Είμαστε σίγουροι οτι η ηθοποιός γεωργία Αποστολου πέθανε;





Πριν δυο-τρεις μέρες είχαμε την είδηση τι μια γνωστή ηθοποιός πέθανε η Γεωργία Αποστόλου !
Μια νεαρή κοπέλα 43 ετών η οποία είχε εγκαταλείψει την καριέρα της και ήθελε να ασχοληθεί με την εκκλησία !

Επειδή στο παρελθόν διαφόρους τους έχουν πεθάνει μέσα στο ίντερνετ ..και ιδίως ανθρώπους που για κάποιο λόγο έχουν αλλάξει καριέρα και έχουν απομακρυνθεί από τα μίντια ….είπαμε να δούμε κατά πόσο ισχύει αυτή η είδηση!

Ιδίως τώρα που έχουμε νέα μόνιμη έρευνα με το θεμα mandela effect !

Κάναμε μια αναζήτηση λοιπόν στο ίντερνετ και πήραμε πολύ λίγα αποτελέσματα σε σχέση με την είδηση και τον όγκο τον ιστοσελίδων που ασχολούνται με τους σταρς και τα συναφή ! (σεξ,στεμα,στρατός το τρίπτυχο της ελίτ)

Μετά από 6 αποτελέσματα το θέμα εξαφανίζεται και κάτω κάτω μας ενημερώνει η google ότι υπάρχει αίτημα διαγραφής προσωπικόν στοιχείων!!!!
321
1234
Συνεχίζοντας την ερευνα φτάσαμε σε στην ιστοσελίδα http://www.marymary.gr όπου έχει ένα πολύ παράξενο άρθρο και γεγονός και σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο…
apostolou17616
Εδώ και λίγη ώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Γεωργία Αποστόλου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών! «Η οικογένεια της βυθίστηκε στο πένθος», «Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο!»…. ήταν οι τίτλοι που σε χρόνο dt κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, γεμίζοντας με ερωτηματικά και απορίες για το τι ακριβώς συνέβη στην καλλιτέχνιδα!
Δεν θα πιστέψεις ποια ηθοποιό πέθαναν στο διαδίκτυο!
Με δηλώσεις του στο protothema.gr ο πατέρας της ηθοποιού, Νίκος Αποστόλου επιβεβαίωσε την πληροφορία λέγοντας: «Για μένα δεν πέθανε.Έκανε φτερά και έγινε άγγελος, ψηλά στον ουρανό. Η Γεωργία ήταν η μεγάλη μου αδυναμία, δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω αυτό που συνέβη. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος.Η κόρη μου ήταν πολύ της θρησκείας, αυτή η εμμονή της την έφαγε.Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει μισή. Υποσιτιζόταν. Δεν έτρωγε καθόλου .Είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή της στο να βοηθά τους αδύναμους. Είχε ρίξει όλη της την προσοχή εκεί».
Η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Ειρήνη Αρβανίτη, πριν από λίγο μας είπε ότι τηλεφώνησε στο κινητό της ηθοποιού και ότι της απάντησε κάποια που ισχυριζόταν ότι ήταν η ίδια. «Μίλησα εγώ προσωπικά. Τα τελευταία χρόνια με έχουν βάλει σε μοναστήρι, με έκαναν χοντρή και έγιναν αγνώριστη, τώρα μέχρι κι ότι πέθανα. Της λέω, λοιπόν, ευγενικά… Η αλήθεια Τατιάνα είναι ότι η φωνή της έμοιαζε πάρα πολύ.
Ήταν σαν να άκουγα την ίδια γιατί είναι γνωστή ηθοποιός και είναι γνωστή η εκφορά του λόγου που έχει. «Θα κινηθείτε κάπως νομικά εφόσον τόσο καιρό λένε ότι έχετε κλειστεί σε μοναστήρ και τώρα λένε ότι πεθάνατε; Θα κάνετε κάτι;», της λέω. Λέει: «Όχι, δεν πρόκειται και δεν με ενδιαφέρει».
«Ασχολείστε πια με το χώρο ή έχετε εγκαταλείψει;», τη ρωτάω και μου λέει: «Όχι, ασχολούμαι με επιχειρηματικά πράγματα». Και μάλιστα θέλω να σου πω ότι εκείνη την ώρα φώναξε κάποιος από μέσα «Άντε επιτέλους κλείστο». Μια ανδρική φωνή. Και μου λέει: «Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ. Γεια σας!».

Στη συνέχεια η εκπομπή επικοινώνησε με το νεκροταφείο του Σχιστού και ο υπάλληλος τους επιβεβαίωσε ότι έγινε η κηδεία της Γεωργίας Αποστόλου χωρίς, όμως να πει άν πρόκειται για την ηθοποιό ή για συνωνυμία.
Το marymary.gr θα σε ενημερώσει για τις εξελίξεις με επόμενο άρθρο του!
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
Τελικά τι ισχύει ..έχει πεθάνει η ηθοποιός η οχι;
Έχουμε να κάνουμε με μια άγκυρα χρόνου για ενα μελλοντικό φαινόμενο μαντελα;
Θα περιμένουμε την απάντηση και την ερευνα της τατιανας μιας και εχει την δυνατότητα και τα στοιχειά να το κάνει για να δούμε την συνεχεία της ιστορίας…αν δεν το κάνει για τον οποιο λόγο θα επικοινωνησουμε να μάθουμε τι έγινε τελικά; Τόσο λάθος με το θέμα ;
Όταν μάθουμε τελικά τι και πως θα περάσουμε σε ερωτήσεις στην περίπτωση που δεν εχει πεθάνει η γυναικά…γιατί κάποιος θέλει να νομίζουμε οτι είναι νεκρή…πόσο καλό η κακό κάνει σε έναν άνθρωπο αν η πληροφορία τον θέλει νεκρό..κοκ κοκ κοκ!!
Stranger…
http://katohika.gr/stranger-voice/eimaste-sigouroi-oti-ithopoios-georgia-apostolou-pethane/