Πυρηνικοί στόχοι σε χάρτη που δείχνει «Νεκρές ζώνες» σε όλη την Αμερική.Στρατηγός προειδοποιεί ότι είμαστε έτοιμοι να καταστρέψουμε την Ρωσία.
Πυρηνικοί στόχοι σε χάρτη που δείχνει «Νεκρές ζώνες» σε όλη την Αμερική.Στρατηγός προειδοποιεί ότι είμαστε έτοιμοι να καταστρέψουμε την Ρωσία.

Το InfoWars αποκαλύπτει τη δ΄γλωση του Αρχηγού του Αμερικανικού Επιτελείου Στρατού,Στρατηγού Milley,ότι «οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να καταστρέψουν τους εχθρούς τους.»

Σαφώς η καμπάνα κτυπά για την Ρωσία.Αντί να εστιάσουμε στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας,ο Πρόεδρος Ομπάμα αποφασίζει να κτυπήσει ένα έθνος που μπορεί να μας καταστρέψει.Μία επίθεση κατά της Ρωσίας θα προκαλούσε ολοκληρωτικό πόλεμο,που θα μας στείλει αιώνες πίσω.Ρίχτε μια ματιά στο χάρτη παρακάτω με τους πυρηνικούς στόχους που δείχνει την Αμερική γεμάτη με νεκρές ζώνες,αν ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ξεκινήσει σύντομα.
Η πιθανότητα να ξεσπάσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος έχει αυξηθεί και μπορεί να προκαλέσει
μαζικούς θανάτους σε πόλεις των ΗΠΑ, σε ολόκληρη την Αμερική, (έως και 90% από εμάς που είμαστε εδώ τώρα μπορεί να «φύγουμε» αν ένας τέτοιος πόλεμος ξεσπάσει).

Στο 1ο βίντεο από τον Gary Franchi θα δείτε τις ασκήσεις που διεξάγονται στη Ρωσία με συμμετοχή 40.000.000 ατόμων για περίπτωση πυρηνικής επίθεσης.

Στο τελευταίο βίντεο θα δείτε τα αποτελέσματα του Obamacare και της ιατρικής φροντίδας.
Ρωσία : Οι ασκήσεις για πυρηνικό πόλεμο.

Πως θα μπορούσε να ξεκινήσει η Χίλαρυ Κλίντον τον πυρηνικό πόλεμο.

Η Ιατρική Φροντίδα στις ΗΠΑ με το σύστημα Obamacare.

http://allnewspipeline.com/US_Army_Prepares_To_Destroy_America.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko