ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΑΛΛΑ…




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε φορά που γίνεται ένα μεγάλο τρομοκρατικό γεγονός, εκείνο που θα πρέπει να κάνει ο συνειδητός πολίτης είναι να εξετάσει ποιος ωφελείται μακροπρόθεσμα από αυτό το γεγονός.

Όταν έγινε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους με πολλά ερωτήματα, έδωσε την αφορμή στους Αμερικανούς να χτυπήσουν πολλές χώρες και να επιβάλλουν την κυριαρχία τους αλλά γρήγορα αυτό το πλήρωσαν ακριβά. Παράλληλα «άνθισαν» οι αμερικανικές πολεμικές βιομηχανίες που προς στιγμή καταποντίζονταν μετά από την κατάρρευση του ανατολικού Μπλοκ, ενώ εντάθηκαν τα πάσης φύσεως μέτρα ηλεκτρονικού φακελώματος. Η εκστρατεία του φόβου σε πρώτη φάση.

Τώρα έχουμε το αποκορύφωμα αυτής της εκστρατείας του φόβου που πάντα βάφεται με το αίμα αθώων ανθρώπων.



Οι Τζιχαντιστές είναι το δημιούργημα των Αμερικανών καθώς ο αρχηγός τους, ο περίφημος Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, είχε εκπαιδευτεί επί χρόνια στις εγκαταστάσεις της CIA στις ΗΠΑ. Το ισλαμικό κράτος ήταν δημιούργημα των Αμερικανών, των Τούρκων, του Κατάρ και των δυτικοευρωπαϊκών κρατών που ήθελαν να βάλουν χέρι στις ενεργειακές πηγές της Μέσης Ανατολής και να εξουδετερώσουν την ενεργειακή τους εξάρτηση από την Ρωσία.


Έχει προηγηθεί η μεγάλη άπατη της Αραβικής Άνοιξης που ανέτρεψε τον μόνο σταθερό παράγοντα στην βόρειο Αφρική, τον Καντάφι, και έφερε το χάος σε πολλές χώρες.

Τώρα στην φάση αυτή έχουμε μια εντατικοποίηση της τρομοκρατίας για ευνόητους λόγους, δηλαδή για την επιβολή σκληρών κατασταλτικών μέτρων κατά των πάσης φύσεως ελευθερίων. Οι Τούρκοι είναι μεγάλοι «δάσκαλοι» σε αυτά.

Η Ευρώπη σήμερα είναι τρομοκρατημένη και οι πολίτες της που δέχονται την ανεξέλεγκτη εισβολή του Ισλάμ το οποίο η Ελίτ το χειρίζεται σαν ένα μοχλό για τα σχέδια της, αισθάνονται ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να κρύβονται σαν τους τυφλοπόντικες ενώ θα αλωνίζουν οι ηλεκτρονικές εξουσίες καταλύοντας κάθε αντίθετη φωνή.

Σε όλα αυτά όμως υπάρχει πάντα ένας αστάθμητος παράγοντας. Παρά τις γιγάντιες προσπάθειες τους τα σχέδια τους είναι ανθρώπινα και συνεπώς δεν είναι αλάθητα.

Ήδη η Ρωσία έχει αναδυθεί σαν ανασχετικός παράγοντας σε όλη αυτή την λαίλαπα και οι ηγέτες της Μόσχας έχουν καταλάβει ποιοι κινούν τα νήματα των Τζιχαντιστών, γι’ αυτό και δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια ανατρέποντας πολλά από τα σχέδια τους.

Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί και θα είναι πολύ σκληρός.

Εκείνο που πρέπει για εμάς τους απλούς πολίτες μιας ταλαιπωρημένης χώρας, είναι να ξέρουμε να ενημερωνόμαστε σωστά και να ερευνούμε το παρασκήνιο γιατί ο διάβολος όπως λένε έχει πολλά ποδάρια και… κυρίως ποτέ να μην χάσουμε την πίστη μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/ola-ginontai-vasei-sxediou-laikis-fimosis-alla/