ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤ!!!ΔΕΙΤΕ!!!«Ραμαζάνι, ο μήνας της κατάκτησης και της τζιχάντ!!!Προετοιμαστείτε, να είστε έτοιμοι να γίνει ο μήνας της συμφοράς παντού, και ειδικότερα για τους άπιστους!!!!






Συναγερμός στις Βρυξέλλες! Σε κατάσταση υψίστης ασφαλείας η πρωτεύουσα του Βελγίου μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι, και ο ισλαμικός εφιάλτης συνεχίζεται…

Η χώρα του βόρειου μπλοκ θα μπορούσε να αποτελέσει και πάλι στόχο για τους τρομοκράτες κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού, με συνέπεια να αυξηθούν και πάλι τα μέτρα ασφαλείας, ειδικότερα σε χώρους συνεστιάσεων, όπως πάρκα και αίθουσες στις οποίες προβάλλεται το Euro 2016. Επιπλέον, σχολεία και νοσοκομεία να παρακολουθούνται στενά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από υπηρεσίες ασφαλείας εκφράζονται φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Ως εκ τούτου, έως τις 5 Ιουλίου, όταν και θα τελειώσει ο μήνας του Ραμαζανίου, οι Βρυξέλλες θα παραμείνουν σε επιφυλακή. Πριν λίγο καιρό, ο ISIS κυκλοφόρησε ένα ανατριχιαστικό βίντεο για επιθέσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα.


«Ραμαζάνι, ο μήνας της κατάκτησης και της τζιχάντ. Προετοιμαστείτε, να είστε έτοιμοι … να γίνει ο μήνας της συμφοράς παντού, και ειδικότερα για τους άπιστους. Έστω και η μικρότερη ενέργεια που θα κάνουν οι αγωνιστές και υποστηρικτές του χαλιφάτου στην Ευρώπη και την Αμερική στην καρδιά τους θα είναι και η ισχυρότερη. Αν κάποιος από εσάς ελπίζει ότι θα «φτάσει» το Ισλαμικό Κράτος, θα θέλαμε να είμαστε στη θέση σας για να τιμωρούμε μέρα και νύχτα τους σταυροφόρους», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΙΚ.

Ως πότε θα είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε μέσα σε αυτόν τον παγκόσμιο μεσαίωνα;

volcanotimes