Τρόμος σε σχολείο: 14χρονος σε αμόκ μαχαίρωνε συμμαθητές του – Τον πυροβόλησε αστυνομικός




Πανικός επικράτησε σε σχολείο της Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένας 14χρονος μαθητής, ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλα παιδιά στο προαύλιο του σχολείου έξω από τη βιβλιοθήκη, έβγαλε ξαφνικά δύο μεγάλα μαχαίρια και άρχισε να μαχαιρώνει συμμαθητές του, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, όπως αναφέρει η Reno Gazette-Journal.

Στη συνέχεια ένας αστυνομικός του σχολικού κάμπους του Hug High School, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, πυροβόλησε τον μαθητή στο προαύλιο του σχολείου μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων παιδιών, όπως καταγράφεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Το συγκλονιστικό βίντεο του περιστατικού, που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά δείχνοντας πολλούς μαθητές να προσπαθούν να αποφύγουν ένα αγόρι με μπλε μπλούζα που κραδαίνει ένα μαχαίρι. Η φωνή ενός ανθρώπου ακούγεται ξεκάθαρα να φωνάζει, «κάντε πίσω, κάντε πίσω». Στα 22 δευτερόλεπτα, ακούγεται ο ήχος ενός πυροβολισμού και ακολουθούν τα έντρομα ουρλιαχτά παιδιών. Η κάμερα χαμηλώνει και στη συνέχεια εστιάζει στο αγόρι με τη μπλε μπλούζα που πλέον βρίσκεται στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

Η σχολική περιφέρεια επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι «ένας μαθητής βρίσκεται στο νοσοκομείο, ενώ ενδελεχής έρευνα για τα πραγματικά περιστατικά βρίσκεται σε εξέλιξη».

Πηγή: DailyMail.co.uk
newsbomb.gr