ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑTI… TO ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,




Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το άκρων άωτο του ισλαμικού παραλογισμού με ευρωπαϊκό «χρώμα». Πρόσφατα ένας άντρας στην Ολλανδία συνελλήφθη σε μια διαδήλωση επειδή φορούσε ένα καπέλο που είχε μια γουρουνίσια κεφαλή και το οποίο θεωρείται προσβλητικό για τους μουσουλμάνους, παρόλο που δεν υπήρχαν μουσουλμάνοι κοντά στη διαδήλωση.


Ο αρχηγός της αντι-ισλαμικής κίνησης στην Ευρώπη, Pegida, ο Edwin Wagensveld, συνελήφθη λόγω του ότι φορούσε ένα γούνινο καπέλο με σχήμα από κεφάλι γουρουνιού, σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Ο Wagensveld, σύμφωνα με την αστυνομία, συμμετείχε σε «προκλητική» συμπεριφορά φορώντας το κωμικό αυτό καπέλο, παρόλο που είναι διαθέσιμο σε αρκετά μαγαζιά που πουλούν αντικείμενα για πάρτι και φοριέται κανονικά από παιδιά.

Η σύλληψη η οποία κατέδειξε πόσο λίγη ελευθερία λόγου έχει μείνει πλέον στην Ευρώπη, συνέβη κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας στην πόλη Ede. Διοργανώθηκε από το κόμμα Pegida της Ολλανδίας κατά της σχεδιασμένης άφιξης 1.400 μουσουλμάνων στην πόλη.

Η διαμαρτυρία η οποία ήταν αρκετά ειρηνική, προσέλκυσε αρκετές εκατοντάδες τοπικών υποστηρικτών καθώς και έναν μεγάλο αριθμό αστυνομικής παρουσίας.

Η γυναίκα του Wagensveld ήρθε στη συνάντηση φορώντας αυτό το καπέλο. Ένας αστυνομικός την συμβούλεψε να το βγάλει, οπότε ο σύζυγός της το αρπάζει και το φοράει στο κεφάλι του.

Η αστυνομία του είπε τότε να το βγάλει αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας ότι είναι απλώς ένα παιδικό κατασκεύασμα, δεν περιέχει κείμενο, επομένως δεν είναι προσβλητικό.

Τότε η αστυνομία τον συνέλαβε και έσπρωχνε τους δημοσιογράφους πέρα καθώς τον μετέφερναν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό όπου τον έκλεισαν σε ένα κελί. Μετά τον επισκέφτηκε ένας τοπικός εισαγγελέας ο οποίος τον ανέκρινε και ύστερα διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, περίπου είκοσι αντιφρονούντες που… θελουν και αλλους μουσουλμανους (!!!), συνελήφθηκαν διότι επιτέθηκαν στην αστυνομία και σε διαδηλωτές που δεν θέλουν άλλους μουσουλμάνους στο Άμστερνταμ.

Οι αντιφρονούντες αυτοί, πιστά όργανα της Νέας Τάξης οι οποίοι είναι οργανωμένοι από το τοπικό Σοσιαλιστικό Κόμμα, επιτέθηκαν βίαια στους συμμετέχοντες στο ράλι της Pegida, και άφησαν ένα πακέτο πυροτεχνημάτων στη σκηνή της εκδήλωσης προκαλώντας μεγάλη σύγχυση.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να εκδοθεί και ειδική λίστα με τα επιτρεπόμενα και μη κοστούμια, καπέλα κλπ, έτσι ώστε να μην προσβάλλουν τον μουσουλμανικό πληθυσμό της Ευρώπης.

Άλλο τι θα πάθουμε!

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1ti-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B2/