Τα πρώτα θύματά της μετράει η τρέλα του «Black Friday» στις ΗΠΑ: 2 νεκροί από πυροβολισμούς – Μάχες σώμα με σώμα (εικόνες, βίντεο)

Κυριολεκτικά Black Friday στις ΗΠΑ καθώς την ημέρα των πολυαναμενόμενων εκπτώσεων, δύο άτομα σκοτωθήκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σε τρία διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν έξω από πολυσύχναστα εμπορικά κέντρα στο Νιου Τζέρσεϊ, την Νεβάδα και το Τενεσί.

Ενας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος που ταυτοποιήθηκε ως αδελφός του θύματος τραυματίστηκε στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου στο νότιο Νιου Τζέρσεϋ σύμφωνα με τις Αρχές ενώ ένα άλλο άτομο έχασε τη ζωή του στο πάρκινγκ του Walmart στην Νεβάδα, την Πέμπτη.

Παράλληλα ένα τέταρτο άτομο τραυματίστηκε από πυροβολισμό την Πέμπτη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Τενεσί.


Σύμφωνα με την εισαγγελέα Diane Ruberton οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στη μια μετά το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από κατάστημα Macy’s του Χάμιλτον Mall στο Mays Landing.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα ο 20χρονος πυροβολήθηκε πολλές φορές και πέθανε επί τόπου.

Ο 26χρονος αδελφός του, πυροβολήθηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν στο περιστατικό παραμένουν άγνωστοι.

«Είναι πολύ τρομακτικό», δήλωσε ένας καταναλωτής. «Ξεκινάς την περίοδο των γιορτών τόσο ενθουσιασμένος μια και θα τις περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τώρα υπάρχει μια οικογένεια που θρηνεί ένα μέλος της, οι γιορτές για αυτούς δεν θα είναι ποτέ ίδιες».

Σύμφωνα με τη Daily Mail μεταξύ του 2006 και του 2014, έχουν σημειωθεί επτά θάνατοι και 98 τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας της Black Friday.
Τα πρώτα θύματά της μετράει η τρέλα του «Black Friday» στις ΗΠΑ: 2 νεκροί από πυροβολισμούς – Μάχες σώμα με σώμα (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα0

Τα πρώτα θύματά της μετράει η τρέλα του «Black Friday» στις ΗΠΑ: 2 νεκροί από πυροβολισμούς – Μάχες σώμα με σώμα (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα1
Στο εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, πλήθος συγκεντρώθηκε γύρω από δύο άνδρες που πλακώθηκαν στο ξύλο σε ένα Mall.
Τα πρώτα θύματά της μετράει η τρέλα του «Black Friday» στις ΗΠΑ: 2 νεκροί από πυροβολισμούς – Μάχες σώμα με σώμα (εικόνες, βίντεο) - Εικόνα2
Μάχες σώμα με σώμα στο κατάστημα Walmart στο Χιούστον.


pentapostagma