kou.blogspot.com
http://o-skonakias.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html